Keresés

Részletes keresés

vicc Creative Commons License 2004.05.05 0 0 18
ide is beírom, bár lehet, hogy nem olvassák annyian, mint az x-akta topikot.

szóval végre előrendelhető a július 20-án megjelenő millennium 1. szezon dvd!

cyber.greg Creative Commons License 2002.06.17 0 0 17
Huh, jó volt ez a mai rész!
Azóta csak a Love is blue című számot hallgatom egyfolytában! :-)
Valiant Creative Commons License 2000.05.03 0 0 16
Igen, ez engem is nagyon foglalkoztat. De majd meglátjuk mi lesz, ha eljön az ideje...

Nekem is hiányzik. Kíváncsi vagyok mikor kezdi el vetíteni valamelyik TV3 gyilkos csatorna! Egyébként ez lehetne a megoldás. Vagyük pl. a tv2-őt. Azért azt, mert az RTL Klub-ot szeretem, de nem valószínű, hogy ilyen profilu sorozatot leadna. Szóval a tv2 elkezdi vetíteni a sorozatot, leadja a TV3 által megvásárolt első szezont, és rajongói leveleinken felbuzdúlva megveszik a folytatást!

Ez még csak álom, de miért ne lehetne valóság? Lehetséges...

KI TÖRŐDIK VELE...?

Előzmény: Lookretia (15)
Lookretia Creative Commons License 2000.04.20 0 0 15
A Millenium tette be először a bogarat a fülembe a bolygók együttállásáról 2000. május 5-én, és bár azóta sokan témáztak ezen, ha arra a részre gondolok... kiráz a hideg.

Szóval: VÁRJATOK...
AGGÓDJATOK...

De azért ennek ellenére nagyon hiányzik a Millenium!

üdvözlettel: luki

Valiant Creative Commons License 2000.04.13 0 0 14
Kötekedni azt lehet! :-)

Természetesen tiszteletben tartom a véleményed és az ízlésedet. Ha neked a Profiler jött be, akkor oké. De legalább szereted a Millenniumot! Elvégre ez a topic a MM-é.

Előzmény: vicc (13)
vicc Creative Commons License 2000.04.12 0 0 13
Nem nem nem. Nem ragaszkodok hozzá (csak kötekedek :), csak nálam a Profiler jobban bejött (kommerszebb, de hát ez van). Nekem túl pessz volt a Millennium. De tény, hogy nem rossz, _csak_...
Előzmény: Valiant (12)
Valiant Creative Commons License 2000.04.11 0 0 12
Ha ragaszkodsz hozzá, legyen a Millennium utánérzés. De tény, hogy jobb, mint a Profiler.
Előzmény: vicc (10)
Valiant Creative Commons License 2000.04.11 0 0 11
Üdv LED!

Örülök, hogy örülsz a topicnak, egy kicsit tényleg elkésett, de még nem voltam Fórum-tag amikor ment a TV-ben. Úgy gondoltam ha megy, ha nem, kell lennie pár embernek minimum akik szerették (-tik). Azért remélem lesz téménk!

Azt, hogy miért hagyták abba a sorozatot egy korábbi üzenetemben elolvashatod.

Ami Frank családjának kiírtását illet, csak a felesége hal meg, mert ki akart lépni a sorozatból. Repülőgépszerencsétlenség... Ezek után Frank eladja a házat, amire addig olyan büszke volt, és "elmenekül" a lányával a világ elől egy kisvárosba.

Előzmény: LED (9)
vicc Creative Commons License 2000.04.11 0 0 10
Ez így, ebben a formában nem igaz, kérem, nem állja meg a helyét :))
A Profiler 96 szeptemberében, míg a Millennium egy hónappal később indult. Hogy melyiket találták ki hamarabb..., de végül is teljesen mindegy. Nem ez a lényeg. Hasonló téma, de más a kivitelezés, és szerintem mindkettő megállja a helyét a maga műfajában.

Az utánérzés lehet, hogy durva, de az alapszituáció azért meglehetősen hasonló...

