Keresés

Részletes keresés

Bounty2 Creative Commons License 2004.10.10 0 0 178
Szia Briko!
Köszi a válaszodat majd megnézem mennyiér árulják a RA2-öt boltban de nem lehet olyan drágamer már igen régi játék. Még1x köszi.
Üdv.
Előzmény: Briko (177)
Briko Creative Commons License 2004.10.08 0 0 177
Igen, amiatt van.
Előzmény: Bounty2 (176)
Bounty2 Creative Commons License 2004.10.02 0 0 176
Hali!
Nemtom de ha netán valaki még olvassa eme topikot akkor segitsen nekem. Szeretnék RA2eözni de nem tudok neten keresztül. Azér van mer a cd-m másolt? Valaki segitsen nekem.
Köszi előre is a válaszotokat.
Üdv
dexter16 Creative Commons License 2002.05.24 0 0 175
Hol a francba van az a magyar honlap, ami régen a www. jatekok.hu/redalert2-ben volt?
hulla Creative Commons License 2002.05.22 0 0 174
nagyon köszi :)
Előzmény: emnav (173)
emnav Creative Commons License 2002.05.22 0 0 173
www.dlh.net

Így keresd: Command & Conquer - Red Alert 2

Van hozzá minden... :)

Előzmény: hulla (169)
yerico4 Creative Commons License 2002.05.22 0 0 172
RA2 már másfél éve kint van. Küldetéslemez (Yuri) is már egy éve leledzik kint kb.
Előzmény: Liquid_FX (167)
hulla Creative Commons License 2002.05.21 0 0 171
és ezek miben tudnának segíteni?
Előzmény: Vendor (170)
Vendor Creative Commons License 2002.05.20 0 0 170
tudtommal csak trainerek vannak hozza, + rules.ini
Előzmény: hulla (169)
hulla Creative Commons License 2002.05.19 0 0 169
Hello!
Tudna nekem vki segíteni hogy van-e a Red Alert 2-höz cheat? nagyon fontos lenne. bye
Hunyadeto Creative Commons License 2001.05.19 0 0 168
Tudja valaki ,hogy lehet a rejtett egységekhez jutni????
Előre is thanx!!!
Liquid_FX Creative Commons License 2001.04.23 0 0 167
Akkor menjünk sorrendben:
1. Red Alert 2 már régen (fél éve) van, ha beleolvasol a topicba, látni fogod, hogy mik róla a vélemények :)
2. Küldetéslemezek vannak dögivel, már az RA2-höz is készül egy. Bármelyik előző C&C játékot megkapod a küldetéslemezeivel összecsomagolva, a legtöbb jelentős szoftverbolt árulja őket. Próbálkozz pl a CD Galaxisnál.
Előzmény: K. K. (166)
K. K. Creative Commons License 2001.04.22 0 0 166
Kedves topiklakók!

Igazság szerint egy kicsit le vagyok maradva C&C és Red Alert ügyben, de egy hamarosan aktuális gépvétel miatt újra belacsapnék kedvenc játékaimba. Ezúttal eredeti verzióban, mert a régi másolt dolgok már nagyon halódnak, lefagyak és más gondok is vannak velük, ami élvezhetetlenné teszi az egészet.

Még ott tartok, hogy időrendi sorrendben volt C&C, Red Alert és Tiberium Sun.

Tudjátok ezeknek mik voltak a küldetéslemezei?

És megjelent már a Red Alert2?

Van olyan kiszerelés, amiben egyben lehetne megvenni a gameket a küldetéslemezekkel?

Mit tudtok?

Lee_ Creative Commons License 2001.03.30 0 0 165
Start menu->Futtatas-> 'msconfig'
Startup fül. A findfast ne legyen bepipálva.
Előzmény: Az Utolsó Európai (162)
bayzee Creative Commons License 2001.03.30 0 0 164
Egy ötletem van:
Microsoft Office gyorskereső. Az indítópultban vann benn, és rendszeresen izélgeti a vinyót, ettől viszont szaggat a game...
Más ötlet még nincs
Az Utolsó Európai Creative Commons License 2001.03.27 0 0 163
Valaki?
Az Utolsó Európai Creative Commons License 2001.03.26 0 0 162
Nos, a game fut, most más gond keletkezett.

Úgy 2 percenként iszonyatosan nekiáll szaggatni, mintha a háttérben zajlana valami hihetetlenül fontos tevékenység, amit neki el kell végeznie. Aztán fél perc múlva, mintha mi se történt volna, magához tér, és 2 percig megint fut, mint a nyúl.
Kissé idegesítő.
Nem tudja valaki, mi lehet a baja? Mit kell kikapcsolnom, hogy ezt abbahagyja? Arendszerem nem valami izom, de azért nem hinném, hogy izzadnia kellene egy strat játékkal (466/160Mbram, Asus TNT2, swap file 500 Mb fix).

RedivideR Creative Commons License 2001.03.22 0 0 161
Udv mindenkinek!

