Keresés

Részletes keresés

Showhajtas Creative Commons License 2007.08.25 0 0 13
Kérem a moderátort (moderátorokat), hogy töröljenek! Köszönöm!
nobolond Creative Commons License 2007.07.24 0 0 12

Üdv !

Hadd kérdezzem meg : lehet-e - és ha igen, hogyan - adott sorszámú hsz-ra rákeresni ?

Ugyanis egy százezres beírást tartalmazó topicban még az sem ad kellő segítséget, ha laponként 500 hsz-t kérek le - ekkor is nagyon keserves 4 vagy 5 lappal előbbre v. hátrább menni - sokáig tart...

Nincs erre valami gyorsabb módszer - hogy ne kéne "kőbaltás ember módjára" lapozgatni mire ráakadok adott topic adott sorszámú beírására ? 

Jolie Creative Commons License 2004.04.15 0 0 11
Már egyszer feltettem a kérdést valahol, de eltünt, szóval arra szeretnék választ kapni, hogy miért van az, hogy a mailemhez nem tudok fényképes dokumentumot csatolni (1 MB), holott 2 Mb a határ?
Tyb Creative Commons License 2000.12.07 0 0 10
A legegyszerűbb lenne a Törzsasztalban indítani, pl "Nem értek a számítástechnikához!" címmel. Ott biztos vannak olyan népek, akik segítenének neked (lásd én :-))
jinjang Creative Commons License 2000.12.01 0 0 9
Van egy problémám: nem nagyon értek a számítástechnikához, alapvető ismereteim is hiányosak. Pedig a munkámhoz kellene, hogy tanuljak.
Szeretnék egy olyan topikot (tán már van is, csak nem találtam meg), ahol feltehetném a kérdéseimet, és remélhetőleg választ kapnék rá.
Láttam, hogy van Technika c. része is a T.asztalnak, szerintem ide vágna a téma. De ott nagyon specializálódtak a topikok (ld. Windows, MIDI, stb.), nekem meg általános kérdéseim vannak.
És most nem tudom, hogy hol indítsak egyet, milyen címmel. Kérek szépen tanácsot!

jinjang

Anibell Creative Commons License 2000.07.10 0 0 8
köszi, az órával volt a baj, megint minden a régi, hurráááá
Előzmény: Pozsi (7)
Pozsi Creative Commons License 2000.07.07 0 0 7
Lépj be újra. Ha ez nem segít ellenőrizd, hogy a cookie-k engedélyezve vannak-e, illetve a számítógéped órája nem siet-e egy két percnél többet.
Előzmény: Anibell (6)
Anibell Creative Commons License 2000.07.07 0 0 6
Eddig minden belépés után bal oldalon fent a "Kedvencek" jelentek meg, ma a "Belépés", miért? (Tehetek ez ellen valamit?)
gumicsiz man Creative Commons License 2000.05.25 0 0 5
T. Szerk!

Azt kell írnom, hogy Köszönöm!

(a csizmás)

Előzmény: gumicsiz man (2)
forest Creative Commons License 2000.05.18 0 0 4
ket modon szolhatsz hozza egy cikkhez
1. irsz egy mailt az a cikk irojanak (az fel van tuntetve a cikk elejen - mail cimmel; esetleg az ugyeletesnek irsz minden oldal aljan megtalalod)
2. nyitsz te egy topicot abban a temaban

serac

Előzmény: DRaco (3)
DRaco Creative Commons License 2000.05.18 0 0 3
Az egyes cikkekhez lehet-e valamilyen módon hozzzászólni? Nekem speciel az áprilisi WAP-lehúzó cikk kapcsán lenne néhány szavam a - szerintem - erősen ferdítő/tájékozatlan szerzőhöz!
gumicsiz man Creative Commons License 2000.05.17 0 0 2
T. Szerk!

Vannak hozzászólásaim a Törzsasztalban és a Vallás Filozófiában
A Keresés / hozzászólások csak a Törzsasztalos hozzászólasaimat listázza ki. ???

köszönöm, a csizmás

BC Rich Creative Commons License 2000.05.16 0 0 1
Thanxx Pozsi!
Előzmény: Pozsi (0)
Pozsi Creative Commons License 2000.05.16 0 0 0
Dolgozunk a hibák kijavításán.
A különleges karaktereket régebben engedélyeztük, az akkor regisztráltak megtarthatták a nickjüket, de új nick nem regisztrálható ilyen karakterekkel.
Előzmény: BC Rich (-)
BC Rich Creative Commons License 2000.05.14 0 0 topiknyitó
T. Szerk!

1. Miért nem működik az adatoknál a "hozzászólások" gomb azoknál, akik nemrég léptek be? Miért frissül NÁLAM SEM a topicokat tartalmazó lista (adatok, bal gomb), amelyekbe írtam? Néha elfelejtem, hova is irkáltam, és eddig olyan könnyű volt visszakeresni...

2. Miért van az, hogy egyeseknek engedélyezi a rendszer a különleges karaktereket - pl.: "_" "(" - a névregisztrációnál, másoknak nem?

Köszi!
BC Rich

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!