Előzmény: LED (9)
LED Creative Commons License 2000.04.11 0 0 9
Sziasztok
Nagyon örülök ennek a topicnak, csak egy hangyányit elkéset. Sebaj!
vicc: a Profiler a késöbbi sorozat, és az hogy utánérzés lenne nagy durvaság.
Sajnos a sorozatot leállitották mert Carter mester agya elborult egy kissé és egy két rész durvára sikeredet. Állitólag. Videotékában fellelhető pár rész. Ha jól olvastam valahol a sorozatiró úr még Frank Black családját is kiirtotta.
Előzmény: vicc (2)
Valiant Creative Commons License 2000.04.11 0 0 8
Ha jól tudom a Pro7 vetítette a sorozatot. Nem tudja valaki mi van vele? (Persze lehet, hogy tévedek, és RTL. Végül is mindegy, mert egy szót sbeszélek németül, de most már látnom kell valamit!!!)
Valiant Creative Commons License 2000.04.11 0 0 7
Erre most mit mondjak?
Előzmény: vicc (6)
vicc Creative Commons License 2000.04.10 0 0 6
Persze, mert az ilyen dark-beállítottságú figurák ezt bírják... :))
Előzmény: Icecap (5)
Icecap Creative Commons License 2000.04.10 0 0 5
Vicc, öregfiú, ne alázd már, ez volt a héten az egyetlen sorozat, amit - ha tehettem - mindig megnéztem...

off
és különbenis, neked most nem is lenne szabad netezni... igaz???
on

Előzmény: vicc (2)
Valiant Creative Commons License 2000.04.09 0 0 4
Azt nem tudom pontosan, hogy a Profiler előbb készült-e, vagy sem, bár gyanítom, hogy igen. Ennek ellenére nem igaz, hogy P. utánérzés lenne. Annál sokkal jobb! :-))
A sorozat most tényleg halott. Mint már írtam Chris Carter (Duchovnyval együtt) már unja az X-Aktákat, de mivel sok benne a pénz, nem lehet csak úgy kiszállni... Legalábbis a FOX nem engedi. Talán most, hogy az X-Akták az utolso évadjában jár van remény a sorozat felélesztésére, de csak akkor, ha az XF befejeződött.

Amúgy Henriksennek tényleg ez a legjobb szerepe!

vicc Creative Commons License 2000.04.09 0 0 3
Amúgy tényleg meghalt külhonban ez a sorozat? Mert azt azért sajnálnám...
vicc Creative Commons License 2000.04.09 0 0 2
Akkor is csak egy Profiler-utánérzés...
Előzmény: Larel Anorien (1)
Larel Anorien Creative Commons License 2000.04.08 0 0 1
Nagyon jó sorozat szerintem! Sajnos mostanában sehol sem adják.:(
bonsay Creative Commons License 2000.04.08 0 0 0
A sorozat egyátalában nem 0!! Vajon lesznek új részek??? Lance Henriksen egyik legjobb szerepe Frank (bár Bishopként sem rossz!!!)!!

bonsay

Valiant Creative Commons License 2000.04.08 0 0 topiknyitó
Az X-Akták alkotójának - Chris Carter - viszonylag új sorozata a Millennium, melynek első szezonját a magyar közönség a TV3-on láthatta.
RÖVIDEN:
A történet egy volt FBI ügynükről, Frank Blackről szól, akit Lance Henriksen alaít. Frank különleges adottsága, hogy képes látni a gyilkos szemével, és azonosulni a gonosszal. Kapcsolatba kerül a Millennium Csoporttal, ami egy titokzatos tömörülés. Céljuk, hogy a millenniumra a Földet ellepő gonosztól megmentsék az emberiséget.

A sorozatot sajnos leállították, mert Carter ott akarta hagyni az X-Aktákat új "gyermeke" kedvéért. De reméljük felélesztik majd, ha eljön az ideje...

Érdekel bármiféle vélemény, kritika, internetcímek, ahonnan letölthetők a sorozattal kapcsolatos videók, mp3-ak, stb.

Addig is,hadd reklámozzam itt az Első Magyar Millennium Oldal-t:
www.extra.hu/millennium
Igen színvonalas és tartalmas.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!