Rodhitz Andrást, a Park Könyvkiadó ügyvezetőjét jelölte meg kislánya vér szerinti apjának Stahl Judit, de a férfi nem vállalja a gyereket, és nem hajlandó a nevére venni. A TV2 volt híradósa így Stahl Bohus Boglárkának nevezte el a december 30-án született kicsit.
Stahl Judit férje Bohus Csaba reklámszakember, aki most Amerikában tartózkodik. A pár egy ideje nem él együtt, de a férj a nevére vette a másik kapcsolatból született kislányt.
Megszületett Stahl Judit, a Tények egykori műsorvezetőjének kisbabája. Anyuka és gyermeke jól vannak, de még a kórházban pihenik ki a szülés és születés fáradalmait.
2,9 kilóval látta meg a napvilágot a Stahl baba, akinek nevét egyelőre titkolja az édesanya. Sokan aggódtak a gyermek egészségéért, mivel többen tudni vélték, a kismama végigdohányozta terhességét.
Arról beszélt, hogy régóta várta a gyereket, azt hitte, hogy már nem is lehet, és most nagyon boldog. Másról igazából nem, ezt variálta olyan 10-15 percig.
Hahó! Sajnos nem tudtam megnézni a Szulák showt, jó lenne, ha leírnátok pár mondatban, hogy miről is beszélt benne Stahl Judit. Tényleg érdekelne. Köszi:
Csiota
Budapest - Stahl Judit (36) hosszú titkolózás után a Szulák-show-ban először beszél őszintén terhességéről. A Tények egykori műsorvezetője csodának tartja, hogy állapotos lett. Még az sem vette el a kedvét, hogy az apuka, Rochitz András, a Park Könyvkiadó ügyvezető igazgatója megijedt a hírtől. Kitérő válaszaiból nagyon úgy tűnik: a férfi már nincs is vele.
sillyről jut eszembe
tegnap kinn vagyok az infón, rohadt meleg van, csomó ember, tiszta ideg vagyok
eccercsak látom, hogy ott áll egy stand hátulján ez a bolond egy palival
na erre én intelligensen "hogy téged hogy utállak b+"
kicsit megakadt a beszélgetésük de mondom kit érdekel
következő sarkon látom hogy egy kivannak nyomva egy kivetítőre és pár száz ember nézi őket
itt egy ősrégi Stahl-ajnározó topik,
Legyen Stahl Judit Magyarország miniszterelnöke címmel
ez azért kedwes a számomra, mert ebben
szólaltam meg először.
Nem tudtam lelkesedni érte akkor sem,
mert szerintem határozottan gnóm a nagy
fejével és a rövid lábaival.
ÉS egy tízessel idősebbnek néz ki mint amennyi.
Én egész szerelmes voltam belé olyan platovisioni módon. Jó a mimikája, igen bájos. De most már dobtam. Egy kiégett csoroszlya lett belőle. Valami más televíziós bige után kellene néznem, de nem nézek tévét. Úgyhogy marad jobbára a feleségem.
múltkor a fodrásznál kezembe került az egyik primkó újság - már nem emlékszem a címére - és abban is "futtatták" S. Juditot rendesen, hogy asszongya: "mindenki, aki számít a hazai és nemzetközi sztáréletben" címmel.
Könyörgöm, mondja már meg valaki, hogy miért sztár attól egy átlagos bemondó, mert letudja olvasni a szöveget a súgógépről?! Semmi pluszt nem nyújt, teljesen (sötét)szürke de arca az van akkora, hogy nem fér be egy kétszárnyú ajtón.
(nemzetközi sztár!!! :))) mingyá' behalok!!)
Nagyszerű híreim vannak a számotokra! Össze lehetett hozni a magyar média két nagy sztrárját! Ha nem hiszitek, akkor nézzézek figyelmesen Fridi Osztálytalálkozóját! Lesz nagy versengés köztük, meg dinom-dánom. Lesz kiváló műsorveztő is, de egyenlőre nem árulhatom el, hogy kicsoda! Lehet találgatni! A tv2-ös kollégákat kérem, hogy ne vegyenek részt a játékban... :)