Szivembol sajnalom, hogy nincs egy Rigo utca fikazo topic, lenne mondanivalom.
El sem tudom kepzelni, hogy mertek 3 napos hataridot kiejteni a szajukon.
Mindenesetre Neked gartulalok, ha nem lenne egy ket pozitiv pelda is, mar rajuk rontottam volna langszoroval.
(de az otletet meg nem vetettem el vegleg...)
hat kozben elismertek hogy szakmai kozep c-nek felel meg, de ahhoz 2-szer be kellett menni ..
az utolso 3-hete volt, igy jon az ujrareklamacio, mivel a bizonyitvany meg mindig nincs a kezemben, holott 3 nap alatt igertek kikuldeni.....
ez mar vicc....komolyan mondom
Nos, egy újabb érdekes sztori a Rigó utcából.
Az A tipusra honosításhoz állítólag nem is kell különbözeti vizsgát tenni, ugyanis a szóbeli vizsga mindenhol egynyelvű. Ott csak pecset kell, egy biz. összeg fejeben adjak.
Az írásbeli részéhez kell fordítást csinálni, mivel a nemzetközi nyelvvizsgákon ez a feladat nem szerepel.
Lehet, hogy most nem mondtam ujat, en nem ismerem az altalad letett vizsgat, de en is eppen honositgatok. Mert Rigóék szeretik többször látni az embert.
a mar meglevo LCCI level2 nyelvvizsgam sikeres honositasa utan ma jott meg a papir:
"Angol nyelvből kereskedelmi anyagból letett közép fokú A típusú állami nyelvvizsgával egyenértékű"
A honositasra valo jelentkezeskor a Rigo utcaban azt mondtak, C tipusura honositjak. Ezzel szemben egy irasbeli honositasi vizsga utan hogy adhatnak A (szobeli)tipusu allami nyelvvizsgat???
En ezzel a nyelvvizsgaval akarok szeptemberben posztgadon tovabbtanulni!!
A legnagyobb baj az, hogy legkozelebb szeptemberben jovok haza Magyarorszagra, a szuleim intezik a felvetelimet.
Kerlek, segitsetek, mi az igazsag az LCCI honositasakor???????