Megszületett a baba. Rózának hívják.
És szégyellje magát mindneki, aki ennek a tök ártatlan kislánynak, csak azért mert megszületett, anyját-apját szidja. Inkább örüljünk neki, egy új emberke.
Lassan már külön topikot kéne nyitni a fogantatással, szüléssel kapcsolatos "csúnyának" tekintett szavaknak, hogy legyen miből válogatnunk, ha kellő választékossággal kívánunk szólani eme és hasonló témákról a piacon.
"legyárt, megellik, felcsinál, összehoz" - ezeken kívül milyen alpáribb szleng jut még eszetekbe?
igen, igen, mint ahogy kedves hkr jelezte itt bizony az ironia volt a legfontosabb motivum... bepoccenni tenyleg nem erdemes. kormanyunk amugyis meddo es lathatoan kivitelezhetetlen csaladpolitikara reflektltam volna, bar teny szavaim radikalisnak tunhettek.
mindemellett igyekeztem parhuzamot vonni es ravilagitani azon koincidenciara, ami ezen ket orszag megbecsult vezetojinek aktiv tevekenysegeben fellelheto. semmi alantas s gonosz szandek nem vezeret...
Most következő beszólásom miatt ne antiszemitázzon le senki, mert nem azért írom...
De vajon mi lesz a 4. gyerek neve? Eddig volt Ráhel, Gáspár, Sára... elég érdekes és egysíkú névválasztás eleddig... na, ki mire asszociál...
Egyetértek Halászkirállyal.
Aki aktív politikus az készüljön fel arra, hogy a magánélete nyitott könyv. (Lásd Deutsch! Csak ő most hogyan fog beleilleni a rózsaszínű családkép modellbe?)
Majd lesz tájékoztató is. :o)
Halaszkiraly, nem gondolod, hogy a szerencsetlennek alkalma sem lesz mindezt a nyilvanossag nelkul csinalni? Az angoloknal honapok ota masrol sem volt szo, mint a Blair-gyerekrol, mindenki ezen csamcsogott. Ehhez kepest itt csond van - nem tartottak rola sajtotajekoztatot stb. De ha akarnak sem tudjak majd meguszni, hogy ott ne legyen az egesz sajto a szuloszoba elott, mar ahogy ezeket ismerjuk.
Amugy - bar szerintem Orbanek a dolgot ezzel a negyedik gyerekkkel szimpatikusan csinaljak - nem kellett volna igy lerohanni szusikat, Anteris. Ezt gondolja, kesz. Szive joga.
Most politikai pártállástól függetlenül...
Szerinted az nem lesz gusztustalan, amikor Orbán a saját -és pártja- népszerűsége érdekében majd a szülés után a kórház bejárata előtt felgyűrt ingujjban, kócosan, egy kávéval a kezében (á la Tony Blair) mosolyogva fog nyilatkozgatni? Ha nem tartozik másra, akkor miért fogja ezt tenni?
Te vesd rám az első követ, ha nem így lesz...
Röhöxxxxxxxx .. Nevetni fogsz, de a Blair gyerek születése napján vártam a topicot, hogy "Orbán is gyárcson gyereket mer akko asziszi maj nyernek vazze" , de belegondolva nem hittem hogy bárkinek lesz ilyesmihez gyomra.Tévedtem.
"legyártotta" most mi jön? hogy Anikó asszony majd megelli? Javaslom a Mea Culpát. Pfujj.
Kar, hogy nem veszitek eszre az ironiat Szusika irasaban, es egybol bepoccentek rajta. Nekem sem tetszik a kifejezesmodja - lehetne arnyaltabb - de talan celszeru lenne elgondolkodni azon a kerdesen, ami mogotte van. Vagyis, hogy mennyire van erkolcsi joga egy demokratikus keretek kozott mukodo kormanyzatnak sajat ideologiajat, az altala idealisnak tartott csaladmodellt raeroltetni az ot megvalaszto tarsadalomra?
telleg gusztustalan vagy. ontelt bunko. ha en is hozzad hasonlo lennek, azt kivannam, hogy ne is sikeruljon gyereket osszehozni, es rohadjon le a nemi szerved.
hello, hello...
en vagyok az az elvetemult, aki ezt a topicot megszultem azon frusztraciombol kifolyolag, h jelenleg olyan allapotban leledzek, h egy gyerek, nem sok, annyit sem birtam eddig osszehozni...
igaz, ami igaz szegyenlem is magam miatta, de rendesen, erosen le vagyok maradva igy csaladmodellugyileg. eppen ezert nem keves csodalattal es irigyseggel nezem azon polgartarsaimat - hazankban es szerte nagy europaban -, akik mar joval elottem jarnak ezen a teren es mar-mar behozhatatlan elonyre tettek szert.
visszaterve a csaladmodellre, eszreveteleznem kell, h most kedves kormalypartunk ezutan gondban lehet, hiszen programjanak nehany hangsulyos, a mindennapok realitasahoz igazitott pontjat valamikepp ujra kell fogalmaznia (legalabbis ertelmeznie). jelen pillanatban ehhez is csak sok sikert tudok kivanni.
De, Ha valaki létrehoz egy topicot szíve joga arról beszélni amiről akar.
Ezt hívják szólásszabadságnak, ami állítólag az INternet egyik előnye.
Miért az nem véleménybefolyásolás, amit naponta látsz a TV bármelyik csatornáján?
Nézz csak meg egy Fókuszt vagy egy M1 Híradót. Egy az egyben a főszerkesztők véleménye jön át, itt pedig a topic alkotójáé.
Mielőtt megbélyegeztek, hogy védem ezt a valakit, aki ilyen topicot nyitott inkább ajánlok egy linket ahol a kis blair gyerek nevének domainné regisztrálásáról is szó van:
domainabc, a domainhírforrás !
Ezért inkább megszólhattok, mint a srácot, aki ezt létrehozta.
Ennek semmi köze a politikai hitvalláshoz. Ha Hornról vagy Petőről nyitottak volna ilyen topicot, akkkor is ugyanígy reagáltam volna. Az egészben az a gusztustalan, hogy szellemtelen, ösztönszinten működő, zsigeri gyűlölet világlik ki a szövegből.
Itt a tasztalon nagyon sokan abba a hibába esnek, hogy a saját világnézetüket mintegy kivetítik az egész tisztelt kompániára, azt az illúziót keltve ezzel önmagukban, hogy itt mindenki egyivású, brancson belüli és ennek a hamis elképzelésnek a hatására olyan kijelentésekre ragadtatják magukat, amelyen nagyon sokan rökönyödnek meg az olvasók közül. Az, hogy kevés reakció érkezik az ilyen jellegü írásokra, az azért van, mert a többség félénkségből kerüli a konfrontációt. Én nem ilyen vagyok. Ami a szívemen az a számon. Néha el kell igazítanunk egymást, ezt neked is be kell látnod.
-ris
azért, mert te meddő vagy és impotens, még nem nem kell irigykedni az egészséges emberekre.
Amúgy kibaszott gusztustalan topicot nyitottál meg, tudod-é?
mit hallok... kedvencz viktorunk legyartotta a 4. gyermeket...
en leszek az aki regisztralja a gyerek nevet domainileg.
no de hat azert gratulaljunk a sikeres fogantatashoz!