Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.09.22 0 0 11
http://realfacesensitive.blogter.hu/?post_id=176079
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.18 0 0 10
ki tud róluk valamit?
zsombi Creative Commons License 2000.11.27 0 0 9
Szívinfarktust kapott a rendszerváláskor? Vagy arra ment rá, hogy feloszlott a NEOTON?

Egyébként a CPG újra együtt "muzsikál"! Most valamikor a VHK-val lép föl.

Előzmény: 4RESK (8)
4RESK Creative Commons License 2000.11.16 0 0 8
Lásd a 3. hozzászólást.
Erdős Péter meghalt (R.I.P.)
Előzmény: zsombi (7)
zsombi Creative Commons License 2000.11.16 0 0 7
Tudja valaki, Erdős Péter (a kurva annyát) mostanság mivel foglalkozik?
kiszti Creative Commons License 2000.10.18 0 0 6
Nekem videókazettán is megvan!
Előzmény: zsombi (5)
zsombi Creative Commons License 2000.10.17 0 0 5
Ma este játszák a Pol Pot megye punkjai c. filmet a Hunnia moziban este 10 órai kezdettel. Namost aztat én meg fogom nézni!
kiszti Creative Commons License 2000.10.11 0 0 4
Kösz az tájékoztatást,most már értem.miért nem szerette a CPg ezt az embert.
Te szereted a CPg-t?
Vagy csak így zenei téren jártas vagy?
Nem tudod honnan szerezhetnék CPg szövegeket?Mert nekem megvan az egyik albumuk(Mindent megeszünk) és érdekelne egy pár szám szövege,pl SS 20 (amit már láttam CC 20-nak is írva).Nem tudom,hogy vehetném fel a kapcsolatot egy igazi "CPg-szakértővel".
Előzmény: 4RESK (3)
4RESK Creative Commons License 2000.10.11 0 0 3
Hi Kiszti!

Erdős Péter (R.I.P.) volt anno a Magyar Hanglemezgyártó Vállalat vezetője. Mivel ez a cég kiadói monopoliummal rendelkezett, saját kényére kedvére (Aczél elvtárssal egyetemben) döntött abban, hogy milyen lemezeket adjanak ki. Sőt mitöbb az együttesek dalszövegeit keményen cenzurázták, néhol be is tiltatták. Lehetne itt említeni pl. a Hobo Blues Band Moszkva Tér blues-át (első sor: "A Moszkva térig jár az 56-os busz...") Ez ugyebár a szemükben célzás lehetett a magyarországi 56-os eseményekre. De meg lehetne említeni az EDDA Művek 3. lemezét, ami igazából már egy cenzúrázott változat lett. Vagy pl. a Beatrice-t is. Nem véletlen tehát, hogy nagyon sokat utálták ezt az embert, mert egyszemélyben tőle fügött a m.o.-i lemezkiadás.
(A Neoton Familiát bezzeg nyomta pénzzel -világsztárt akart belőlük faragni-, mitöbb a Csepregi Éva úgy tudom élettársa is volt.)
Na ennyi igy hirtelen, ami eszembe jutott.

Előzmény: kiszti (2)
kiszti Creative Commons License 2000.10.10 0 0 2
Sziasztok!

Én már megrendeltem a filmet csak még nem kaptam meg.
Egy album meg is van nekem az együttestől,de nem valami jó felvétel,igaz archívum.
Nem tudnátok segíteni nekem,hogy hol találok CPG dalszövegeket vagy esetleg nektek nincs?
És ki az az Erdős Péter,mert csak azt tudom,hogy nagyon szidják!

Előzmény: Vargabela (0)
ntex Creative Commons License 2000.04.14 0 0 1
Hol lehetne még megnézni?
Vargabela Creative Commons License 2000.04.14 0 0 0
A filmet jatszottak a Toldiban is. Erdos Peter egy nagy 0, zero volt. En meg kiraly.
Előzmény: Adder (-)
Adder Creative Commons License 2000.04.14 0 0 topiknyitó
A mai Fero Korcsmaja musor temaja egy film volt, mely a 80-as evek egyik hires-hirhedt zenekaranak tortenetet meseli el.
Velemeny?
Ui: "Erdos Peter **rva anyad!"

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!