Ottan éppen vmi megyerítés foly, ezért ottani válaszomat itt írám be Neked. OK.
Tudom, hogy Vanek úr az örök evő, aki olykor Petrovics, de ez nem lényeges. Ja, ez Wágner úrnak szólt. Hát, itt (ill. ott...:-)) csak a belső emberi tartás szabályozza, gyűlölködik-e valaki, vagy nagyképűnek mutatkozik-e. Magasabb rendű, mint abban bízni, hogy "ökörségemet úgyis kicenzúrázzák"!
Há' má' beírtam én is többször, csak keresni köll... de itten van mégegyszer ... most magyarítja éppen, hogy frankó legyen mindenkinek... ja, és Söröt is bele lehet önteni... továbbá inni is Lyól... Egészség!
Azt érzékeltetted, hogy a bájOPON tévé fel akarná vásálni az Indexet? A víz is lejött rajtam. Hát akkor irány Refugee fóruma. Ennek itt meg azért tesznek alá a mordetározók, hogy olcsóbb legyen az ár. Kevesebb nick, kevesebb klakk, kisebb tőkeérték. A morcesszorok ugye nem anyagilag érdekeltek az Index oldalán. Hogy ellene sem? Megítélnétek ezt helyettem? Magatokban?
Ez a legaljasabb cenzura!!! Irni ugyan nem irtam oda, de olvstam (volna) ma is, ha meg meglennenek a topicok...
Nagyon ugy nezem, hogy sajnos a Netto sorsa fele kozelit az index is... Mostmar en is kivancsi lennek, hogy mekkora osszeget tett le a kukactv, hogy az index ugy ugral, ahogy ok futyulnek???
Ejnye no, hát neMM nyithat ott mindenki topicot.
Csak a netriporterek,mint pld az Új Péter, meg a Takács Viktor.
Csak azt neMM értem ezt miért nem közlik ezen a fórumon a nagyérdemű olvasóközönséggel is?
Ez a legkevesebb ami illene.
Most mi van? Az egész Kukac tv topic eltűnt? Egy cigánymentesítővel kevesebb, mármint a TV2 név akkor nem fut tovább? Itt most saját magukon is túllőttek a cenzorok. Hiába no, morbus modaraticus.
Cenzura Tv2 / Index modra...
Aki a korabbi napokban latogatta a Tv2-s forumot, az igencsak elegedetten vehette tudomasul, hogy mindenki szidja az orszag legprimitivebb tv-musor szolgaltatojat (gy.k. a tv2-t). Erre ma mit latok? Az indexesek ugy ahogy volt, minden tv2 ellenes topicot/beszolast kitorolt. Uj topicot meg nem lehet letrehozni, ui. szepen kiirodik a kovetkezo igen baratsagos uzenet: "A MUVELET ON SZAMARA NEM MEGENGEDETT!".
Koszonom!!!
Kedves Index.hu! Nem szeretnek belepofazni a dolgotokba (tudom, penz beszel), de ez azert nem pofatlansag??? Az Index.hu a Tv2 fellegvara, vagy aze a kozel 40-50e embere, aki naponta idelatogat, s kozuluk - hala istennek - igen sokan leirjak - mert EDDIG megengedett dolog volt - velemenyuket.
Kedves Index! Tudom, ezt a topicot is letiltjatok nehany napon belul. De azelott szeretnek valaszt kapni a kerdesre: hogy lehet az, hogy a Tv2 forumaba, nem irhat senki Tv2 ellenes beszolasokat. Ez az uj modi? Aki penzt fizet, annak csak nyalni szabad?
Elnezest a durva hangnememert, de nagyon felduhitett az eset. Az internet, s rajta az Index a szabad velemenynyilvanitas fellegvara volt.
VOLT...