Keresés

Részletes keresés

boba6 Creative Commons License 2000.05.03 0 0 9
tanultam ám én is, a nagytakarítás alkalmából beszerzek hideg- és sugárzástűrő pingvineket a Debian fajtából :)
Előzmény: micu (8)
micu Creative Commons License 2000.05.03 0 0 8
Még jó, hogy a pingvinek bírják a sugárzást, úgy hogy én meglehet?s biztonságban vagyok ;-). Amúgy, igaz hogy több nap mint kolbász, de kevesebb nap mint vírus, azaz honap, holnapután is lesz évforduló..
Üdv:micu
Előzmény: boba6 (-)
boba6 Creative Commons License 2000.05.03 0 0 7
örök hála, hogy felhívtad a tiramisura a figyelmem, így sikerült a legfontosabb adatokat megmentenem! nem tudtam, hogy létezik ilyen úgyhogy 10x!

"Én egy kis geci vagyok!" - hát ez most nem volt igaz :)

Előzmény: treff7es (6)
treff7es Creative Commons License 2000.04.29 0 0 6
tavaly én is megszoptam, ráment az mp3készletem, és egy csomóminden. Szerencsére a komplex feladatomat időnként mentegettem floppira is(3 heti munkám volt addigra benne).
Végül is (hogy legyen pozitiv oldala is a dolognak)sikerült egy csomó helyet felszabadítani, mert általában nem szívesen törlöm le a még talán kellhet jellegű dolgokat. A többi programot meg zenét meg úgy is meg lehet szerezni.
Persze azóta bármi fontosat csinálok, akkor 1 napi munka után mentem külső helyekre (ftpvel)is, bár mások szerint ez túlzás.

Ha még nem lett piszkálva azóta a vincsi akkor tiramisuval nem lehetne visszaállítani? (ez be szokott jönni)

Alonso Creative Commons License 2000.04.29 0 0 5
500 pont gyorssegélyben tudlak részesíteni. :o)
Humanomad Creative Commons License 2000.04.28 0 0 4
particíó=partíció bocsesz
boba6 Creative Commons License 2000.04.28 0 0 3
Humanomad: egen kell egy BIOScsere meg tán low level format a HDD-nek :(
Humanomad Creative Commons License 2000.04.28 0 0 2
Hali,

egy ismerôsöm mesélte tennap:

gép lefeküsz, alaplap kicsere, elindulás, jé nincs particíó
majd a gyerek a háttérben megszólal, hogy aszongya nem most van
az évforduló?

ezek szerint úgy tűnik, hogy beletrafált...

Hum.

BahnScorper Creative Commons License 2000.04.28 0 0 1
Ja hogy ez egy vírus?

Hát én nem lettem sugárzó egyéniség...

kivagyokén Creative Commons License 2000.04.28 0 0 0
0-ó Egy (h)ulla...
boba6 Creative Commons License 2000.04.28 0 0 topiknyitó
#@&!
hát nem megszívtam :(
sokan jártak még így rajtam kívül? a környeztemben eddig 2 emberről tudok, az egyik akitől kaptam. a legnagyobb gond az, hogy a fél szakdogám odalett, kezdhetem előről :(
csak azt nem értem, hogy a csudába írta felül a BIOS-t is mikor az nem volt írásra jumperelve (AWARD)
ígyjárás...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!