Basszus, hát ez valami felháborító. Mi az hogy a rötölöklubb engedélyével?! Ráadásul nem is őt fotózta a muchacho, hanem a saját porontyát! Ha baj, akkor max kiretusálják - szegény kölyök mellett nem rontsa a luftot a képen se...
Jól mondják, hogy "Minden hatalom megront, és lealjasít" - ez a hírnévre hatványozottan igaz!
Bochkor Gábor.. azt hiszem. (Én is meglepődtem), de már azt is hallottam, hogy a reggeli műsorban nagyon kevés a "saját mondatuk", és nem is ők találják ki a jobb poénokat. :(((((
Azt hiszem, a felvetett probléma IQ-kikattanásként értelmezhető. Pityuka amúgy is túlzottan tökéletesnek képzeli magát - lehet, hogy az RTL Klubos expertek ezt kifejezetten fejlesztik is benne.
Szóval a lényeg az, hogy megfelelően, emberinek tudjanak ezek a kicsike hungarian "sztárocskák" a köznapi helyzetekben fellépni. Enegem a múlt héten teljesen letaglózott, mikor Bocskor Gábor (bocs, ha nem így írják helyesen) a Bumerángban kerek-perec kijelentette, hogy utálja az osztrákokat. Mindegyiket. Igen felelőtlen és undorító kijelentés ez. Mintha a stúdióban is megfagyott volna a levegő egy pillanatra.... Ezzel a rasszista kijelentéssel teljesen elvágta magát nálam a pali.
A médiumokban szereplők felelős viselkedését nem tudom, mennyire emelik ki a képzéseken. Rettentően fontos volna pedig, hogy aki a populáció bármekkora nagy hányadát elérő produkcióban közvetítő szerephez jut, legyen tudatában annak, hogy milyen "fegyver"-hez, pontosabban eszközhöz jutott általa. Hiszen az ismert emberek mintaként szerepelnek, mint esetleg az átlagember is mikrokörnyezetében (szűlő, tanár, nagynéni, orvos, stb.). És ez igen nagy felelősséggel jár. Persze ők is csak emberek a maguk kis napi bajaikkal, harcaikkal. Abbahagyni, kiszállni nehéz, sok a régi-új konkurrens. Felpörögtek és sajátságos belterjes világban élnek. Lehet, hogy már azt sem tudják néha, melyik az igazi arcuk. Persze én sem sírom most tele a keszkenőmet miattuk. Felnőtt emberek (vagy annak látszanak), tudniuk kellett mihez adták/adják nevüket. Csak felelősen és emberien, édeseim!
Valoszinuleg egy bekepzelt kis senkirol lehet szo, en speciel nem emlekszem a faszira.
Az meg jo vicc, hogy elkezd hisztizni, hogy "en is rajta lehetek" a kepen. Ilyen alapon az ember ne menjen MOnte-Carlo-ba, ahol videokamerak vannak az utcan . . .
Az eredeti kerdeshez visszterve, ez is csak egy szerep, ahogy viselkedni kell a TV kamera elott. Ez kb. olyan, mint amikor az ember moderalja magat ujdonsult baratnoje elott, es nem karomkodik ugy mint egy fuvaros, meg akkor sem, ha egyebkent minden oka meg is lenne ra...
1.: A hir igaz, átéltem.
2.: Akár tetszik nekünk akár nem, aki benne van a bezsélő dobozban, az másnap sztár. Még akkor is, ha egy tehetségtelen senki. Szellő legalább ért ahhoz, amit csinál, bár felolvasni bárki tud...
Róla csak az RTL engedélyével lehet képet csinálni? Milyen szép lehet, amikor egy családi fotó készül, rajta a gyerekek, a torta, és akkor kijön az RTL-kommandó, és mondjuk Szellő István mamája kezéből kicsavarja a gépet: nincs rá engedély, ide vele! :)
Kicsit sokat gondolnak magukról ezek a hazai sztárok - Szellő egyébként most nem sokkal több, mint egy hírolvasó bemondó - ahogy Hofi mondta egy másikra: ő már akkor senki volt, amikor még valaki volt.
A topic alcime lehetne: ...avagy Szellő István megszellőztette bunkóságát!
A story a következő:
Egy Veszprémben megrendezett vivóversenyen SZellő István, az RTL Klub hiradósa is pástra állt. Ezt először nagy érdeklődés követte figyelemmel, és örültünk, hogy élőben láthatjuk az egyébként (addig) közmegbecsülésnek örvendő Szellentőst.
Miután Pifta kikapott az egyik tehetséges békéscsabai fiataltól (jegyezzük meg, hogy az utolsó tust=találatot egyenesen a mellébe kapta) nem volt hajlandó kezet fogni vele, mert szerinte az földet szúrt. Ez "sajnos" nem igaz. A biró is látta, úgyhogy SZellő vesztett. A vivásban a kézfogás nagyon sokat jelent: elismered ellenfeledet és "békével", a sport örömének érzésével váltok el egymástól. Aki ezt elmulasztja súlyos etikai hibát vét.
Nos, P.Gy. (hivjuk igy a győztes fiatalt) kezet nyújtott Szellőnek, aki azonban hetykén az égnek emelte azokat miközben azt mondogatta: "Én ugyan nem fogok kezet veled! Nem volt érvényes! Nem..."
P.Gy. türelmesen próbálkozott, és folyamatosan tartotta kezét: "Dehát vége, fogjunk kezet, és menjünk!" A Szellentős azonban tovább balhézott, s miután a helyzet P.Gy.-re nézve kezdett megalázó lenni, otthagyta a "médiasztárt", aki sértődötten kötötöö ki...
Ezzel még nincs vége: hallani lehetett ahogy kocsis módjára szidja P.Gy.-t, a birót, a versenyt, az Atyaúristent, és sokmindenki anyukáját.
Történt, hogy lefényképeztek egy gyereket, aki pont Szellentős közelében volt. Amikor a TV-guru meglátta ezt, odament a fotót készitőhöz:
"Azt ugye tudod, hogy rajtalehetek a képen! Márpedig rólam az RTL Klub hozzájárulása nélkül nem lehet fényképeket késziteni!"
Szópárbaj kerekedett a dologból, és Szellentős folytatta:
"Azt akarod, hogy hivjam a rendőrséget, és velük vetessem el a filmet?"...
Csalódás volt. Mert nem ilyennek képzeltük el őt. A topic lényege, hogy választ találjunk arra a kérdésre, egyedi esette állunk-e szemben, vagy a TV képernyőn megjelenő előre megtervezett arcok mögött égett emberi hús rejlik?