Keresés

Részletes keresés

Imhoteph Creative Commons License 2002.09.10 0 0 30
Oh yeah, realy! :)
Go and get it!

Úgy láttam a CDgalaxisban is annyi. Ha mégsem találod, szólj, azt küldöm postán.

Don't be afraid of the dark!

Előzmény: Galocza (29)
Galocza Creative Commons License 2002.09.10 0 0 29
már a II. is csak 1990? hol? az I.-et megvettem rég 8)
Előzmény: Imhoteph (28)
Imhoteph Creative Commons License 2002.09.09 0 0 28
Szia!

Valószinüleg hibás lehetett a cd (vagy a file) amit a havertól kaptam, de azóta egy huszár (thief) vágással megoldottam a dolgot : megvettem az eredetit mindkettöböl :))
1990.- / db nem pénz érte, egy ilyen thief-fanatikusnak, mint nekem, megéri :)

De egyetértek! Ne süllyedjen el a topic!
Azóta öcsém is nyomja minden este, egyenlöre thief 1, most szerezte meg Constantin kardját. Kicsit még Quake-style, megy azt osztja az igét a karddal, nyilvesszövel, de mindenki igy kezdte. Még néhány pálya, és ö is köztünk lesz, mint profi thief tag :)

Előzmény: lolka_bolka (27)
lolka_bolka Creative Commons License 2002.09.06 0 0 27
nem tudom, nekem ilyet nem csinalt, en is ott tartok.

megprobalom majd megnezni, ha nem felejtem el, ne haljon be a topic...

Lolka

Előzmény: Imhoteph (25)
logika Creative Commons License 2002.08.21 0 0 26
Imhoteph, honnan töltötted le ezeket a fájlokat?
Nekem is ilyen problémám van mostanság, csak a Gold-dal, de nekem nem a .mis , hanem a hozzájuk tartozó .osm fájlok közül halt meg 4 db. A f? baj az, hogy pár napra rá, hogy észrevettem, hogy megsérült a CD, lehalt a winyóm, amin a játék image-je volt. Nagyon szépen megköszönném , ha adnál valami tippet, honnan lehetne ezeket újra beszerezni, pl. elküldöm neked az általad hiányolt fájlokat az "eredeti" CD-r?l ... :)
Előzmény: Imhoteph (25)
Imhoteph Creative Commons License 2002.08.13 0 0 25
Hát ezer éve nem irtak ide, de azért megpróbálom.

Újra elövettem a játékot, és játszanám végig - ha tudnám.
Az utolsó elötti pálya, a maszkos (14, miss15.mis) nem töltödik be. Kidob windowsba.
Nem újdonság mondjuk, mert a Courier és a Sabotage at Soulforge is ezt csinálta néhány mp töltögetés után. De leszedtem netröl az eredeti mis file-okat, és azokkal ment. Ez a maszkos viszont sehogy sem akar :((( hiába töltöttem le a miss15.mis-t, akkor is kivág windowsba.
Megtenné valaki, hogy valamilyen módon eljuttatja nekem ezt a bizonyos file-t? (csomagolva kb 4 mega).
Köszi!

lolka_bolka Creative Commons License 2002.04.29 0 0 24
Vazze, ez a kidnap palya, tok nagy baromsag.
Egyszer elkezdtem, megprobaltam vegigcsinalni, nem ment. Vegigjartam az osszes site -ot, mindenhol kinyirtam mindenkit, vagy eltereltem a figyelmuket, hogy minden site -on at tudjak kapcsolni valami kapcsolot. A vegen mar alig maradt fegyverem, Cavadort sem talaltam, nezem a walkthrought oszt irja, hogy egy gas arrow mindenkeppen kell, hogy el tudjam altatni.
Na mondom, faja, kezdhetem ujra.
Elkezdtem ujra az egeszet, elolvastam amit el kell, bemegyek a lost city -be, jobbra el a 8 site fele, kicsit tovabb, latom hogy zolden eg a lampa, hat nem pont megy befele cavador ?
Odamegyek, gas arrow, a hatso ort talaltam el, lottem megegyet, az elment a sunyiba, leutottem a blackjack -kal a cavadort, lemeszaroltam az ort, ezekutan tulajdonkeppen csak vegig kellett setalnom Cavadorral a hatamon a site 9 exit route -hoz, a kutya nem volt aki belemkotott volna.
Szal ha valaki elakad, nem kell tulbonyolitani, irany a site 6 fele, cavador leut, oszt kesz.
Most szivok a kovetkezo palyaval, nem talalaom a titkos lepcsot :(

