Tényleg jó az új lemez, de kellett jó pár meghallgatás mire ezt ki tudtam jelenteni. 2-3 töltelék talán akad a lemezen, de bátran merem ajánlani bárkinek. Persze lesz aki egy hallgatás után félredobja, de megéri neki esélyt adni. Mellesleg lesznek nemsokára videók is a lemezhez :)
A magyar weblapon (ami azóta megszűnt),bővebben is írtak róla, a hivatalos honlapon annyi van hogy dolgozik az új albumon ami valamikor 2003-ban jelenik meg.Remélem lesz olyan jó,mint a Dragontown.
Alice a mult héten Londonban járt és egy TV müsorban lépett
fel, ahol élőben előadta az új együttessel a Blow Me A Kiss
címü számot .. valaki bedigizte és realvideoban feltette
erre a honlapra (itt más Alice klippek is vannak)
Érdekes mer szerintem nem éppen egy rádiós lemez.
De ha már kislemez akkor sokkal inkább a Take it like a woman. Az direkte yo lenne sikernótának. Talán csak az :)
A többi inkább legyen a zenebarátoké :)
Egyébként szerintem naon frankó kis lemeztet csinált a Mester :))))
Egyébként ezeket a kissé brutális képek
és az album meglehetősen durva hangzasa szerintem nem
öncélú hatáskeltésnek, alátámaszta, amiket Alice mond
az új anyagról:
"Az utolsó dolog, amit írtam a Last Temptation volt (1994-ben - a szerk.), ami egy novellaszerű történet lett, s ez előtt is mindig tematikus lemezekben gondolkodtam. Sosem írtam még sci-fi témakörben, s ezt az új anyagot szeretettem volna valamiféle futurisztikus történetként megformálni. Tehát a Brutal Planet egy látomás arról, hogy a bolygónk mivé fog válni. Úgy írtam, ahogy Alice gondolja ezt, nem annyira optimistán, mint amilyen én vagyok. Alice szerint iszonyú nagy sebességgel száguldunk egy téglafal felé, és ő szeretne ott lenni és látni, hogy mi is fog történni majd a végén."
A The Last Temptation albumhoz hasonlóan, itt is főként morális kérdésekkel foglalkozol. Miért?
Minden behelyezhető a jó és a rossz dimenziójába. És most úgy látom, hogy az ember pusztítja azt, amije van, s nemigen javítja ki a károkat.
A koncert junius 27 én volt, '97 ben, a gitárosok pedig Reb Beech és Ryan Roxie voltak,
az előbbi .. hmm.. volt a hosszabb haju .))
Egyébként július 7-én koncertezik Alice Bécsben, teljesen új túrnéval, és állítolag
jópár évtizeden belül ez lesz a legnagyobb szabású túrnéja, nagyobb mint a Trash idején.
Az új album most, junius 5-én, hétfőn jelenik meg.
Oh, látom is ,hogy milyen nagy érdeklődés van Alice iránt, ez
nagy örömmel tölt el!
Ha végre elszénjuk magunkat Gab6 al, akkor meglesz a legnagyobb magyar oldal!
www.kalmika.hu - rólis elérhető lesz, de ezt az oldalt épp most fejleszetem
Talán három évvel ezelőtt volt, így június eleje fele, ha jól emlékszem, és Alicere kényszerzubbonyt raktak az ápolók, de kiszabadult, szerencsére.
Szóval, ki volt a gitáros?
én alice cooperrel szerettem meg a rockzenét, az első kazi, amit magamnak vettem, a trash volt
persze azóta megismertem teljes munkásságát és nagyra tartom az öreget! mondjuk egyre kevésbé figyelek oda rá, de megszerzem az új lemezt is, remélem szakítani fog!