Köszönet Neked! Hát igen, az elmúlt 2-3 évben történt egysmás az ember életében :) A Cornerstone asszem valami rutinos hard rock, talán ha egy számot hallottam tőlük. A mailbox-omban megtaláltam Virág Gatyaring-koncertes képeit, no meg a két hölgy e-mailcímét is. :)
Újraindítom ezt a jó ideje "halott" topikot, mert egy rövid WDR-felvételre szeretnék megkérni valakit jan. 24-én (nálam egy-két éve nem jön be már a csatorna)...ha igényled, ellenszolgáltatás fejében! A Rockpalast számomra hosszú ideje most ad újra olyan koncertrészletet, amiért úgy érzem, érdemes!! Köszi előre is a jelentkezőnek!
Vivecám, köszi a lapot!!!
még mindig ninsc netem, de van még egy vizsgám kedden. utána van kedved feljönni megnézni az új lakást? van cipősszekrény...:-)
Melyik a király? Az Ensiferum vagy a Royal Hunt? Gondolom mind2!
Ma megkaptam az újabb csomagot, van benne Hypocrisy, Rage (Ghosts), Edge of Sanity, Mystic Circle, Holy Mother, Virgin Steele, Ancient Wisdom...ezek "régiek", de pénteken remélem be tudok nézni az MCD-be, hátha van valami újdonság. A hétvégén majd próbálok zenehallgatni is, szerintem a jövő héten szállítom az esélyeseket.
Iszonyúan király, Libi! Minden nap ezt hallgatom! Naggggyyyon jó!!!!!
Képzeld, már 10 perce itt ülök a monitor előtt, olyan rég nem jutottam el az indexre, hogy elfelejtettem a jelszavamat...
Ensiferum rulez! Új szerzeményem, az 55 perces Ensiferum anyag nagyon kellemes, szerintem nem Finntroll-kópia, inkább a Finntroll-Thyrfing-Falconer keverékeként írható le, gitárorientált stb. Szállítom!
Szent ég, vajon mit igértem!? A lényeg: Vivi, ma befejeztem a vizsgaidőszakot (végülis ma volt az utolsó vizsgám), így a napi 10 óra + esti/éjszakai tanulás után kellően leamortizálódva ismét itt vagyok a fedélzeten! Úgyhogy hétfőn telefonálok! Hazafele az egyetemről gyorsan be is szereztem ennek a Jorn Lande-nak a Woldchanger c. szólómezezét, elég jó. Szánom-bánom az elmúlt hetek bűneit,
BUÉK:
a libertine
u.i.: természetesen Virágnak és Vizesnek is BUÉK!
Bicsibocsi, nem azért maradozom el, mert érdektelen lennék, csak éppen ez a kőkori masina egyszerűen képtelen behozni nekem az indexet. Szökőévente sikerül...
Libi! Mi is van most velünk? Mintha ígértél volna ezt-azt valaha, az ókorban... Szerintem üdvösebb lenne telefonilag...
Virág pedig mindjárt itt van nálam, vele élőszóban is tudok értekezni, enni, inni, jót mulatni!...
gróf úr, vigyázz magadra! meg ne öregedj nekem is napok alatt!:)
amúgy meg kellemes ünnepeket incl. újév.:)
Viveca, sajnálom, hogy nem jött össze hogy már idén átmenjek... sűrűbb lett az életem a vétel-eladás-költözés miatt... még ma is pakoltunk és költöztettük magunkat....
Waterska, köszönet a diktafonért! Remélem, Virág azért hagyott némi vodkás cukorkát, elvégre kettőtöknek szántam az ajándékot!
Gratula az új lakáshoz, minden jót! Ja, még valami!
A nagy kötődés közepette, légyszi, engedd el Virágot egy kicsit hozzám, hogy ismét össze tudjunk melegedni a nagy nézeteltérések után! Köszike!!!!!!!!
Ehhez igencsak gratula! És mikor várható a következő nagy lépés?? Meddig laktok még ott? Őrjítő, milyen kíváncsi vagyok és nem tudhatok meg tőled semmit "élőben"!...