Ez az együttes végre megszűnt? Hála istennek alig hallani róluk. Vagy visszamentek oktatóknak az együttes tagjai? Elég volt a tátogástól, a tánctanárság jobban fizet?
Most látom, pénteken (holnap), itt lesznek Győrben, én ugyan nem leszek itt , de havert megbíztam hogy ha lehetmindenképpen legyen ott, és próbáljon aláírást kérni a "Mestertől".. hátha itt lesz :)) Alig várom.. Talán nem csak a "nagyszerűen befutott" dalukat adják elő, és gitáron is játszanak pár akkordot.. :)
én angolul kifejezni csak áj vanna fákk jú... :-)))))
Ezen témában gyere a "magyar zenekarok - angol név és szöveg" topicba, feltéve, ha e négy nyál télleg angilusul nyomja a vakert... habár e hozzászólási project megbukna, azon, hogy ott zenekar kell nekik... :-)))
Angol fejezni ki magát ha akarni szex pl. áj want to méjk láv vid jú, vagy áj wish you vagy használni ige szkrú (és még lenni sokféle megoldás), de ez lenni nem finom kifejezés.
A sex jelenteni elsősorban nemet. Mi magayrok használni ezt szót rendkívül helytelenül. Ez lenni valami olyan mint (ezer bocs, de) pina. Ez szó eredeti jelentése jönni szóból pin-up, mely jelenteni tűzd ki. Ezek lenni '30-as évek amerikai magazinok közepén lévő kivehető kevés ruhába öltözött ledér hölgy képén felirat. Magyar bevándorlók meg elolvasni felirat kép alján, mely üzenni olvasónak "pin-up" azaz tűzz ki, mire okos emberek azonosítani pina mint meztelen nő, a szó mai használatát meg ismerjük.
Szóval sex-el történni valami hasonló. Említett mondatot te próbálni mondani angol ember, téged erősen nem érteni fogni.
A maszk természetesen azért van, hogy lehessen időközben a tagokat csrélgetni és azt senki ne tudja meg. De akkor kérdezem én: miést mennek el a Z+-ba nyilatkozni, ahol a lánynak legalábbi tökéletesen látszott anyomott feje, Szenes Andrea alteregó szegénykém, hát biztos hogy ezer közül is fel lehet ismerni még így is. Ha meg azért van a maszk, mert csúnyák, akkor is hiába volt, fekete lánynak annyira szarul áll a maszk, hogy csak szebb lehet élőben.
A fiúkról csak annyit, hogy rájuk is kár maszkot pazarolni, olyan tucat fejük van, hogy fel se tűnne senkinek, ha holnaptól valami hasonszőrű állna be helyettük.
Még nem hallottam errôl az új ZENEKARRÓL. Csak egy kérdés a minôség belövéséhez: túltesz a Baby Lady együttes Ne fogadj el idegentôl édességet c. opuszának színvonalán?
Ugyan gyerekek nem a zenével van itt a gáz, meg ahogy ezek a zombik kinéznek, hanem azzal, hogy erre bizony vannak nagyon jó fej vevők is az országban. Okos, magasan iskolázott fijúk és lányok, akiknek szórakozása kimerül a hétvégenkénti seggrázásnál, az mán mindegy mire...és mert olyan szép kerekek a lányok, a fijúk meg izmosak, hát megveszik a kazit meg a CD-t...később elmennek az ingyenes Kozsó koncertre, ahol kiderül, hogy Kozsó bácsi nagyon humánus lélek, még azt az okos kis tincsét is hajlandó volt feláldozni a jó ügy érdekében.
Felfordul a gyomrom...
Bár sajna ezekkel a jól menő üzleti vállalkozásokkal valaki nagyot kaszál...várjunk ki is lehet? Hm...hadd gondolkozzam...talán a Kozsó? (még a neve is énekel) brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Na, Tabu nyomul mostanra ezerrel, nagy szaksz az egész, egyébként meg az egykor nagyon nagy rokkerállat Csordás Tibike énekzik benne, ex Junkies meg Psycho, a másik faszi meg valaki az egykori nagyonrokk Machine Mouse-ből, talán a Raga?
Hujujujjúúúj...
Ma reggel megkaptam az enapi horroradagot... Megyek reggel a metróhoz, és a házunkon, az egyik bezárt bolt kirakatán ott virít valami hiperocsmány plakát. Kutyafuttában még jobban megnézem, hát ez a taboo... nem győztem szörnyülködni. A szerkójuk ezzel az álarccal olyan, mintha bizarr szexet akarnának éppen nyomatni (áj vant jú szeksz?), a fejük, (különöszen a nőstényeké) tényleg vonzza magával az álarcot! Szóval nagyon nem tudom, honnan szerez a homokozsó ilyen genetikai hulladék fejeket (bestiálisok, fikasszó brancs) a projektjeihez - vagy csak saját képmására teremti őket?
:-(((((((((((((((((((((((((((((((((
Most vagy röhögni vagy szörnyülködni fogsz, de a sígíz nyíltan bevallotta magáról hogy buzik...