Valaki meg tudna nekem modnani, hogy a RIP verzio hogyan is jatszhato a neten? Mert valami Westwood shared internet fileokat hianyol.. :(

Gyuz Creative Commons License 2001.03.20 0 0 160
Helo mndenkinek. Letoltottem a jatekot egy helyrol, de crc-s volt ezt (utolag) kozolte is a page szerkesztoje. Szoval van aki letoltotte, es elis indult neki? Mert akkor tudnam hogy honnan szeggyem. Vagy eccerubb ha kiiratom?
Az Utolsó Európai Creative Commons License 2001.03.19 0 0 159
Köszönöm a segítséget UnConnected, sikerült letölteni, köszi Pixell!
Pixell Creative Commons License 2001.03.14 0 0 158
Örök hálám... sorstársaimnak pedig üzenem, hogy a kérdéses fájl innen tölthető le (amíg le nem törlik :-().
UnConnected Creative Commons License 2001.03.13 0 0 157
Az Utolsó Európai - Pixell : nektek kell meg egy file, cls-ra2fx.zip vagy valami hasonlo, 2 Mb-os , es egy game.exe van benne. Ezzel kell feluliratni a mostani-t, es utana mar mukodik jool.
Pixell Creative Commons License 2001.03.12 0 0 156
Nálam is pontosan ugyanez történik. Alig kattintok valamire, máris elszenesedett csontvázakká változnak az embereim... I love this game...

Úgyhogy HELP!

Előzmény: Az Utolsó Európai (155)
Az Utolsó Európai Creative Commons License 2001.03.12 0 0 155
Volna egy kérdésem eme játékkal kapcsolatosan.

Most kaptam kölcsön egy havertől, és képtelen vagyok 4 másodpercnél tovább játszani vele, mert "mission failed" felirattal búcsúztat. Mindkét kampányban ez történik, skirmish módban pedig az első powerplant felhúzása után minden felrobban és game over.
Mi lehet ennek az oka?
(Amúgy egy szutyok rippelt verzió, a fél életemet a gép előtt töltöttem, mire kitömörítettem azt a sok rohadt ace filét...:-(( Kinek jó ez? A CD-k korában miért nem tömörítenek egy sima arj-ba vagy ain-ba??)
Szóval HELP!

Hunyadeto Creative Commons License 2001.01.27 0 0 154
Az sc-ben miért nem lehet taposni,esetleg tankkal vagy ultraliskkel???????
Miért van ugyanaz a begyüjeni való mindhárom fajnak??????
(esetleg a zergek gyönyörködni akarnak a szép kék kristályokban???????)
Hunyadeto Creative Commons License 2001.01.27 0 0 153
Nos nekem csak néhány hibám van ezzel a játékkal
az pedig,hogy a küldetések tul rövidekés kevés van belőlük.
Az eredeti SC-ban az volt a baj,hogy a küldetések
túl könnyüre és unalmasra sikerültek.
Pl:9 küldetésből 1 vagy 2 volt olyan ahol mást is kellet csinálni az épitgetésen kivül!!!
(persze ez a brood war-ra nem teljesen igaz)
Az is lehetséges,hogy a küldetéslemeznek, akkora
sikere lesz mind a brood war-nak.
Sose lehet tudni.
Kezd már az SC uncsi lenni kitalálhatnátok már valami mást is!!!!!(pl:Sudden strike)
bayzee Creative Commons License 2001.01.24 0 0 152
HI!
Véleményem szerint a RA2-vel az a gond, hogy nem túl sok újat ad. Ugyan az a téma,mint a Ra1-ban, az egységek egy része is ugyan az. A starcraftban az volt a nyerő, hogy teljesen új hangulatot teremtett, talán ez volt az első játék, ahol a külömböző népek teljesen más egységeik voltak. Szerencsére az az Ra2-ben is hasonló képpen van. A légiharc hiánya engem is zavar, mivel manapság a háborúkat a levegőből vívják( l. Koszovó, Öbölháború), míg Ra2-ben ez kissé másképp van. A gyalogosok is kissé erősre sikeredtek, 4-5 db 3 csíkos GI lelő bármit, méghozzá jó messziről. Ami viszont előnye, hogy sokféle jó stratégia van. Lehet rusholni, de jó védelmet kiépítve lőni atomot, meg vihart( akiket ezek zavarnak annak üzenem, hogy egy mozdulat kikapcsolni). Összefoglalva nem egy nagy durranás, de jól el lehet játszogatni vele.
Dr.Brain Creative Commons License 2001.01.23 0 0 151
Egy év múlva? Hajjaj, kedves Marcellus, egy év múlva itt Red Alert 2 kiegészítés lesz, amiről még ennyi témázgatás sem lesz, mint a Red alert 2-ről. Ez egyszerűen szörnyű. Szóval azért úgy volt, hogy megveszem én ezt a játékot, mert tutira megéri, de most gyakorlatilag még a másoltért sem adnék pénzt! Ami nagy szó. Összidő, amit játszottam vele, az kb 10 óra, kipróbáltam LAN-on, egyedül, küldetésekkel, mindennel. Széép, széép, de valahogy nem az igazi, valami hiányzik! Vagy talán csak unalmas a téma???
Előzmény: marcellus (150)
marcellus Creative Commons License 2001.01.23 0 0 150
hmm... ennyit lehet a RA2-rol temazgatni?? :))) halott a forum, ahogy a jatek is hamvaba holt... :)) mi lesz egy ev mulva?
gycsaba Creative Commons License 2001.01.04 0 0 149
üdv mindenkinek !

Akit már felidegesített eléggé a RA2, ajánlom a sudden strike progit egész kellmes meglepetés.
www.suddenstrike.com

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!