Hadd kérdezzem meg : lehet-e - és ha igen, hogyan - adott sorszámú hsz-ra rákeresni ?
Ugyanis egy százezres beírást tartalmazó topicban még az sem ad kellő segítséget, ha laponként 500 hsz-t kérek le - ekkor is nagyon keserves 4 vagy 5 lappal előbbre v. hátrább menni - sokáig tart...
Nincs erre valami gyorsabb módszer - hogy ne kéne "kőbaltás ember módjára" lapozgatni mire ráakadok adott topic adott sorszámú beírására ?
Már egyszer feltettem a kérdést valahol, de eltünt, szóval arra szeretnék választ kapni, hogy miért van az, hogy a mailemhez nem tudok fényképes dokumentumot csatolni (1 MB), holott 2 Mb a határ?
A legegyszerűbb lenne a Törzsasztalban indítani, pl "Nem értek a számítástechnikához!" címmel. Ott biztos vannak olyan népek, akik segítenének neked (lásd én :-))
Van egy problémám: nem nagyon értek a számítástechnikához, alapvető ismereteim is hiányosak. Pedig a munkámhoz kellene, hogy tanuljak.
Szeretnék egy olyan topikot (tán már van is, csak nem találtam meg), ahol feltehetném a kérdéseimet, és remélhetőleg választ kapnék rá.
Láttam, hogy van Technika c. része is a T.asztalnak, szerintem ide vágna a téma. De ott nagyon specializálódtak a topikok (ld. Windows, MIDI, stb.), nekem meg általános kérdéseim vannak.
És most nem tudom, hogy hol indítsak egyet, milyen címmel. Kérek szépen tanácsot!
ket modon szolhatsz hozza egy cikkhez
1. irsz egy mailt az a cikk irojanak (az fel van tuntetve a cikk elejen - mail cimmel; esetleg az ugyeletesnek irsz minden oldal aljan megtalalod)
2. nyitsz te egy topicot abban a temaban
Az egyes cikkekhez lehet-e valamilyen módon hozzzászólni? Nekem speciel az áprilisi WAP-lehúzó cikk kapcsán lenne néhány szavam a - szerintem - erősen ferdítő/tájékozatlan szerzőhöz!
Dolgozunk a hibák kijavításán.
A különleges karaktereket régebben engedélyeztük, az akkor regisztráltak megtarthatták a nickjüket, de új nick nem regisztrálható ilyen karakterekkel.
1. Miért nem működik az adatoknál a "hozzászólások" gomb azoknál, akik nemrég léptek be? Miért frissül NÁLAM SEM a topicokat tartalmazó lista (adatok, bal gomb), amelyekbe írtam? Néha elfelejtem, hova is irkáltam, és eddig olyan könnyű volt visszakeresni...
2. Miért van az, hogy egyeseknek engedélyezi a rendszer a különleges karaktereket - pl.: "_" "(" - a névregisztrációnál, másoknak nem?