Lolka

Előzmény: lolka_bolka (23)
lolka_bolka Creative Commons License 2002.04.26 0 0 23
Na, ha valaki vegigjatszotta a palyat, akkor elmondhatna a trukkot, vagy hogy mi a xart kell csinalni azon a palyan, ahol megtalalom az elveszett varost, ahol el kell rabolni brother Cavadort, mert hiaba jartam vegig a site -okat, nem tortent semmi :(

Lolka

Athan Levi Creative Commons License 2002.03.11 0 0 22
Ha jól emléxem, van valahol egy óra, amit megpiszkálva kinyílik egy rejtekajtó. Kellett hozzá valami tárgy is...
Előzmény: lolka_bolka (19)
lolka_bolka Creative Commons License 2002.03.07 0 0 21
Előzmény: 2poljev (20)
2poljev Creative Commons License 2002.03.06 0 0 20
A pálya neve szemle. Egy házban kell megtalálni egy titkos lépcsőt ugy, hogy senki sem vesz észre. A lépcsőházat megtaláltam és kinyitottam, ezen kivűl találtam a könyvtárban egy titkos szobában egy női és egy férfi hullát, de nem tudom mit kell velük csinálni. Idáig aránylag simán eljöttem de az a pálya nagyon szivat. Végigjátszást meg sehol sem találtam, ezt sem értem egy ilyen szuper játéknak miért nincs végigjátszása?????Csalni semmi képpen nem akarok, de már füstöl a fejem, egy hete szivok itt....Aki segít az egy rendes, tisztesség arc, akit szivesen meghivnék valami sör italra, aki nem az meg egy szadista mocsodék aki haljon szomjan...:-)))
Előzmény: bobafett (18)
lolka_bolka Creative Commons License 2002.03.05 0 0 19
Hm, amikor a Sheriff hazaban vagy...
Azzal en is szoptam nagyon sokat...

Keress walkthrough -t /vegigjatszas/ -t, es robald meg onnan kiolvasni..

Lolka

Előzmény: 2poljev (17)
bobafett Creative Commons License 2002.03.04 0 0 18
Kicsit rég volt már... Pontosan hogy hívják a pályát?

bobafett

Előzmény: 2poljev (17)
2poljev Creative Commons License 2002.03.04 0 0 17
Sziasztok! Azon a pályán vagyok ahol nem szabad, hogy észre vegyenek és meg kell találni egy titkos lépcsőházat. Na, a lépcsőház megvan, de a harmadik emeleten nem tudok az emelet középső részébe menni. Már öt napja bolyongok, szánjon meg valaki és irja meg a megoldást, mert megtébolyodok......
planar Creative Commons License 2002.03.04 0 0 16
ALIG VÁROM...
Előzmény: FOSTreffhetes (14)
Liquid_FX Creative Commons License 2002.03.03 0 0 15
Unreal Warfare a motor, és az a "széparcú" imho csak concept art, ettől függetlenül gyaníthatóan igencsak jól fog kinézni a végleges játék.
Előzmény: FOSTreffhetes (14)
FOSTreffhetes Creative Commons License 2002.03.03 0 0 14
Planar természetesen lesz Thief 3. Már csak a befejezésből is kivehető.

Garret: All is that was written?
Keeper: All?
Garret: Victoria's death and Karras's. Was it written in your books?
Keeper: All is as it was written.
Garret: And there is more...?
Keeper: Yes.
Garret: Tell me!

Meg néztem az oldalukon. Egy átdolgozott Unreal engine-en fog futni szal kurva szép lesz. Már várom.

