Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2004.12.10 0 0 618

"Egyébként manapság több az idegen lelkű idióta itthon, aki semmi közösséget sem érez a hazájával, mint a külföldre szakadtak és félig esetleg asszimiláltak között."

Precíz előrelátás.

Előzmény: speaker (2)
Etus Creative Commons License 2001.10.01 0 0 617
Úgy látszik, még tart a szünet. Én mindent késön találok csak meg. Etus
Előzmény: sagittarius (616)
sagittarius Creative Commons License 2001.06.28 0 0 616
Hi Mindenki ! Itt tavasz ota nyari szunet van ?
Szerettem vona beszelgetni ,de most aztan tanacstalan vagyok mikor jojjek erre legkozelebb ?!

Udv .
Sagi

granit Creative Commons License 2001.04.24 0 0 615
Kedves Manhattan!

Hogy miért nem üres ez a társalgás, mi értjük.
Legalább olyan tartalmas, mint bármely másik topic.
A belterjességnek pedig az az oka, bár ezt nem emlitetted, hogy mindig ugyanaz a kör ir, amelyiknek van számitógépe és internetes lehetősége. Ennyinek van, és passz.

manhattan Creative Commons License 2001.04.06 0 0 614
Ha lesz egy ilyen szavazós topic, hogy pl.:
Szerinted melyik a legdegeneráltabb topic?

elsö helyre fogom ezt javasolni.
Addig is ne hagyjátok abba ezt az üres társalgást!

comodore Creative Commons License 2001.04.06 0 0 613
Meg mindig csak ott tartok, hogy meg e erte az u. n. atallas es kinek ?
granit Creative Commons License 2001.02.01 0 0 612
Szia Comodore!
Szó ami szó, meglepő a probléma. Kéne egy matekos nem? De ami kétkiló és féltégla, az három téglában tizenkétkiló és három tégla. Ha nem igaz, cáfoljatok.
Üdv Gránit
HitetlenTamaska Creative Commons License 2001.01.15 0 0 611
Kedves comodore
A 12 kilónyi 3 téglával a fejemen sem értem, hogy mit akarsz irni. Talán azt, hogy ne veszekedjünk, ne legyenek problémáink egymással, kérjünk külsö útmutatást, a totális harmónia megteremtéséhez?
Előzmény: comodore (610)
comodore Creative Commons License 2001.01.15 0 0 610
Azt hiszem eleg volt a komoly dolgokbol. Oriasi vita van itt amibe szeretnenk mindenkit bevonni. A kerdes : Ha egy tegla 2 kilo es fel tegla , hany kilo 3 tegla ? Mi mar gyilkoljuk itt egymast es szeretnenk ha valaki egyenes utra tenne bennunket. Udv.
granit Creative Commons License 2001.01.03 0 0 609
Hát jó, akkor elmondom mégegyszer! Az elöbb ugyanis irásközben megszakadt minden, ujra kell kezdenem.
Szia Lujza, örülök, hogy itt talállak! Igazad van a kertészkedés sokkal jobb dolog, mint a politika,
de látod az életben politika is van.(töményen)
Szia Comodore!
Teljesen józan vagyok, ital semmi, és én is itt vagyok.
De hol vannak a többiek?
Külföldön mint jó Torgyán doktorunk?
Lassan ő lesz a NAGY KÜLFÖLDI MAGYAR!
Bocsánat a külföldön élőktől a hasonlatért, ez durva humor volt, de mindenki érti gondolom.
Egyébként idén is folytatja ezt a jó szokását, mert elmegy január elején, és haza sem jön február közepéig. Gavallérok vagyunk vele, van miből utazgatnia Mariskájával együtt.
Jöhetnétek mindnyájan! George II.! E-mail ment számodra kissé késve, de megmagyaráztam. (a bizonyitványom Karinthy módra)
Üdv mindenkinek és boldog újévet is kicsit késve az igaz, de öszintén
comodore Creative Commons License 2000.12.30 0 0 608
Ez a Lujza biztos partyrol johetett mikor ide benezett, mert jozan ember ide be nem tenfereg. Happy new year !
lujza Creative Commons License 2000.12.28 0 0 607
Lujza még a kertészkedésben is benne van.

