Jakérem ... csak azt ne feledd el hogy arra a fórumra a kutya sem megy el és a kutya sem kíváncsi...Az Index ilyen szempontból olyan szinte behozhatatlan helyzeti előnyben van ami miatt inkább csinálnak vele egy bertelt.
Csatlakozom az elöttem szólóhoz. Végül is egy interaktív televiziózás lehetősége is burjánzik a dologban. Szerencsésebbnek tartottam volna, ha a @tv2 a saját honlapján indit egy saját forumot. Egyrész azért mert az index napközben már olyan lassú, hogy az embernek nincs kedve levelezgetni. Másrészt több műsorhoz lehetne reagálni közvetlenül, párbeszéd alakulhatna ki, a stáb és a néző, vagy akár a vendégek között.
Igen, szerintem mondjunk jót is, hátha lesz eredménye.
Mivel a Jó reggelt, Magyarország nézettsége hagy kivánnivalót maga után, én más fórumot nyitottam volna, és fokozottan csalogatnám át az embereket reggelre. Ha az esti hírműsorhoz nyitottátok volna a fórumot, és annak a vendégéhez lehetne kérdéseket feltenni, több érdeklődő lenne. Ha sok a kérdés át lehet terelni (ha aktualitását nem veszíti el) reggelre, és akkor többen átmennének esetleg arra a műsorra is. Igy nehéz lesz, mert a reggel az mindenkinek szent, és általában megvannak a szokott rituáléi. (Nekem a csipám a nap-keltével és egy vödör kvval nyílik.) Nem is szívesen hagynán ott őket, csak a kezdeményező készségeteket probálom preferálni tanácsaimmal, hacsak nem akartok a nap-kelte stábjának országos nézettséget biztosítva teret engedni. Különben ha eredményét látják a fórumnak, akkor a hangnem is meg fog változni. Természetesen ehhez a belső versenyszellemet kellene átreformálni, és munkakapcsolat szintjére hozni, ami ugye megint emberi tényező. Gondolom egy nagyon jó csapat van reggel, azért mertétek felvállalni ezt a megmérettetést. Igérem a valamelyik adást, felveszem videóra és megnézlek benneteket.