Horn Gyula igen aktív. Bár, változtatott valamelyest a stílusán. Legalábbis nemrégiben a Napkeltében már nem mosolygott, ha az újságírók be akarták húzni a csőbe, és nagy hangon kért ki minden feltételezést. Úgy látszik nem babra megy a dolog az MSZP-ben.
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] Horn Gyula ezt a szuvenirt
nyujtotta at rosztovi latogatasakor
Nagyezsda Riponovszkajanak,
egykori baratnojenek.
A Gyulus PR-osai nagyon igyekeznek, hogy a gyerekbôl európai embert faragjanak. Ehhez tartozik az is, hogy nyelvtudást kölcsönöznek neki. Gyulusunk lassanként havonta, hetente egy új nyelv “ismeretét” zsebeli be :-) Ajánlott irodalom: 59. hozzászólás és a reá érkezett reakciók.
Ha már itt tartunk, ajánlom a T. Egybegyűltek figyelmébe BITBULL ezen hozzászólását (158. hozzászólás; idézem: A Horn-Orbán vita során(már előtte is) a Fidesz szvsz rendkívül sportszerűtlen "taktikát" folytatott.Ha érdekel elmondom.). Mit gondoltok, mi lehetett ez a “sportszerűtlen taktika”?! Én arra tippelek(217. hozzászólás ugyanott; idézem: Mi volt sportszerűtlen? Az, hogy kihívta Orbán Hornt, miközben az (jelen esetben intellektuálisan) gyengébbnek illik kihívnia erôsebb ellenfelét? :->>>> Igaz, ez bizony "sportszerűtlen" lépés! :->>>> ), hogy kultúrkörökben az járja, hogy nem hívja ki az (intellektuálisan) erôsebb a gyengébbet :-DDD
Érdekes módon BITBULL máig adós a magyarázattal :->>>
Bocs, módosítanom kell:
Most kérdeztem egy délvidéki ismerosömet:
szerbhorvát nyelv létezett, ez volt a jugó hivatalos nyelv, az illeto még vizsgázott is belole, kb. két éve szunt meg.
Mi sem tudtuk, na meg a Gyula PR-osai sem...
Kedves pernahajder,
Gratulálok, ez nekem fel sem tunt!
De tényleg: ha Horn kitalálta a szerbhorvát nyelvet, és csak o ismeri, kivel beszél?
Csak nem magában?
Baszd meg, hogy ha most én elkezdenék a dojcstompi félrekeféléséről irogatni, akkor milyen szemét liberálbolsi alak volnék, aki belemászik a miniszter úr magánéletébe. Elég gusztustalan volt ez a pár korábbi benyögésed a Horn régi nőiről... semmivel nem jobb.
Most két lehetőség van:
1) irigykedsz, mert Neked olyan sem volt
2) kettős mérce?
Azért komolyabban fiatalok!
Nekem ez az interjú azt jelenti, hogy Gyula lemondott a muveltebb rétegrol (ahol tudják, hány nyelven beszél, ki volt Mózes stb.) és a "köznép" felé nyit.
Nehéz gyermekkor, mégis nok, kaja (osztriga-nyet, pörkölt-da), Vasasnak szurkol stb.
Ez a Dáridó-dizájn. De nálunk ez azért nem fog bejönni, mert még a köznép is mást vár egy politikustól (egyelore), mint egy szórakoztató musortól, ez itt még nem Amerika.
Mielött elszégyelném Magunkat, hogy
itt izléstelenkedünk, azért ez súlyos egy
szemlélet:
Nem utasítja vissza, hogy Mózeshez hasonlítják,
de ő Mózest másként itéli meg mint a nagytöbbség.
Mint a nagytöbbség. Mertő olyan egyedi.
Bár a kalandjai valóban azok:)))
Jó persze, és ne haragudj:)
De nem sírod el magad (bár én most
éppen megszakadok a nevetéstől, már
csorog a könnyem) hogy egy olyan ember
vezetett ki minket a pusztulásból, akinek még
nem volt egy kerek egész a kezében?:)
Ezt nem hiszem:)) Nem szép dolog
hazudizni:)
Bár...azt mondja, hogy gyűlöli az osztrigás
vacsorákat. Akkor lehet, hogy csak egyszerüen
nem szereti azt, ami ép és jó?
Az semmi, a "Colopokben" arrol is ir, hogy Rosztovban egyszert folkert tancolni egy ukran lanyt, akinek hianyzott az orra es csak egy muanyag all-orr volt a helyen! Nem vicc...Volt a Gyulanak masmilyen noje is szerintetek?