Söt. Egyre inkább csak a kertészkedésben.
Meg a Matskák2-ben. A politika valahogy taszit, egyre jobban... :((

Előzmény: granit (606)
granit Creative Commons License 2000.12.28 0 0 606
Hello Comodore!
Na végre! Még ha ketten maradtunk is, több mint a semmi.Itt a külső-belső tolvajok üritik ki az országot. És cinkos ehhez az összes politikus.
Mindegy, milyen "mezt" visel.
Lehet, hogy én is külföldi magyar vagyok, és külső szemmel tekintem a dolgokat.
Végülis kit érdekelne ez olyan nagyon. Látom a többi forumon, időnként acsarkodnak egy nagyot, de szinte mindig ugyanazok a beirók. Lujza még a kertészkedésben is benne van.
No persze az acsarkodásba is bele lehet fáradni és meg is lehet unni.
No fel a fejjel, majd mi ketten folytatjuk a hagyományörző levelezést.
Szia, üdv. Granit
comodore Creative Commons License 2000.12.27 0 0 605
Hello Granit !
Ugy latszik a tormlekbol csak ketten maradtunk. Nincs tobb kulfoldi akit erdekelne az ami otthon tortenik, vagy el vannak foglalva azzal, hogy : USGYI NEKI a koloncok, ami meg maradt az orszagbol, abba mi is belemelyesszuk a fogainkat. Lassan, miutan a kalandorok, beépitett komunnistak es a nemzetkozi szelhamosok szet-cincaltak es elloptak a nemzet vagyonat, persze mondjak ok, hogy a STABILIZACIO megtortent, majd ugyancsak ok a nemzet - a nep vagyonat elherdaltak, eladtak, a nyugati tokenek potom aron, dugi penzert ( ami meg most is folyik be a hatso zsebbekbe ) megdobbentoen, le nem tagadott korupcio ( Torgyan etc ) es a felelosegre vonas legkissebb felelme nelkul tovabb megy a rablas ebben az orszagban. Erdekes modon nem sokan vannak akik ( kulfoldiek ) hozza szolnanak ehez ami most otthon folyik. udv.
granit Creative Commons License 2000.12.16 0 0 604
Nicsak!
Már azt hittem,hogy ujabban soha senki nem ir semmit.
Én is üdvözlök mindenkit és nagyon boldog
Karácsonyi ünnepeket kivánok mindenkinek.
comodore Creative Commons License 2000.12.02 0 0 603
Udvozlok mindenkit.

comodore Creative Commons License 2000.10.27 0 0 602
Feri I
Nezed a paraolympiat ? En majdnem minden nap ott vagyok.Ugyanugy a masikon.
Feri I Creative Commons License 2000.10.26 0 0 601
Melbourne.
Előzmény: comodore (600)
comodore Creative Commons License 2000.10.26 0 0 600
Feri I
A kezdesnel hiba tortent es rammaradt. Engem nem zavar. Melyik az a masik nagyfalu ?
Feri I Creative Commons License 2000.10.26 0 0 599
comodore!
En ugyan nem!
Kulonben szomszedok vagyunk, csak en a masik nagy faluban elek.
Feri I!
Ui.A commodore-t miert 1 m-el irod?
Előzmény: comodore (577)
comodore Creative Commons License 2000.10.26 0 0 598
Ezek szerint Hitlernek itt-ott volt nemi igaza.
granit Creative Commons License 2000.10.24 0 0 597
Hello!

Nem tudom mi van Pozsgaival, csend van körülötte,biztosan nem töri be az ajtókat.
Mármint az új zárakat, mert a régieket kicserélték,féltek talán a reformpolitikusoktól.
Most a viharok különböző vesztegetési botrányok körül zajlanak. Mindenki mindenkit vádol, egyetlen nyomós érvük van a saját mentségükre:
" én nem loptam annyit, mint te..."
A c.-ok is élik az életüket, szombat és kedd között minden disznövényemet kilopták, buxusokat, tuját, gondolom kis borra váltották.
Arra kell szavazni, aki kidobja őket a fenébe.

comodore Creative Commons License 2000.10.24 0 0 596
Mi van Pozsgaival ? Meg mindig ki van zarva ?
granit Creative Commons License 2000.10.17 0 0 595
Helyesbitek: Az irodák ajtajait lakatolták le, és kizárták onnan pl. Pozsgai Imrét is. Többek között.
granit Creative Commons License 2000.10.17 0 0 594
Kosaras Vilmos Torontoból " Mi ugynevezett magyarok"

idézet: Viszont Vásony úr kifejtette,...
- " azt a réteget, aki egy percre sem felejtette el, hogy mivel tartozik szülőhazájának " ???
És mi itt élők mivel "tartozunk" azért, hogy hol ez a réteg, hol az a réteg élősködik rajtunk ???
- "Rálátsz az országra?"
Mit látsz rajta? Többet mint mi, akik benne élünk és átéljük, amit Te fotelben ülve szemlélsz és véleményezel???
-Helytálltok?
És mi itthon mit csinálunk?

