Van 2 eladó jegyem a 2012. június 26-i Sting koncertre, mivel betegség miatt nem tudunk sajnos elmenni. Ülőhely, 116-os szektor, K sor. Eredeti ára 20900. Érdeklődni: 20_383_3086
Még mindig itt dekkolok,mármint nem ott(hon). lelkiekben tudtam csak veletek lenni.
Mea culpa, És baromira jól esik ez, de el sem tudom mondani mennyire. Bár, ahol és ami miatt vagyok, családilag nagyon kellek, de....szóval kettészakadnom nem ment.
ja, előre is bocs azoktól (pl, gondolom leginkább Zsoltu), akik esetleg a mobilomon üzentek, de kint nem működik. Otthon tudom csak lehallgatni.
Viszont a nagy talin, meg az őskövület talin ottleszek, és..
NYILVÁNOS BEJELENTÉS ÉS ÍGÉRET:
aki várt tegnap, és kiváncsi volt rám, vendégem egy sörre, vagy bármire. Meg, ami talán izgalmasabb, ismerkedő új barátok között, játszom vele "kérdezz, felelek bármire"-t, ami a legőszintébb dolog a világon.
Bocs mindenkitől, de NAGYON-NAGYON kéne két jegy a hétfői Sting-re, ám minden irl ismerősöm befagyott.
HA valakinek van felesleges, vagy barátja, barátnője, nagymamája, stb mégsem megy el, vagy a koncertten dolgozik, netán maga Sting, akkor dobjon egy mailt légyszi.
Hétfőn tudom átvenni, állóhely lenne a legkirályabb, pénz mint olyan nem igazán számít!!!