sajnos tegnapról mára esküvő virradt, ne kívánjátok, hogy megszámoljam, erősebb idegzetűeknek elárulom, hogy jómagam is tengeribetegséget kaptam, de még nincs vége!
Így támadjanak fel az én elsüllyedt topikjaim is!
Mámma lomtalanítok, ami 7-8 palackot jelent. Valszeg Gösserek lesznek azok, mert a sarki boltban ennek a legjobb az ár/minőség aránya.
Bár régi http hozzászólása, itt egy ellenpélda, tanulságképp mindenkinek:
kisebb kerékpártúra, meleg, három sör. később árokba belezúgás, jobb hüvelykujj ficam. :-(
igaz a három sör kevés a védekezőreakció kikapcsolásához. Azóta nem ittam többet egy nap három sörnél, igaz a 3-at is csak kétszer értem el.
A kérdésre válaszolva: 0.
A legtöbb, amit a mellékhelyiség meglátogatása nélkül sikerült legurítanom egy alkalommal: 8.
Igaz utána mindegyik után kellett. :)
Végül még egy kerékpáros történet, nagyon régről:
kerékpárral szórakozóhely meglátogatása, iszogatás, hazafele (a cél előtt 100 méterrel) elalvás a volán mögött, beesés az árokba. reggel ébredés fájó oldallal, hasogató fejjel, nem emlékezés. kirohanás a garázsba, megvizsgálandó, hogy a járművel együtt jöttem-e haza, majd később mozaikokból az este és az árokbanlandolás összeállítása. konzekvencia levonása: kocsmába gyalog. azóta még újabb konzekvencia: nyomós ok nélkül nem kell inni.
ez van.
Én szegény teljesen kiszáradok, mivel ma még egyet se ittam és sajna nem is fogok, az elvonási tünetek már jelentkeznek: általános rosszkedv, lehangoltság, motivácó hiánya, levertség, elégtelen vese illetve hólyag működés...
OFF
"De rájöttem, miért nem sérül meg az emberfia, ha biciklivel részegen tanyázik. Szerintem az alkoholtól a természetes - agyalapi - védekező mechanizmusok működnek, és a bódult tudatával nem követ el barom mozdulatokat esés közben."
Lehet, hogy ez is igaz, ehhez nem értek. Én úgy tudom, és ez elég valószínű (:-D), hogy az alkoholtól ellazulnak az izmok, így amikor földrezuhan az emberfia (lánya? :-D), akkor nem sérül meg, hanem inkább puhán leterül, mint a tehénlepény, már bocs a hasonlatért.
ON