1. Bloody Roar 2 2. F1 2000 3. Fifa 2002 4. X-Men 2-Mutant Academy 5. This Is Football 2 6. Pro Evolution Soccer 2 7. Tomb Raíder 3-Adventures Of Lara Croft 8. NBA live '98 9. V-rally 10. Jurassic Park-The Lost World 11. Digidom World 12. Moto Racer World Tour 13. Delta Force-Urban Warface 14. Tom Claney's Rainbow Six 15. Die Hard Trilogy 16. Tombi 17. Ridge Racer Type 4 18. Moral Combt Spcial Forces 19. Goofy's Fun House 20. Spyro 2-Ripto's Rage 21. No Fear Downhill Mountain Biking 22. Resident Evil 3 Nemesis 23. Crash Bandicoot 24. Crash Bandicoot 3 Warped 25. Army Men-Air Attack 26. All Star Racing 2 27. Syphoon Filter 3 28. Rainbow Six 29. C-12 Final Resistance 30. Medal Of Honor 31. Final Fantasy 5 32. Fighting Force 2 33. Star Wars Episode 1-The Phantom Menace 34. Tony Hawk's Pro Skater 2 35. NHL 2001 36. Tiger Wood's PGA Tour Golf 37. Mortal Combat 4 38. NBA Live 2003 39. Colin McRae Rally 2.0 40. WWF Smack Down! 41. Street Fighter Zero 3 42. Worms World Party 43. Mortal Combat 2 44. The King Of Fighter '99 45. Mortal Combat 3 46. Fifa Football 2005 47. Duke Nukem-Land Of The Babes 48. Street Fighter EX Plus Alpha 49. Jackie Chan Stuntmaster 50. Knockout King's 2000 51. Gran Turismo 2 52. Tekken 3 53. Need For Speed Porsche 2000 54. Tony Hawk's Pro Skater 3 55. Blade 56. Hidden&Dangerous 57. Medal Of Honor Underground 58. Rayman 59. Exhumed 60. Time Crisis 61. Fade To Black 62. Tom&Jerry-House Trap 63. Silent Hill 64. Akuji 65. 007 Tomorrow Never Dies 66. Double Dragon 67. Need For Speed 3 68. Dead Of Alive 69. Grand Theft Auto 70. Barman Of The Future 71. 007 Racing 72. Grind Session 73. Dino Crisis 74. Parasite Eve 2 2 CD 75. Triple Play Baseball 2002 76. The Italian Job 77. Herc’s Adventures 78. Scooter Racing 79. Dance Dance Revolution – Disney Mix 80. Double Dragon 81. Xena – Warrior Princess 82. 3D Baseball 83. Samurai Shadown 3. 84. Treasure Planet 85. Medievil 86. Castrol Honda Superbike Racing
Átvenni a XV. kerben lehet
Ha valamelyik játék kell,akkor írj: pocuki@freemail.hu
Nyáron 2 rosszból csináltam egy jót. Előtte semmi tapasztalatom psx ügyben. Szóval nem győzött meg, bár lehet, hogy értelmes játékok is vannak rá. Igaz, hogy a kilencvenes évek elején még elég egyedi volt.
A kivitelezés csapnivaló. A PSONE lehet, hogy már jobb, nem láttam belülről.
Szóval tipikus hibái, hogy hamar elkopik a mechanika, "besül" a lemezmotor, eltörik a lemeztányér műanyagja, kiég(?) a lézer, vagy a tápegység megy tönkre. A joy-ok is könnyen beadhatják az unalmast.
Javaslom, hogy zöld színű CD-re írassátok/írjátok a játékokat, nekem legalábbis ez a tapasztalatom. Pl. nekem a SONY CDQ-74CN XO jött be. Estére nem árt kihúzni a konnektorból, mert a tápegység állandóan megy. Gyakran ki-be dugdosni a hálózatból szintén ellenjavalt, mert minden bedugás egy sokk a tápegységnek!
Szóval adnám már elfelé az enyémet, mert csak itt áll a szatyorban. :)
Ha nem fogadja el a CD-t célszerű a RESET gombot megnyomni (úgysincs más választásod). :)
Vannak olyan CHIP-ek, amiknél a RESET gomb x másodperenkénti időközzel való nyomkodása választ ki valami kódot - állítólag bizonyos játékok ezt is igénylik.
csá én5 (mr. Berényi)
mi is szeressük a psx-t, föleg egy hatalmas joint kiséretében...
kedvencek:
ISS pro Revolution (foci)
Speedfreaks
TOCA2
Cardinal Syn (verekedös)
micromachinesV3
Supercross
láthatod ezek mind többszemélyesek...
ha egyedül vagyok a pc-t nyúzom!
Az a helyzet hogy használtan lett veszve, gőzöm sincs hány éves. Az a helyzet hogy volt már ilyen vele. És elég szar cd-re lett írva.
Csak pont a baljós árnyak amejik a gyerek kedvence.
Nálam a Rainbow six nem jött be, nem tartom játszhatonak a progit. A GT II viszont nagyon eltalált progi lett, nem lehet megunni. Siphon filter I, a II nem ismerem, az I jo volt, akkor a II se lehet fika, majd iratunk. :o)
Resident evil sorozattal hogy álltok? A II a legjobb, a III ellett rontva
szvsz nem a csiptol nem muxik, lehet h elfaradt a play motorja, csuszik az exijj, vagy ijesmi, nem segit rajta ha a jobb oldalara allitod? Nincsen furi hangja?
Ha igen, de meg megy, akkor megcsinaljak 3-5e Ft kozott, de lehet hogy komplett fejcsere kell 17-ert.