Yes. Ilyen basszus + lábdob soundot talán még életemben nem hallottam. Ultrabrutál volt. A setlist nem kevésbé. Bazinagy koncertet toltak, és látszott rajtuk az őszinte lelkesedés. Chuck Billy felbukkanása a Davidian-ben pedig hab volt a tortán.:-)
(Köv. turnéval jöhetnének a PeCsába, h fedett helyen is láthassam őket.)
Itt a nyár - fesztivál! KETTŐNÉGYünk megkukkolta Ausztriában a NOVAROCK rendezvényt, ami nem is volt rossz, sõt még inkább! Koncertrészletek: MACHINE HEAD, INCUBUS, PAPA ROACH, MASTODON. Egyébiránt egy kellemes hangulatjelentés a helyszínrõl, bemutatva az infrastruktúrát és a fesztiválozókat, mindez egy csöppnyi Machine Head interjúval fûszerezve, amit kedvenc metálújságírónõnkkel Hédával közösen készíthettünk. A lányok, a lányok, a lányok angyalok! Tagek: Csókolózás, dinnye, nova rock, machine head, fesztivál, sör, hányás, bier-bong, ausztria, sógorok, fagyi, monarchia.2
Hol máshol, itt:http://webcsatorna.hu/sorozatok/kettonegy
Ja, a The Blackening nálam eddig az év albuma! (Persze még csak május eleje van, szóval bármi jöhet még - új Priest, Megadeth, DTheater, és még ezernyi más -, de év végén a Top 5-ben biztosan benne lesz.) --- A legkedvencebb MHead korong nálam amúgy a Supercharger, ezt még nem írtam.
Van bizony.:-) Mondjuk talán épp ez a két lemez a két legnagyobb "szélsőség" az eddigi életművükben, úgyhogy érthető, amit írsz. Mindenesetre adj még esélyt az új albumnak, nagyon bele lehet borulni ám!:-)
Pedig jó a The Blackening, nem kicsit. Mondjuk nagypon összetett, kell neki pár nekifutás - szóval szerintem adj még neki esélyt. --- Amúgy tegnap és tegnapelőtt MHead hétvégét tartottam, és többedik alkalommal kellet rájönnöm, h a Burning Red (is) egy bazi jó lemez.
igazad van: a szám eleji gyilkos riffek teljesen átalakulnak a végére, egy mh-hez nem nagyon illenek ezek a hosszú tételek. ennyi ötletet kár volt 8 számba zsúfolni, lett volna pölö 12, jobban megkülönböztethető. ettől függetlenül már jó néhányszor végighallgattam, és egyre jobban bejön.
Csak hogy egészséges sárga színe legyen mindenkinek: ma érkezett meg az ELEGIES DVD dedikálva, és ezzel teljes a Machine Head gyűjteményem. A postások sem lopták el, hiába, nincs izlésük a szerencsétleneknek.
Dede. Az a bizonyos "One" pedig lehet a Metallica-tól, a U2-tól, sőt, Elton Johntól is (ez utóbbi különösen valószínű).
Vagy akár a Pantera Walk c. számát értette félre az illető.