Keresés

Részletes keresés

hools Creative Commons License 2000.04.05 0 0 3
S miért nem költenek a 6-os út autópályává alakítására, ami Baranyát, Somogyot kötné össze a fővárossal ?! Miért nem költenek a Dél-Dunántúli Autópályprogramra, ami lassan 6-7 éve kész, és a Balatont kötné össze a határral Baranyánál?! S még lehetne sorolni. Nyissunk mindegyiknek topicot.
Mindenre nincs pénz. Kár. Kérjünk a brunei szultántól! :)
malacka Creative Commons License 2000.04.05 0 0 2
Fölod=Föld
Előzmény: malacka (1)
malacka Creative Commons License 2000.04.05 0 0 1
Tegnapelött volt egy fórum a 0-ás továbbépítéséről. Jelenlegi információim szerint a XVII. kerületben megint akadt néhány önjelölt saját-érdek védő akármilyen Munkacsoportos, akik miatt ismét nincs fix nyomvonal. Lassan oda jutunk, ha mindenki érdekeinek meg kell felelni az új nyomvonalnak, akkor Fölod körüli pályán kell megépíteni.
Előzmény: ZolaBA (-)
Vajk Creative Commons License 2000.04.04 0 0 0
em NULLAs?

Mert talan nem szednek majd erte penzeket...

ZolaBA Creative Commons License 2000.04.04 0 0 topiknyitó
Sziasztok...

Ma egy kellemeset pöfögtem a Hungári körúton, elhaladva a leendő új BS mellett, és azon gondolkodtam, hogy miért nem arra költik a pénzt amire kéne?

MIÉRT NEM ÉPITIK AZ M0-ás autópályat ???

Miért van pénz pl a BS-re?
Annyi dolgot átvitt a parlamenten erőből a jelenlegi kormány, nehogy már pár "környezetvédelmi" engedély gond legyen... nevetséges... egyszerűen arról lehet szó -szerintem-, hogy nem akarják megépíteni, de miért nem?
Nem kell hozzá több diploma, hogy bárki beláthassa, hogy mindenkinek az lenne az érdeke, hogy megépüljön minnél elöbb.... csökkentve a főváros terhelését, csökkentve a felesleges pufogást, állást, időveszteséget, autókopást, idegeskedést, stb,stb, stb...

egyre tudok gondolni..... a többletpufogás többletbenzin, ami többletbevétel, amit mégtöbb HÜLYESÉGRE lehet elszórni...... nade, EZ _nagyon_ szomorú...

Ha valakinek van jobb 5lete miért ez a helyzet, kérem ossza meg velem...

ZolaBA

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!