hja most veszem észre hogy milyen régóta nem szólt már hozzá senki meg hogy melyik évben nyílot ez a topic... na most aztán jól hozzászóltam :)))))))))))))))
Nekem 5 cd van itten gépre letöltögetve...Urban Solitude, Hotel New York, Graduated Fool, Together Alone meg az Urban Solitude Collectors edit,,, meg talán még egy valami live album.... és cd-t írni én is tudok... :) ..vagy alternatív megoldások is vannak biztosan...
:o)))) Ó basszameg, oda pedig sajnos nem valószínű, hogy mostanában eljutok. Hülye voltam, mert anno Hollandiában még szorongattam is a kezembe a Together Alone-t (lévén, hogy akkor még csak az az egy album volt), csak aztán inkább a barátaimnak vettem ajándékot, mint magamnak.:o)
No mindegy. Majd felkutatok néhány lemezboltot itthon - a Wave-ben csak tudnak mondani róla valamit.:o)
Szövegeket már én is néztem valami honlapon, bár szerintem jól érthetőek hallgatás közben is.:o) Jó csaj ez az Anouk, ha pasi lennék, nekem tutibiztos bejönne.:o)
A Musicland szerintem Amszterdamban van :-)
Én is szeretem Anoukot, netről töltögetem le egyenként a számait (WinMX).
Szöveg-linket meg tudok adni, ha érdekel valakit.
Kicsit néztem bambán, amikor megláttam a topikot, mert én addig azt hittem, hogy én vagyok ebben a rohadt országban az egyetlen, aki ismeri ezt a holland csajszit.:o) Anno még a Nobody's wife volt az első szám, amit hallottam tőle, de már az is nagyon bejött.:o) Pár számot sikerült is letöltenem anno a Napsterről, de sajnos nem tudhatom magaménak az összes anyagot tőle.:o( Egyszer egy használt cédéboltban (ami azóta megszűnt jól) kezemben tartottam az Urban Solitude-ot, csak akkoriban nagyon csóró voltam és nem volt pénzem megvenni.:o(
Szóval megkérdezném, hogy tud nekem segíteni valaki megszerezni az albumokat? Ha jól tudom akkor kettő van neki, de simán lehet, hogy tévedek.:o)
Rémlik, hogy a Musiclandben láttam tőle vmi cédét, de a címére sajnos nem emlékszem...:-( Asszem az az album, aminek a borítóján mezítláb, nagyon szakad farmerben és zilált hajjal szerepel...
szóval... én ugyan nem tudok neked anouk cd szerezni (illetve csak nagyon körülményes úton...), de nekem gyakorlatilag megvan mindkét cd-je itt a gépemen, letöltöttem innen és hát tudok cd-t írni... szóval ha esetleg még mindig áll a keresésed... vannak extra dalaim is, mint pl az i alone, amit a k's choice énekesnőjével énekel..
anouk holland mellesleg. legjobb tudomásom szerint. www.anouk.nl -ez itt egy remek cím, rendelni is lehet (online) cd-t, relikviákat.
egyébként fantasztikus ez a nő, remek hangú és még oly fiatal.... örülök, hogy találtalak benneteket.