Ez a széparcú pl. realtime-ban van renderelve:

üdv Treff

Előzmény: planar (10)
lolka_bolka Creative Commons License 2002.02.27 0 0 13
Nincs mese, ujra kell kezdenem :(

Lolka

Előzmény: lolka_bolka (12)
lolka_bolka Creative Commons License 2001.12.10 0 0 12
Nah, azota most jatszom vele megint, de nekem ez a Kidnap palya kicsit sulyos..
Megyek vegig a site -okon a leiras szerint, most a 7 ill 8 site -nal jarok, de nem latom, hogyan fogom tudni brother cavador -t elkapni, mar alig van felszerelesem... Valaki tudna segiteni, mi van itt ???

Lolka

Előzmény: lolka_bolka (8)
Malschand Creative Commons License 2001.07.30 0 0 11
Hallo Planar üdv!
Emlékszem rád még tavalyrol.

UI: Játszottam az un.potpályákat, ami az angol nyelvböl kifolyolag elég nehéz volt.

Előzmény: planar (10)
planar Creative Commons License 2001.07.30 0 0 10
Hát, ha tényleg lesz, akkor ezt a T3-at már nagyon várom...

uff

Malschand Creative Commons License 2001.07.28 0 0 9
Hallo!
Ha van kedved és idöd akkor gyereát az általam nyitott topicba. Thief 3 Karácsonyra itt lesz.
Előzmény: lolka_bolka (8)
lolka_bolka Creative Commons License 2001.07.27 0 0 8
Azt hiszem jatekot meg nem szerettem ennyire mint a 2. reszt :) Thief lett a kedvencem, ha vegigcsinaltam /most kidnap/ akkor vegigjatszom ujra a legbrutalabban :) addigra meg kiadjak a 3. -at ;)

Lolka

Lord Sage Creative Commons License 2000.05.05 0 0 7
Egy kicsit beszállok....
Király a Thief2 meg az UC is, bár még csak demóm volt a T2-ből. A baj csak a zombikkal van, meg az efélékkel. Arról volt szó, hogy kiszedik mindet a második részből, erre haverom olvasta valahol, hogy "még tökéletesebb zombik...". Hát ehhez nem nagyon van kedvem. Meg meghalni sem nagyon kifizetődő, mert a fél életed elmegy, mig visszahoz egy elmentést, nem úgy mint az UC.

Sage

tutajos Creative Commons License 2000.05.05 0 0 6
MIKHAZIJ
Kiprobáltam a shystem shock 2-öt tényleg baro .De én most maradok thief- nél még végig nem nyomom .Sajnos kevés az idöm de azért már a 6 pályán nyomulok.
Előzmény: tutajos (5)
tutajos Creative Commons License 2000.04.28 0 0 5
Bocsi de most pár napig nem értem rá. Sajnos a jövö héten szintén nem leszek képben.Egyébbként az ötödik szinten nyomulok ,szerintem a negyedik pálya egy kicsit gyengécske.AZ urba chaos az egy egészen más fajta játék mint a thief. A lényege üsd és vágd a rossz fiukat .Elég jo grafika szuper zene és nagyon könyüirányithatoság.Örrömel olvastam hogy sikerült befejezned a játékot na de megyek mert várnak a halak!!!
Előzmény: mikhazij (4)
mikhazij Creative Commons License 2000.04.26 0 0 4
Szia!
Nem ismerem az Urban Chaos-t!
Mondjuk irhatnal rola egy kicsit, hogy kepben legyek!
Udv: Miki
Előzmény: tutajos (3)
tutajos Creative Commons License 2000.04.25 0 0 3
Kőszi MIKHAZIJ te egy ur vagy !!!
AZ URBAN CHAOSROL mi a véleményed
Előzmény: mikhazij (1)
tutajos Creative Commons License 2000.04.25 0 0 2
Kőszi MIKHAZIJ te egy ur vagy !!!
AZ URBAN CHAOSROL mi a véleményed
Előzmény: mikhazij (1)
mikhazij Creative Commons License 2000.04.24 0 0 1
tutajos! Vagy inkabb hoho?
Internettoban mar valaszoltam! Amugy itt az indexen is azonos emberek irogatnak!:)
SystemShock2! Kicsit hasonlit a Thiefhez, de itt tenylegesen lovoldozni kell. Karakterfejlodes van, de nem csak egy Quake. Gondolkodni is kell.
Udv: Miki
Előzmény: tutajos (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!