Keresés

Részletes keresés

Szabó Nándi Creative Commons License 2019.03.17 0 0 16

Itt van egy kis segítség, ha konténer rendelés előtt állsz: https://hulladekvadasz.hu/kontener-rendeles-hulladek-elszallitas/

csakesz2 Creative Commons License 2019.02.15 0 0 15

A Szerviz-Transz Kft. 1995 óta foglalkozik konténeres sittszállítással Budapesten. A rendelhető konténerrel vegyes hulladék, ipari törmelék, lakásfelújításból származó sitt szállítható.

Budapest összes kerületébe rendelkezünk behajtási engedéllyel. Több mint húsz éves szakmai tapasztalatunk, 15 konténerszállító járművünk, saját hulladékválogató telepünk, több, mint 400 különböző méretű konténerünk és kiterjedt kapcsolatrendszerünk által meghatározó szereplője vagyunk a piacnak.

Saját hulladékválogató telephelyünkön évente mintegy 150 ezer tonna hulladékot válogatunk át és hasznosítunk újra. Telephelyünk lakossági hulladékudvarként, egyszerűbben fogalmazva szemétlerakóként is működik, ahová Ön is behozhatja lakossági hulladékát”

Szabó Nándi Creative Commons License 2019.02.02 0 0 14

Ha szelektív hulladékgyűjtés, akkor hulladékvadász.hu : https://bit.ly/2D7oC3m

csakesz2 Creative Commons License 2019.02.02 0 0 13

Nálunk nem probléma, hogy mi a papír és mi műanyag.

Nálunk vegyesen is lehet behozni a hulladékot a hulladékudvarunkba, vagy bepakolni a kiszállított konténerbe, amit elviszünk.

Hulladékudvar Budapest +36 30 90 30 300
Sittlerakó Budapest +36 30 90 30 300
Konténer bérlés Budapesten
Budapest konténer +36 30 90 30 300
Szemétlerakó Budapest +36 30 90 30 300
Hulladékudvar a 17. kerületben
Sittszállítás Budapest +36 30 944 3839
Lakossági hulladékudvar és szemétlerakó Bp

https://hulladekudvar.com/

Kedvező áron történő hulladékgyűjtés konténerbe hétvégén is sittlerakónkba Budapesten, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: +36 30 90 30 300!

Doky586 Creative Commons License 2014.12.06 0 0 12

?

Előzmény: Doky586 (11)
Doky586 Creative Commons License 2014.11.08 0 0 11

Sziasztok! Egy nagyon egyértelműnek tünő kérdésre keresem a választ, mégis ahány embert kérdeztem annyi választ kaptam.. 

A lakásomnál külön kukába gyűjtjük a kommunális szemetet, külön a műanyagot és külön a papírt. Namármost amit én műanyagnak tartok azt a szomszédom papírnak tartja és másik kukába dobálja. Nem kevés mennyiségben. Munkahelyemen műanyagnak kizárólag a PET palackot tartják, minden más (ami szerintem műanyag) az is a kommunális kukában végzi...

Mi a műanyag? Mi a papír? Hogy lehet eldönteni egy ismeretlen anyagról hogy az műanyag vagy papír vagy egyébb ????

-pl ha öngyújtó lángjában jelentősen összezsugorodik az műanyag (?)

-pl ha teljesen átlátszó (nemcsak áttetsző) az műanyag (?)

-hasonló kritériumokat mondjatok még..

Én legalábbis ilyen szempontok alapján döntöm el a kérdést. De a szomszédom szerint ha szilárd élelmiszer volt benne az papír és punktum. (még akkor is ha átlátszó)  --szóval érdekes kérdés ez--

J-rex Creative Commons License 2013.04.05 0 0 10

Sziasztok,

már lehet csoki és csipszes csomagolást is külön gyűjteni, de ezt egy bizonyos cégnek lehet leadni, ami cserébe pénzt ajánl fel különböző szervezeteknek.

Infó:

http://www.facebook.com/groups/368154393280858/

noml01 Creative Commons License 2013.03.23 0 0 9

bocsánat .. azért budapestieket írtam, mert itt látom, hogy ugyanaz a papírvékonyságű műanyag izé van kitéve mindenhol

noml01 Creative Commons License 2013.03.23 0 0 8

tiszteletem!

azt szeretném megkérdezni, hogy a BPi embereket nem zavarja a szelektív üveggyűjötből jövő éktelen csörömlölés?

Kénytelen vagy mindig hallgatni vagy zenét, vagy filmet, hgy ne nagyon haljam , de persze így is bejön a zaja. A csendet nem ismerem már több éve. Folyton menekül az ember. A munkahelyről haza, itthon meg az üvegcsörömpölés elől.

ráadásul van aki messziről jön, kocsival, és az éves termést itt pakolja ki, 20-30 üveget  egyszerre.

aztán 15 perc múlve megint valaki.

És ezt a hét mindn napján, semmi se szent.

reggel 7.30-től éjfélig. December 23-24. Éjfél. Március 15.

Az emberet nem lehet megváltoztatni, mert nem tudják mit élünk itt át.

De az FKF vajon hajlandó lenne ezzel foglalkozni?

Vagy aláírást kell gyűjteni hozzá?

Vagy a halkítására javaslatokat tenni? (ami az ő feladatuk lenne szerintem)

Előre is köszönöm, ha szabadna érdemben választ kapnom.

Benedek

fakivágás Creative Commons License 2013.03.08 0 0 7
fakivágás Creative Commons License 2013.03.08 0 0 6

Négyszázezer új kuka jön Budapestre

Az FKF márciusban kezdi az egész fővárosra kiterjedő házhoz menő szelektív gyűjtés kiépítését. Tovább »

forrás: Index.hu

gtuncsi Creative Commons License 2005.11.15 0 0 5
hello!

adatokra, táblázatokra lenne szükségem a hulladékokkal kapcsolatban!
pl: mennyi hulladék keletkezett Magyarországon 1996-ban vagy 2001-2004 között?
vagy más országokban? vagy mennyi hulladékot gyűjtöttek be a háztartásokból szelektív
hulladékgyűjtéssel? stb.
tehát minden adat a szeméttel kapcsolatban biggrin_2.gif
www.ksh.hu oldalon próbálkoztam, de nem bukkantam rá rolleyes_2.gif
könyvtárban nagyobb sikerrel járnék?
minden segítséget köszi
freeze flash Creative Commons License 2000.05.15 0 0 4
Na, lyó...
:-))))))))
Előzmény: Vanek (3)
Vanek Creative Commons License 2000.05.15 0 0 3
freeze flash!

Egyezzünk ki egy döntetlenben! ;-)

Előzmény: freeze flash (0)
sas1 Creative Commons License 2000.05.15 0 0 2
Köszi!
Előzmény: Vanek (1)
Vanek Creative Commons License 2000.05.15 0 0 1
0 esélyét látom, hogy Mo-n ez tíz éven belül megvalósítható legyen.
Egyébként van egy másik hulladékos topic, ajánlom figyelmedbe. hulladék újrahasznosítás
freeze flash Creative Commons License 2000.05.15 0 0 0
SZVSZ jó lenne, de egyelőre nulla esélyt látok ennek értelmes megvalósítására.
sas1 Creative Commons License 2000.05.15 0 0 topiknyitó
Számos európai nagyvárosban bevett gyakorlat. Magyar környezetben elképzelhetőnek tartanátok? Gyűjtenétek külön a hulladékot? Milyen feltételekkel?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!