Még jó, hogy a pingvinek bírják a sugárzást, úgy hogy én meglehet?s biztonságban vagyok ;-). Amúgy, igaz hogy több nap mint kolbász, de kevesebb nap mint vírus, azaz honap, holnapután is lesz évforduló..
Üdv:micu
tavaly én is megszoptam, ráment az mp3készletem, és egy csomóminden. Szerencsére a komplex feladatomat időnként mentegettem floppira is(3 heti munkám volt addigra benne).
Végül is (hogy legyen pozitiv oldala is a dolognak)sikerült egy csomó helyet felszabadítani, mert általában nem szívesen törlöm le a még talán kellhet jellegű dolgokat. A többi programot meg zenét meg úgy is meg lehet szerezni.
Persze azóta bármi fontosat csinálok, akkor 1 napi munka után mentem külső helyekre (ftpvel)is, bár mások szerint ez túlzás.
Ha még nem lett piszkálva azóta a vincsi akkor tiramisuval nem lehetne visszaállítani? (ez be szokott jönni)
#@&!
hát nem megszívtam :(
sokan jártak még így rajtam kívül? a környeztemben eddig 2 emberről tudok, az egyik akitől kaptam. a legnagyobb gond az, hogy a fél szakdogám odalett, kezdhetem előről :(
csak azt nem értem, hogy a csudába írta felül a BIOS-t is mikor az nem volt írásra jumperelve (AWARD)
ígyjárás...