Az az izé elég meredek lehetett!Még jó,hogy nem láttam(haverom biztos megharagudott volna rám).Azért a Ganxsta csodagyerek is elballaghat a jóbüdös francba.Soha nem értettem meg azt,ha valaki üzleti megfontolásból jópofizik a másiknak.Ha valakit utálok akkor azt üzleti megfontolásból is utálom nem?Nem baj majd ha a Kozsónak nem megy majd annyira,akkor a Gansxtával összeállhat,mint a Robidí a Dopegyerekkel!Az fasza lesz nem?Bár ilyen nem lesz,hiszen növeszt egy-két tincset aztán eladja,és egy időre biztosítva van a megélhetése.
... és azért is gáz, mert nem tud a kérdésekre válaszolni, összevissza rizsáz, de véletlenül sem arról beszél, amit kérdeznek tőle, hanem arról, amit ő fontosnak tart magáról 25-ször belénksúlykolni. De ez lehet, hogy inkább az alacsony intelligenciának tudható be.
Tegnap az Izében például azért volt gáz, mert úgy nyalta Ganxta Zolee kolléga seggét, hogy az embernek felfordult a gyomra tőle. A Ganxta sem átallott haverkodni a Kozsóval, az egészről sütött, hogy előre megkomponált józan, üzleti meggondolásból tesznek így. A bratyi során hangsúlyozták, hogy a magyar zenei élet két királya békésen elfér fej fej mellett, Kozsó meghívta Ganxtát a lemezbemutató koncertjére, és végig azon próbálkozott, hogy következő mondatában hogyan überelhetné az előző mondatában elhangzott méltatását Ganxtáról. pfujjjjjj!
Na offtopik leszek... a Kozsóról jut az eszembe.
Egyik koncerten elémjött egy rövidhajú faszi, na oszt elkezdte rázni a fejét mint állat. Hirtelen a szemembe csapódott valami haj. Elkezdtem kurvaanyádozni, mert majd kivitte nemesebb látószervemet, na a csávó hátrafordul, és mondja, hogy "Bocs". Nézem, mi a faszt akar ez, hisz volt vagy ötcentis haja, mire előkotorta a bozont közül a saját kis Kozsó tincsét...
A napokban rájöttem arra,hogy ez kozsó télleg kurva szar.(egy szar szemét szar alak)Láttam egy klippét borzasztó!De a mocskos szemétládának sikerülnek a dolgai.Én most a helyében növesztenék néhány tincset,soha nem lehet tudni mikor szorul meg anyagilag.Meg egyébként is azon a buflák fejen egy pár elférne!
mas: ma lattam a baratnémmal egy kozso klippet...
megszolalt, hogy ezt a klippet korabban uyg szerette...aztan megallapitottuk, hogy bizony szar, es hogy milyen hulye is volt "korabban"
:)))
Asszem ez magaert beszel!
Nem volt ez olyan eros, en se hallottam rola...
asszem nem vagyunk egy generacio, sot, ha jol szamolom, olyan 35 ev a kulonbseg..
na jo, lehet, h csak 30
A homokozsóval az a nagy baj, mint erika szível (amit robi dí naggyon élvez...) - hogy telebombázza mindenféle szarral az amúgy is harmatgyenge magyar könnyűzenei piacot... sígíz, bestiálisok, fikasszó brancs, thabu... még szerencse, hogy ezeknek gyors a lebomlási ideje... - nade akkor is, miért kell a Mirigynek ennyi munkát adni a szargyártással (mert csak az IHM-nek jó ez a rakás fos, hogy fikázhatják a kínálatot...) és az ilyenek miatt döglődik a zenei élet itten...
Na nezzenek man oda!
Tobb az arnyekom, mint ami egeszseges!
Bar oil kartars elmaradt, meg a zollé! ja!
azt meg megertem, hogy nem akarjatok, hogy toletek, azaz mint Mestereimtol, tanult tudomanyokat en itten kikotyogjam barkinek is, illetve ha eztet en itten, vagy akarhol mashul megtennem, akkor gyorsan beszerveznetek a "tagot", de hogy joindulatu emberek egyetlen szorakozasat, azaz mint Kozso fikazas, stb, szoval eztet itt, na! elrontsatok, ez mar kib****s
Es kulonben is, olyan szepet irtam most az egyik torzshelyunkre, aztat csocsaljatok inkabb!
ja, getom: jajaja, az artatlansag velelme, tuggyuk!
de azert szidni csak lehet, nem?
Hidd el, olvassa. Ezek már ilyenek... Csak nehogy ott szerepeljünk egy csupor lekvár mellett, mint a felé sugárzó szeretet manifesztációja. nem bírnék többé tükörbe nézni... bár így se....