Keresés

Részletes keresés

ToAd Creative Commons License 2000.08.22 0 0 49
Hali!
OKsi már megtörtént MR :))))))
Télleg érdekel valakit még a civ2 magyar fordítása?????
Az szóljon Mr-nek vagy nekem mert akkor elküldjük szívesen, perce csak miután kész lesz :))))
Előzmény: Törölt nick (46)
Norby Creative Commons License 2000.08.22 0 0 48
Eagle: Engem érdekel, és ajánlom figyelmedbe a ja2 fórumot.
Előzmény: Eagle_ (47)
Eagle_ Creative Commons License 2000.08.22 0 0 47
Hello!

Lehet, hogy nem vág ide, de játszik még vki a Jagged Alliance -szal? Mert ha igen, és érdekelné egy editor (a csapatban lévő összes karakter összes tulajdonsága, na és persze a pénz is átírható!), akkor küldjön egy e-mailt (cím: peterkovacs_721@yahoo.co.uk) ! Én pedig elküldöm az editort. (Saját gyártmány!!)

Hi.

Törölt nick Creative Commons License 2000.08.18 0 0 46
Ja ToAd a civ2 megy már nálam is ékezetes betűkkel ,az volt a baj ,hogy a FAR(olyan mint az NC) editorral amit bevittem azt nem akarta a gameben megjeleníteni,próbáltam wordben azzal se ment.Kipróbáltam notepadban ott meg sikerült.Most amit eddig bevittem azt most alakítom át ékezetessé.Ha jössz irc akkor átküldöm.
Előzmény: ToAd (44)
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.18 0 0 45
Ja Psilon2 a MOO2-t ,hogy lehet multiban játszani?
Nekem meg ToAdnak nem sikerült,nem tudjuk hogyan lehet csatlakozni a másik gépéhez.Ha tudsz segíteni azt nagyon megköszönnénk.
Előzmény: Psilon2 (42)
ToAd Creative Commons License 2000.08.18 0 0 44
Szerintem csak egypár hajócska kell jó sok plazma cannonnal és kész.
1-2 kör és megvekszik a Guardian.
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.17 0 0 43
Szerintem kb 4 db battleship kell plasma canonnal .Azzal lazán ki lehet szedni a guardiant.
Psilon2 Creative Commons License 2000.08.17 0 0 42
Nagyon sulyed a topic, ugyhogy felhozom.

Egy kis szellemi vetelkedo kovetkezik:

Mi a leggyengebb flotta (MOO2-ben) amivel el lehet foglalni az Oriont?
Azaz legyozni a Guardiant. ;-)

Kivancsi vagyok van-e jobb az en verziomnal?

ToAd Creative Commons License 2000.07.29 0 0 41
Hali!
A kicsi hajokat nem nagzon eri meg szerintem mert mindet egyenkent kell iranyitani, ez az egy dolog az 1-ben jobb volt... de csak a kicsitknel ertem! a nagyokat jo hogy egysevel kell iranyitani.

Fegyverek: a plasma nagyon rulez! az egyik kedvencem, de azert van annal jobb is, a raketak is nagyon jo foleg az elejen.

Előzmény: Törölt nick (40)
Törölt nick Creative Commons License 2000.07.29 0 0 40
Milyen hajókat használok?
Ált a lehető legnagyobbakat építem, titan , doomstar. Mondjuk az elején kell pár db battleshipet csinálni,de csak addig gyártok ilyet amíg nincs titan.fontos szempont nekem még ,hogy a hajó elkészülése ne legyen több 15 fordulónál.Tehát ha van egy bolygóm ahol a DS-t 23 forduló alatt készítené ,ott inkább Titant gyártok.

Fegyverzet:
Rakétákat meg ,fightereket csak a játék elején használok.Én inkább a beam weapon-okat szeretem.Plasma canon tök jó structural analyser-el meg Achilles Targetting unittal együt, jól lehet vele írtani.

Előzmény: Johnnyboy (36)
Törölt nick Creative Commons License 2000.07.29 0 0 39
ToAd!Miért léptél ki irc-ből olyan hamar?Még egy szót se írtam le te meg máris kiléptél(estleg szakadás?) :(.Kár.

Pedig már a MoO2 is fenn van gépen.

Törölt nick Creative Commons License 2000.07.29 0 0 38
Kár ,hogy tegnap nem korábban írtál ide, akkkor talán nem feküdtem volna le olyan korán :(.No mindegy ,remélem azért ma benézel.Én már ott vagyok a #civ2-n.
Előzmény: ToAd (37)
ToAd Creative Commons License 2000.07.28 0 0 37
Hali!
nah én is megérkeztem!
apróbb gondog voltak a géppel, akit érdekel annak a #civ2-őn elmondom!
nos akkor harcra fel!
civ2 vagy MoO2 mindegyik jöhet!
jáccunk má! :)))))
Johnnyboy Creative Commons License 2000.07.28 0 0 36
Üdv!