A rendszerváltáslor igaz megindultak ide különböző országokban élő hazánkfiai, de a beruházások célja a piac és a még több profit megszerzése.Ne mondd, hogy nem igy van!!!

Emellett megjelentek a szélhámosok tömegével, akik kihasználták ( és ezt lesajnáló mosollyal ajkukon tették) az elöző rendszerből fakadó üzleti tapasztalatlanságot,és kezdték kiépiteni a piramisjátékaikat.
Mindezt gunyos megjegyzésekkel kisérve:"nektek az a bajotok, hogy hirtelen akartok meggazdagodni."
És röhögve gazdagodtak meg, majd angolosan távoztak. (leléptek)
Minket senki sem "fogadott" be, és kérdőjeles, mennyire élhetünk emberi életet.
Nem érdemetek, hogy elmentetek, igy döntöttetek,jobban akartatok élni, elértétek.
Nekünk nem érdemünk, hogy maradtunk, itthon akartunk élni, elértük.

Amilkot Te a parlamentben ültél és narancsot osztogattak Neked, mi is reménykedtünk, és eközben dolgoztunk a mindennapi kenyerünkért. Már akinek volt munkája.
MVSZ: Ha Csoóri Sándor helyett más lett volna az elnök, ő sem tudott volna hatékonyabban dolgozni.
Hidd el.
Meg kell jegyeznem, Duray nem Magyarországon élő ellenzéki.
Az MVSZ mostani elnöke Patrubány sem,és kebelbarátja Tőkés L. sem Magyarországi, viszont az irodákból kitessékelték, ajtajait lelakatolták a Magyarországon élő politikusokat,( lásd: Pozsgai stb)
Vásony György cikkét nem olvastam, nem minősitem, csupán a Te irásodra válaszolok.
Konkluzió: Ti is magyaro vagytok - mi is.
Egyikünk sem több - sem kevesebb a másiknál.

Üdv:egy itthon maradtsemminek sem nevezett magyar

Toth Kalman Creative Commons License 2000.10.16 0 0 592
Ha Izrael a "nemzetkozi realitasokat" figyelembe vette volna akkor ma sehol se lenne. Akarni kell! Kinyitni a szajat! Tenni!
Előzmény: Törölt nick (587)
Tomboló Hold Creative Commons License 2000.10.16 0 0 591
Pontosan erre gondoltam, a magyarkodásra, az ellenzékieskedésre(nagyon szép magyarsággal)!
Tele van a bugyrom(hócipőm) az egésszel!
Kezdem úgy érezni, hogy én nem vagyok magyar (szörnyű, ugye?)!!!!
Előzmény: Törölt nick (590)
Tomboló Hold Creative Commons License 2000.10.16 0 0 589
Szia Piros!
Köszönöm, hogy ezt ide bemásoltad, mert sajnos nekem már a kinn élő magyarokról is(!), az itt élőkről meg pláne nagyon rossz véleményem volt! Ez egy kicsit javított a helyzeten!
Még egyszer köszi
TH
Előzmény: Törölt nick (588)
granit Creative Commons License 2000.10.16 0 0 586
A kitünő ételek, valamint az ugyancsak főúri
megrendezés Niklai Ákosnak, a Kárpátia étterem tulajdonosának köszönhető, aki az Intercontinentál igazgatója volt.

Orsos,bocs. Orbán Viktor kijelentette az Ausztrál
olympia tapasztalatai alapján, hogy Magyarország kész egy nyári olympia megrendezésére, és ezért Schmidt P.tól bekérte a korábbi sportrendezvények anyagait.Csak minimális apróságokon kell javitani : az infrastrukturán és kész, mehet a dolog.A pénz megvan. /meg lesz/

Egy kormányfőnek pedig kijár a fejedelmi ellátás!

lujza Creative Commons License 2000.10.15 0 0 585
Én itt vagyok, de hol a sztori vége ? :(
Előzmény: comodore (581)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!