Keresés

Részletes keresés

Gonda László Creative Commons License 2000.06.03 0 0 1
Gyáva nem vagyok, bár óvatos lehetnék, csakhogy nekem tiszta a lelkiismeretem. Köszönöm a jó tanácsot. Olvasd el az új 168 órát a 21-ik oldalon. Bőven szerepel Sz.G. is benne. Ha tudnátok, h. milyen tisztelettel és szeretettel fordultam felé és hogyan sebítetttem teljesen önzetlenűl. "Az nem lehet, hogy ész,..." De én már sejtem, hogy lehet.
Előzmény: morticia addams (0)
morticia addams Creative Commons License 2000.05.31 0 0 0
ha ugyanarra a Szocs Gezara gondolunk, akkor rovidre fogott velemenyem: Soha nem bizz meg benne.Mondanam, hogy egy ugyes uzletember, aki megfogja a lehetosegeket, de ez nem lenne igaz.. Mielott csunya dolgokat mondanek, azt tanacsolom, mindenki nezzen utana, hova lettek bizonyos penzek, es mi lett az adomanyokbol, ami az erdelyi magyarsagnak lett szanva. Minden rejtelyes eset mogott ez az egyetlen ember biztosan ott all. es ennyi nekem eleg.
Valoszinuleg eleg jo es kiterjedt kapcsolatokkal rendelkezik, mert meg senki sem tudta igazan rahuzni a vizeslepedot, aki meg probalkozott az szerintem hamar eltunhetett a sullyesztoben.
Neked is jobb talan, ha nem indoklod meg a kerdesed.
Nem kovettem az esemenyeket lepesrol lepesre, tehat konkret peldakat se varj, de a rola bennem kialakult kep ez.
Előzmény: Gonda László (-)
Gonda László Creative Commons License 2000.05.31 0 0 topiknyitó
Sajnos kénytelen vagyok elhallgatni miért csak ennyit kérdezek, mert Sz.G. egy ügyet képviselt, talán még képvisel. Hátha sikerűl segítséget kapjak Tőletek egy problémához, amelyet több mint 4 éve nem tudok megoldani.
Kérem megértéseteket. Köszönöm.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!