Milyen hajókat használtok? Milyen fegyvereket + combokat alkalmaztok? Például az elején a star base, battlestation ellen mindig úgy támadok, hogy megpróbálom a tengerészgyalogosaimmal leamortizálni (raid) a bázist majd szétlőni. Illetve az előbb említett csak rakéta de az dögivel felállás. A későbbi részekben is nagyon szívesen alkalmazok olcsó, gyors kis hajókat (cruiser osztály), troop pods + tractor beam v. transporter felállásban. Ilyenkor a telepathic is jól jön.

Tényleg valakinek sikerült már Antarian hajót úgy elfoglalnia, hogy az nem robbant fel?

Törölt nick Creative Commons License 2000.07.27 0 0 35
Üdv Johnnyboy és Psilon2!

Szerintem alegjobb összeállítások:
1verz:Subterran(6),Unification(6),Creative(8)
LowGrav-5,spying-3,ground combat -2,(néha a subterran helyett +2 industryt használok

2verz:Dictatorship,subterran,+2 industry,creative
a negatívumok mint az előző verziónál

3v:Feudal(-4),Subt(6),+2ind(6),-popgrwth(-4),-grondcombat(-2),creative(8)
ennek a verziónak az a hátránya ,hogy nagy szerencse kell hozzá pl:jöjjön egy leader akinek van scince bonusa vagy ne legyen a közelben egy görény ellenfél(silicoid,Ugye így írják?)

Egy tipp:Amikor a custom race-nél képet választasz akkor érdemes a silicoid-ot választani,mert akkor az nem lehet az ellenfeled,így a játék elején sokkal könnyebb lesz.

Ja tényleg,akartok játszani?Ha igen akkor lépjetek fel a az irc.tolna.net-re ott meg menjetek a #civ2-be,lehetőleg az itteni nevetek használjátok.

Johnnyboy Creative Commons License 2000.07.27 0 0 34
Üdv Psilon!

Én úgy gondolkodtam, hogy az elején nagyon erős termelésre állok rá. Legyártottam sok hajót (cruiser osztályúakat) és ledaráltam a Psilonokat gyorsan. Ezután kémkedéssel és csere-breével egészítgetem ki a technológiai hiányosságokat.

A mass driver annyira jó az elején?
Én minden esetben a rakétáimat fejlesztem és olyan cruisereket építek melyek 2szer lőhetnek de rengeteg rakétát az ellenfélre. Így könnyú a star base-eket leverni az elején. Leállsz messziről és ellövöd a 2 adagot majd vársz, míg becsapódnak.

Nagyon szeretem a játékot a mai napig. És a mostani gépeken olyan gyors, mint a villám. :)))

Johnnyboy

Előzmény: Psilon2 (33)
Psilon2 Creative Commons License 2000.07.27 0 0 33
Hali!

probald ki az alabbit: UniSubAqua es +1Prod vagy LRHw
illetve: UniTolLHw es +1Prod vagy RHw

ize... Bovebben kifejtve :-)

Unification Subterran Aquatic es vagy +1 Production vagy Large es Rich Homeworld
(ez pont 20 pont)
Unification Tolerant Large Homeworld es vagy +1 Production vagy Rich Homeworld
(ez 20 illetve 19 pont)

Negativumoknak javasolt:
Repulsive (nincs diplomacia)
-Spying (a Unificaton ugyis ad +erteket ra)
-10 Ground Combat
-Money
Low Gravity

kb ebben a sorrendben. (oppsz, a pontertekeket nem tudom fejbol)

Az Uncreativ egy igen rossz otlet. Vannak letfonntossagu technologiak, melyeket ha nem szerzel meg, annyi neked. (Research Lab, Automated Factory, Mass Driver vagy Merculite Missile, stb...)
A Telepathic igen jo dolog, csak sokba kerul, masra kell a pont.

Na, elsore ennyi.

Psilon2

Előzmény: Johnnyboy (32)
Johnnyboy Creative Commons License 2000.07.27 0 0 32
Üdv!

MOO2-ben nyert valaki már impossible fokozaton a gép ellen. Még hardon sem könnyű szerintem csak bizonyos custom fajokkal lehet megcsinálni.

Pl: Klackon unification, +1 prod, telepathic, uncreative, -0,5 BC

de ez a kombináció sem segített impossiblen. Mi a titok?

Johnnyboy

Törölt nick Creative Commons License 2000.07.25 0 0 31
Üdv!
Na,újra itt vagyok.Mikor kezdjük?
Előzmény: ToAd (29)
Johnnyboy Creative Commons License 2000.07.25 0 0 30
Én benne lennék, csak elég kevés időm van mostanában! Neten keresztül? Patch megvan nektek?

Üdv!

Előzmény: ToAd (29)
ToAd Creative Commons License 2000.07.21 0 0 29
Mr.Xyz!
Kar! Nagy baj, pedig mar meg is szereztem..