Ja és a pas de deux-t is le kéne alázni, utálom azt a két ocsmányfejű kövér tehenet! Talán Kulkát is meg lehet érteni, hogy inkább buzi lett minthogy a Lang Györgyivel...
na igen, ezen a Nikán is látszik, hogy kizárólag a zeneszeretet hajtja a tátogásra, abszolut nem a pénz motiválja, és természetesen a papa és a mama semmit sem segitett neki, hogy ilyen, igazán egyéni zenével sikerült bejutnia a magyar zenei élvonalba :o)
Még valamikor valamelyik adón a Padödö csinált vele és egy táncosával riportot, ahol elég jól sikerült lealázni őt. Nekem nagyon tetszett :o)))
Halászkirály irta: "Shygys (ezt sem értem, miért 'gys' lett 'guys' helyett -talán előbb találta ki a
logót a névhez"
Ezzel a névadással a magyar homoszexuálisok körét is megcélozte egyben, igy is növelve a rajongói táborukat, hisz gys az lehet guys és gays is, nemde? :o) (és még a hangjuk is megvan hozzá, hogy azt hihessük, épp a műtőasztaltól jöttek)
Na ne is mondd! Az a kis punci is egy rakás röhej... Egy volt osztálytársam a klipjében háttértáncoskodott, oszt mondta, hogy "az egész stuff idősebb volt nála..." Háááát elég égő lehet egy ilyen kis senkivel együttdolgozni...
Megfigyelhető, hogy Kozsó a bandáinak milyen "fantáziadús" neveket adott: Shygys (ezt sem értem, miért 'gys' lett 'guys' helyett -talán előbb találta ki a logót a névhez), vagy a Picasso Branch (ez is állatira semmitmondó, amolyan "bevágódós" név akart ez lenni) és most ez a Taboo (tök gáz, mint egy farmerbolt neve -számtalan hasonló nevű ruházati kereskedelmi egység működik ugyanezzel a névvel szerte az országban). Talán kívétel a Bestiák. A nevükben volt fantázia, nem voltak bizbazgirls vagy ladysisters. A zenéjük persze nekik is elhanyagolható...
Én nagyon tudok ám angolul, nekem pont megfelel ez a mondta.. de kb ennyi nem? "Én akarlak téged sex", lehet szabadabban fodítani, "Meg akarlak sexelni" ) érdekes mindenesetre..
Amugy ezt most szereti valaki, vagy a Z+ adig fogja eröltetni, hogy a rockerek is szeretni fogják?
Sowhat: Ezek azok, akikről ZBB beszélt: 4 maszkos humán gyermek, akik azt hiszik magukról, hogy a Vengaboys és az Aqua keverékei, mint ahogy a (BAH)ZMEG tévében nyilatkozták. :o) Ja, és a kedvenc beszólásom, ami szintén nagyon kozsós-angolosra sikeredett, amit a csaj nyög be a végén: "ÁJ VANT JU SZEX" Namost valaki mondja meg, mit jelent ez magyarul???? :o)))
hümm hümm. hát erre nem tudok mit mondani, tényleg nagyon szarok! Most bejött egy ujabb csoportja a gyenge zenekaroknak, van most valami Vengabojz utánzat is, 1az1ben vengabojz, 2fiu 2lány, a zene is ugyanaz, csak még gyengébb, meg van ez a Levente is, az a fura hogy ezek megélnek, ennyi agyatlan van Magyarországon???
Bizonyára ti is hallottátok Kozso uj álomcsapatát, a TABOO-t. Nos, hogy is alakult ez az uj csoda?
Kozsó barátunk egyik szombat délutánon ült a foteljában a budai hegy legtetején levő kis villájában és azon töprengett, hogyan szerezzen még több money-t, hogy új ezüstláncot vehessen magának.(amit ugyan az orvos megtiltott, mert a meglevők összsúlya már enyhe puposodást és nyakcsigolyatorzulást okozozz neki)
Hirtelen az isteni szikra becsapott: CSINÁLJUNK ANGOL ZENÉT!!!Rögtön felpattant, elrohant tollért és papirért, majd visszatelepedett kedvenc helyére.
"Nos"-gondolta"irjuk először is össze, melyik angol szavakat ismerem" Ekkor végiggondolta iskolai éveit, mind a hatot, és összeirt gondosan minden szót, amire emlékezett tanulmányaiból. 2 óra mulva büszkén nézett végig gyűjteményén, mind az 5 szó eszébe jutott: van, tú, szrí, kamon, szex. (bár ezek többségét nem a suliban, hanem a váci kisebbségi barátaitól tanulta) A történet folytatása ismert: új együttes,( mert az eddigiek sem voltak semmik, de ennyire hülyék még ők sem, hogy egy ilyet elénekeljenek)
És mindenki boldog! Magyarország egy uj nivós együttessel és egy örökzöld, valószinűleg sokáig fennmaradó zenével lett gazdagabb, mig Kozso barátunk megvehette legujabb ezüstfuxát, ami tovább növelte nyakcsigolyatorzulásának súlyosságát. DE JÓ!!!!