Keresés

Részletes keresés

fehe Creative Commons License 2007.12.31 0 0 10

itt meg lehet venni

http://www.matrixgames.com/games/game.asp?gid=318

Előzmény: kaztro (9)
kaztro Creative Commons License 2007.12.31 0 0 9

Sziasztok!

1997-ben megjelent a Talonsoft kiadónál az Eastern Front nevű játék, 1998-ban pedig a Western Front ami nekem megvan már kb. 1999-óta. Pentium 4 en XP-n el sem indul vagy játék közben kékhalál, fagyás éri. Ezért szereztem egy régi gépet

400 MHz-en 64 MB RAM-mal WIN 98 SE-vel tök jól megy (soha nem fagy le).

1999-ben 200-as MMX-es AMD-n is jól ment.

Tegnap 2007. 12.30.-án is játszottam a WF-tal kb. 3 órát egyszerűen imádom ezt a játékot (Bastogne-nál irtottam az amerikaiakat). Eszméletlen sok egység, korhű, a nagyközönség számára ismeretlen csaták.

A haverjaim hülyének néznek hogy mivel játszom, de nem érdekel.

Ha valaki látja ezt hozzászólást kérem segítsen!

Hol tudnám megvenni, megszerezni az Eastern Front-ot a + kiegészítő CD-jét (ebben bennt vannak a magyarok is). Vagy az Eastern front II-t ebben bennt van EF I + kieg. CD.

Ha hiszitek, ha nem 1999-óta nem tudom megszerezni. Többször jártam már Pesten csak ezért, de a hiper-szuper gamék korában hülyének néztek hogy mit akarok.

A bugyuta eladók azt hitték kínai vagyok, vagy most jöttem a Marsról.

Ha valaki tud segíteni, örömmel megveszem tőle (olcsón kalkuláljon)! Nézegettem már külföldi eBay-eken, olcsón árulják de horribilis a postaköltség, meg nem nagyon szeretném megadni a bankszámlaszámomat senkinek a NET-en (ki tudja ki emel le pénzt még róla).

Előre is kösz ha valaki szóba áll velem ebben az ügyben.

Szevasztok!

Artur2 Creative Commons License 2007.09.01 0 0 8
Játszik valaki mostanában ezzel a játékkal? Én megvettem a Matrix verzióját ami magába fogalja az East Front West Front és a Rising Sun részt is.

Artur.
Pécsi Hungár Naptár Kp Creative Commons License 2006.05.02 0 0 7

Ismertek valamilyen I. vh-s east/west  front jellegű körökre osztott táblás startégiai játékot?

Köszike.

Francis Furrier Creative Commons License 2002.05.10 0 0 6
Harcostársi üdvözletem! :-)

A segítségeteket kérném EF 2 ügyben. Ha valakinél porosodik kérem írja meg! Nagyon beleszerettem a Talonsoft ezen szörnyedvényeibe. Jó játékok, nem túl jól megírva :-)
Nálam megvan a Western Front, WF- Operation Sea Lion, East Front, East Front Campaign CD, EF2 - Fall of the Reich, Rising Sun Gold, Divided Ground - Middle East Conflict.
Még érdekelne az amerikai polgárháborút feldolgozó Battleground Series is. Ha valaki összefutott már vele, ossza meg velünk a tapasztalatát (progiját :-)

Oberst von Arthurus

Attiska Creative Commons License 2000.10.26 0 0 5
Ren!

Nincs valami jó cracked a játékhoz? Az enyém nem igazán akar menni. Esetleg a 1.02-es patch feltörve? Én írtam, hogy az EF II egy javított EF I. A Combat Mission tényleg állat, már nyomulok is vele emilen egy haverral... :(

Előzmény: Ren (4)
Ren Creative Commons License 2000.10.26 0 0 4
Attiska!

Az utobbi :)

Egyebkent nezegettem, de sehol nem lehet kapni Western Frontot :(
Pedig a budget kiadasu programok kozott szoktak egesz jok is lenni.

Valaki mintha olyat irt volna korabban, hogy az EF2 az az EF1 feltupirozva?
Ez igaz? Mert akkor ugye nincs ertelme megszerezni az EF1-et.

Egyebkent most a Close Combat sorozatra kattantam ra, ill. ami sokkal jobb az a Combat Mission (CC 3D-ben)

Előzmény: Attiska (3)
Attiska Creative Commons License 2000.10.26 0 0 3
Ren!

Neked az eredeti verzió van meg, vagy biztonsági másolat?

Attiska Creative Commons License 2000.10.26 0 0 2
Ren!

Igen az installal van probléma. Köszi a tippet, megnézem. De az az érdekes, hogy a Western Front-al nincs ilyen baj, bár az is igaz, hogy az európai változat, mig a EF II amerikai.

Előzmény: Ren (1)
Ren Creative Commons License 2000.10.25 0 0 1
Nem az installalassal van problemad?

Mert azzal baj van Win98 alatt, a megoldas le van irva a Talonsoft weblapjan :)

Előzmény: Attiska (0)
Attiska Creative Commons License 2000.10.25 0 0 0
Hali!

Az East Front II az East Front I meg a küldetés CD együttes kiadása plusz némi funomitás.
A II-t nemrég szereztem meg, de sajna rossz verzió, nem máködik. Ha isnmered a West Frontot, akkor egy az egyben ugyanolyan. Szerintem a legjobb körökre osztott startégia, baromi sok egységgel.

Nem tudsz az East Front II-ből működőképes példányt?.

Előzmény: Pitty (-)
Pitty Creative Commons License 2000.04.19 0 0 topiknyitó
T. Olvasó!

Ha ismered a fent említett prg.t, akkor légy oly jó, és tedd közzé véleményedet!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!