ESETLEG VALAKI?
Akar valaki MoO2-zni?
Szolojon...

Előzmény: Törölt nick (28)
Törölt nick Creative Commons License 2000.07.21 0 0 28
1. Johnnyboy!

Megvan még neked a MoO2?Mert ha érdekel akkor kipróbálhatnánk multiban.ToAd már benne van a dologban.

2. ToAd!
Van egy kis gubanc ,hétvégén nem tudunk játszani a MoO2-vel :(.Holnap megyek Németo-ba és csak hétfőn este jövök haza.De ha minden jól megy akkor kedden már lehet.

3. Rephyx!
Lásd 2.pont MoO2 helyett civ2.

Johnnyboy Creative Commons License 2000.07.21 0 0 27
Üdv!

Rhadamnthys! A jelöléseket elküldöm neked, mert nekem megvan eredetiben a játék. Csak adj egy faxszámot. Egyébként a jelölések a szabvány aszem NATO katonai jelölések. Egy kis játék után már kívülről tudtam mindet. :)

Szerintem nagyon jó játék. A másik az MOO2 amit nagyra tartok. Meg is vettem mindkettőt eredetiben, mert úgy gondolom ezek megérdemlik.

Előzmény: Törölt nick (20)
ToAd Creative Commons License 2000.07.20 0 0 26
Meglesz, nemsokara!
az; 17 mega egy modemmel, az egy kis ido am!
majd szolok a #civ2-n.

Előzmény: Törölt nick (24)
Törölt nick Creative Commons License 2000.07.20 0 0 25
Heroes 3 a kiraly(nalam).
Mar jo ideje nyomom,akit erdekelnek az online bajnoksagok(www.toheroes.com)
a Pg2 nem igazan ment online,mostanra valaki lenyulta tolem a cd-t:((
Törölt nick Creative Commons License 2000.07.20 0 0 24
ToAd küldtem emilt.
Ja a civ2-t sikerült letölteni?
Előzmény: ToAd (19)
Törölt nick Creative Commons License 2000.07.19 0 0 23
A MoO2 tényleg király!Nekem is megvan.Esetleg valamikor lehetne...

Akit érdekel a civ2 az menjen az irc.tolna.net -re.Itt meg lehet beszélni a részleteket.
Channel: #civ2(Ki gondolta volna? :-))

Előzmény: ToAd (19)
Hari Creative Commons License 2000.07.19 0 0 22
Ha jól emlékszem, akkor a Cora-ban láttam valami budget sorozatban 2-3 ezerért. Én még újkorában vettem, nekem ez tetszett a legjobban (na jó, Heroes sorozat és Masters of Orion2 szintén). Azt szerettem benne, bármilyen hülyén is hangzik, hogy nem lehetett benne fejleszteni. Nem lehetett kifejleszteni a mikro-szuper-lézer-sárkánygyíkot, gyártani belőle harmincat és végigtarolni a világot. "Egyenlő pályák, egyenlő esélyek" ahogy mondják. Ha pedig realisztikusra vetted a játékmenetet, akkor állati jó, összetett menedzsmentet igényelt a középszakaszban. A végjátékban már kevésbé, de a végjáték minden stratégiában könnyű.

Szerettem benne az olyan benyögéseket is, hogy "a tartományban megégettek egy boszorkányt, ettől jelentősen javult az emberek hangulata" - tiszta Gyalog-galopp.

Előzmény: ls21099 (15)
Beta Creative Commons License 2000.07.19 0 0 21
Sziasztok!
Nalam meg mindig a PG, PGII PBEM a nyero. Akit erdekel:
http://www.nexus.hu/kovipg2/index.htm

Kovi

Törölt nick Creative Commons License 2000.07.19 0 0 20
Johnnyboy köszi, azt hiszem ránézek. A TOAW 1-ben egyedül az zavar, hogy elég nehezen boldogultam a különféle egységek megkülönböztetésével, főként hogy egy súgó és kézikönyv nélküli crackelt vacak jutott el hozzám. Reménykedem azért az eredetiben is, mert pl. Panzer 1 is egy cd-újság mellékleteként került el hozzám 800 forintért. hátha lesz még full TOAW1 is.

Rephyx köszönet, már le is töltődött (ultragyors volt az átviteli sebesség :)) Először otthon két gépes verzióban tesztelem.

egyébként próbált már valaki két gépet összekötve panzer2-t játszani? nekem sehogy nem sikerült megetetni vele a win98 fals ip-címét, amit pedig az Age of Empires elfogadott. és még ha pg2: szoktatok esetleg saját pályákat építeni? a játék honlapján csak nézem, hogy mennyi hadjárat is készül, ehhez én nem nagyon értek, de úgy tűnik, nem a sima pályaszerkesztővel dolgoznak. civ2 pályák, szcenáriók letölthetők vhonnan?

Rh-

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!