Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.02.02 0 0 21
Mostanában divat lett a 7 éves topikokat felhozni. A Sport oldalon ez már rendszeres. Ja és én nem utálok senkit/semmit. :)
Előzmény: Fülöp János (20)
Fülöp János Creative Commons License 2007.02.02 0 0 20
Apám, ez egy 7 éves topic. :-)
eroberter Creative Commons License 2007.02.02 0 0 19
Én az ortt-t utálom, de azt nagyon!
Irgumburgumfityfirity Creative Commons License 2007.02.02 0 0 18
Ki az a Jónás Rita?
Előzmény: Csilla (17)
Csilla Creative Commons License 2000.07.25 0 0 17
Én a Jónás Ritát utálom nagyon az RTL klub gyerek műsorából. Előbb azt hittem hogy csak ott olyan bugyuta de máskor is olyan ütődött hangon beszél és bénán viselkedik. Ja meg ott van még a "Csattanós" csaj most valahogy nem ugrik be a neve.
Vandorr Creative Commons License 2000.07.25 0 0 16
Szerintem az egész egy nagy népbutítás.
Vegyétek a Heti Hetest CD-n és kazettán! Olvassátok a Heti Hetest a Windows.hu c. számítástechnikai magazinban!
Egyél Heti Hetes müzlit!
Várd a műsort, küldd el barátaidnak is!
YERICO Creative Commons License 2000.06.26 0 0 15
Egyetértek. Kepes műsorai valóban jók. Rá kellene venni a TV-ket, hogy a műsorvezetőiket a közvélemény alapján cseréljék le normálisra, a maradéknak meg minél hosszabb műsoridőt. Gondoljátok el, 24 órás Fábry - show. Meg tudná ezt valaki nézni?
Előzmény: bluemoon (14)
bluemoon Creative Commons License 2000.06.25 0 0 14
Pl: Kepes műsorai (remélem minél hamarabb újra), Vámos Miklós, Vitray Tamás, Alaphangok, NapTV.
Nem azt vitatom kedves BahnScorper, hogy sok a szemét, pusztán annyit állítok, hogy nagyon sok a jó szakember és ötlet, csak kevés a lehetőség.
Előzmény: BahnScorper (12)
alienne Creative Commons License 2000.06.14 0 0 13
a bekapcsológombját utálom, meg a távirányítót.
ezért nem is használom őket.
BahnScorper Creative Commons License 2000.06.14 0 0 12
Plíz! Mondj egyet!
Előzmény: bluemoon (11)
bluemoon Creative Commons License 2000.06.14 0 0 11
Szerintem az egész témafelvetésed rossz.
Miért kell mindig azon gondolkodni, hogy kit utálok, ki szarabb, mint a másik?! Miért nem próbálod meg a jó oldalát nézni a televíziónak? Számtalan olyan műsor van, vagy legalábbis próbálkozás, ami színvonalas és törekszik arra, hogy igényesen szórakoztasson, műveljen.
Természetesen rengeteg a szemét, de szerintem törekedni kell arra, hogy meglásd a szépet is.
Előzmény: YERICO (-)
Cus Creative Commons License 2000.06.14 0 0 10
Hát vetesd ki a csomagból és tegyél fel egy antennát, akkor ingyen van mindkettő.
Előzmény: YERICO (7)
puszinyuszi Creative Commons License 2000.06.14 0 0 9
Figyusz!
Annyi ilyen topic van már, ne csodálkozz, ha nem irnak be mindjárt több ezren.
Előzmény: YERICO (8)
YERICO Creative Commons License 2000.06.14 0 0 8
Na, mi van, ennyire szeretitek a kereskedelmi TV-ket?
Előzmény: YERICO (7)
YERICO Creative Commons License 2000.06.09 0 0 7
Hátha észreveszik magukat, és nézhető műsort csinálnak. Én pl folyamatosan építettem le a kábeltv előfizetésemet, a következő hónaptól meg is szüntetem. Minek? Ez persze köszönhető a remek UPC-nek is, akik oly kedvesen bánnak az ügyfelükkel, és oltári drágán szolgáltatnak, ráadásul a TV2 és az RTL Klub csak a legmagasabb dijú csomagban fogható :(
2100 Ft-ot messze nem érnek meg.

Szobaantenna rulez!!!

Előzmény: Alonso Mosley (6)
Alonso Mosley Creative Commons License 2000.06.09 0 0 6
Hálistennek mégegy topik, ahol lehet köpködni a médiára. Olyan kevés hasonló van a Törzsasztalon, már nagyon hiányzott. Pö-Pö-Pö.
boborján Creative Commons License 2000.06.09 0 0 5
Én a Jakupcsektől vagyok kész.A Vitriol című,
okádékműsorról
csak annyit,hogy mielőtt a jakupcsekpicsa szerepelt volna benne,már sejtettem,hogy oda fogja tolni a tudálékos,énistudokjobbatmintahetijetes-pofáját.Azt a nőt gyűlölöm,kitaposnáma belét.Bocs mindenkitől a heves indulatoktól,de annyira úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúútálom,hogy azt nme is tudom leírni.
Kilroy Creative Commons License 2000.06.09 0 0 4
OFF
Miss Forró nyomon => Máté Krisztina
ON
Pondró Creative Commons License 2000.06.09 0 0 3
én Aigner Szilárdot Útálom mint a sz@rt !
Turai Suttyó Creative Commons License 2000.06.09 0 0 2
ez egész jó válogatás

mondjuk a Vitraynak van mire és legalább nem ömlik belőle az idiotizmus

böszmike Creative Commons License 2000.06.09 0 0 1
azannyát, most megelőztél!
Tegnapi jó volt. majd leestem...
Előzmény: BahnScorper (0)
BahnScorper Creative Commons License 2000.06.09 0 0 0
Fábry és a Showder kivételével az összs többi műsor és tv-személyiség egy nagy NULLA!
YERICO Creative Commons License 2000.06.09 0 0 topiknyitó
Elgondollkoztam azon, hogy vajon kit is utálok én a legjobban a mostani műanyag TV-s emberekből, avagy melyek a legsz@rabb műsorok.

A Tv-s személyiségek közűl mindenképpen dobogós helyre kerülne nálam Jakubcsek "fenemódaffektálvaismarháraintelligensnekakaroklátszani" Gabriella. Műsorvezetői képessége erősen konvergál a mínusz végtelenhez, hozzáértés szintén, az értelmi képességeiről nem akarok véleményt mondani a beszéde alapján.
Dobogósnak tartom még Vitrait is, azzal a nagyképű, mindenkinél okosabb vagyok stílusával együtt.
A végére marad Vizy "nyálas" András.

Esélyesek még Knézy, Panna az RTL Klubtól, Miss Forró nyomon ( a nevét nem tudom, de úgyis jelentéktelen).

A messze legsz@rabb műsorok egyértelműen a bűnügyi magazinok.

Ja, és HETI HETES A LEGJOBB. A Vitriol nagyon ócska, sok klimaxos liba azt hiszi magáról, hogy milyen ügyeseket mondogatnak, aztán az egész műsorban két röhögés hallatszik, az is gépről. Jellemző, hogy 1 tampontartó poén, egy mondatos reakció, Egy "hetihetes" poén, 5 perc reakció.

Ja, a legutálatosabb tv-s sómen mégis Torgyán Józska bácsi. Politikusnak nem lehet nevezni, inkább humoristának, csak azzal a fene nagy aroganciájával kerülné el 5000 km sugarú körben a TV épületét. Talán nem is hallanánk többet.... Na jó, nem álmodozom többet.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!