Még csak le se nullázott senki, de azért elmondom a megoldást, mert időközben rájöttem :-)
Az volt a gond, hogy hibázik az író, rosszul írja ki a byte-okat szerintem, ugyanis a második track hossza mintegy 9 terabyte volt :-) Fogtam egy audiograbbert, asszem a CD Worxot, aminek meg lehet mondani, hogy melyik szektortól melyik szektorig grabbeljen, erre anyukázott egy sort, hogy biztosan wav-ba szeretném-e grabbelni a data tracket, mondtam, hogy igen, és szépen legrabbelte :-) Leszedtem a headert, átneveztem RAW-ra, és kiírtam még egyszer, más dolgokkal egyetemben. Mivel okultam az esetből, ezért mielőtt mindent letöröltem volna, betettem a lemezt, és megnéztem, hogy látszanak-e rajta a file-ok. Gyönyörűen látszottak. Boldogan letöröltem mindent, majd nekiláttam végigböngészni a felírt CD-t... ám az egyik file-nál incorrect function, can't read :-( Szóval hibás az író, ez a tanulság :-)
Netie, aki egyszer csak tud majd CDt írni.... valamikor ;-)
Az történt velem, hogy lett egy HP SureStore CD íróm, IDE-s jószág, 2x ír, 6x olvas, szóval naon teper ;-))))))
Írtam vele egy multisession CD-t, WinOnCD 3.6-tal. Senki és semmi nem bírja beolvasni, ha berakom, hogy folytatni szeretném, akkor látok két tracket, egy kb. 600 KB-osat, amiben a tartalomjegyzék van, meg egy kb. 900000 perceset, amin a "Data" lenne, de hisztis lesz tőle a WinOnCD, hogy ez nem is ISO track, és különben is túl nagy.
Az első tracket visszaszereztem, de hogyan tudnám a másodikat lekapni róla? Nem okvetlenül Windowson, csak nem találtam alkalmasabb fórumot :-)
Ha van ötletetek, akkor köszi :-)