Mazda Xedos 1.6-hoz szinte új alkatrészek nagyon olcson eladok! 1.tulajtol származó garázsban tartott kocsi volt. (80000km-rel)
Ami van. 4.ajtó eredeti állapotban, hátsó csomagtartó fedél, hátsó üveg, jobb sárvédő eredeti riasztó és kivehető rádiósmagnó. ajtó kulcs. Pécsett megtekinthető és megvehető minden egyben, 75000ft-ért!
Hívjon megegyezünk! Tel: 06306583625 vagy 06209316567.
Ilyen állapotban és ennyi pénzért az Országban ilyet nem találl!!
A megjelenése még ma is megállja a helyét a korszerűbb autók között ,a felszereltsége,kifogástalan ,és a megbízhatósaga is legendás...,de nem fényezem tovább :aki kevés pénzért komoly megjelenésű,megbízható autót szeretne ilyent kell venni!
Sziasztok! Gondoltam ide is beírom hogy szándékomban áll csinálni egy xedos-klub baráti kört,honlappal,találkozókkal,és mindennel,ami vele jár. Jó lenne,ha minél többen jeleznétek az érdeklődéseteket,mert akkor csinálom meg. Már vannak jelentkezők. Előre is köszönöm. Földváry György 06709497318
Megkérdezem itt is,hátha.... Keresek 626-hoz (1995-ös,2.0i 16V GE) automata váltót,vagy t.k.-s vagy külföldi papíros autót egyben ami automata. Ha tud ilyet valaki akkor írjon itt,v mailban! info@chipmester.hu
Van egy Mazda Milleniám (Xedos9), 1995-ös 2,5L-es.
Olyat csinál, hogy a csomagtartót nem lehet kinyitni.
A hátsó zár sosem működött, úgyhogy kulccsal nem tudom kinyitni, csak a lábnál lévő gombal.
A kapcsoló biztos jó, mert a benzintankot nyitja, és ugyanazon a szálon kap áramot. A biztosíték is jó.
A reléhez nem férek hozzá, mert az a csomagtérben van :)
Viszont kinyomtattam egy diagramot, ami a csomagtérnyitóé, és ott találtam egy érdekes dolgot. Van egy úgynevezett "Trunk lid cancel switch (center of WP)" nevű dolog rajta, amit nem értek. Angol tudásom alapján ezzel ki lehet iktatni a csomagtérnyitó kapcsolót, de nem értem, mi az a "center of wp", vagyis hogy hol van.
Régi tipusú Xedos 6 érdekes dolgot csinál. Álltalában fékezésnél, de van, hogy kanyarba leáll a motor,gyújtás elektronika minden....Kimegy az ABS én meg majdnem elszállok a kanyarba...
Tegnap óta csinálja. Mivel nem vagyok nagy kocsiszakértő foggalmam sincs mi a baj....
Apukám azt mondta, hogy szokott ilyet csinálni, amikor feltölti az akkut.MErt hogy utána egy idő amíg beáll.De erről még nem hallottunk otthon, hogy vmikor is említette volna, meg hát amugy is....
Holnap mennék Kapolcsra Debrecenből,azért elég hosszú út....Mit javasoltok.CSak tegnap kezdte ezt el.Kocsikáztam egy kicsit(szállítottam hangszert) oda fele mindig leállt.Mint említettem többnyire fékezéskor...Hajnalban visszafelé már nem csinálta ezt, de ma megint...kb.3 km-t mentem vele...
EZ el fog múlni vagy mit tegyek?Nem hiszem hogy a benzin mert semmi lefulladás,nem akad,de eléggé pánikolok most így utazás elött...nem lenne j autópályán bekapni egy ilyet....