Keresés

Részletes keresés

hrm Creative Commons License 2006.06.05 0 0 25

Exkluzív interjú olvasható Alapi István gitárossal, de nem csak az Eddáról:

http://www.hardrock.hu/?q=node/1483

nyman Creative Commons License 2004.03.31 0 0 24
jo volt?
üVegpohár Creative Commons License 2000.05.07 0 0 23
nem tudod rögzitve volt e és kijon e CD-n?
már elég rég adtak ki edda koncertfelvételt
Bölcs Creative Commons License 2000.05.07 0 0 22
Sziasztok!

Voltam és szerintem újfent kiderült, hogy ha ez a F@sz Pataki is a zenével foglalkozik, akkor még mindig nagyon jó zenét és hangulatot tudnak csinálni. Összességében nekem bejött a koncert...
üdv
Bölcs
(kijött az 1,2,3,4 is CD-n, az 1 és a 3 már megvan... Na az volt az igazi)

ECHOMANIC Creative Commons License 2000.05.02 0 0 21
A barátaim elmentek és véleményük szerint nagyon penge volt. (4h) Egyébként azt modják 20 év 25 lemez. Valójában talán ha 16 van a többi csak ismétlés. A legközelebbire talán elmegyek.
Mellesleg ha a Pataky befejezné úgy mint EDDA és csinálná mondjuk PATAKY és BARÁTAI néven 1 szót nem szólnék. (MAX 10-et) :)
Ugyanmár Creative Commons License 2000.05.01 0 0 20
Az utolsó EDDA-album amit megvettem, az az unplugged lemez volt. Óriási EDDA-rajongó voltam, de ma már hányok Pataky-tól. Az utóbbi öt év termését nem nagyon ismerem, de nem is érdekel. Állítólag szar. Ilyen nagyot még nem csalódtam egyetlen kedvencemben sem, mint Pataky Attilában.
üVegpohár Creative Commons License 2000.05.01 0 0 19
na volt valaki a koncerten?
milyen volt?

amugy keresem az edda 6,7,8 albumokat mp3ben
a tobbi megvan
ha megvan légyszi irj

ECHOMANIC Creative Commons License 2000.04.10 0 0 18
Igen, láttam én is. LEgközelebb azt veszem meg.
Nagyon kiváncsi vagyok a 9. megjelenik e majd !
Az nagyon kellemes lenne! El tudnám képzelni ugyanezt az Ossian, Pokolgép, Moby Dick esetében is.
Előzmény: Bölcs (17)
Bölcs Creative Commons License 2000.04.10 0 0 17
Hello!

Kijött a 6. is, tegnap megvettem azt is.
Budakalászi CORA 2190 Ft

Előzmény: ECHOMANIC (14)
dzsokijuing Creative Commons License 2000.04.10 0 0 16
EDDA Művek Miskolc

Szép volt, jó volt, elmúlt!

ECHOMANIC Creative Commons License 2000.04.09 0 0 15
Ma Megvettem a 7-es albumot CD-n.
Hát igen... volt ilyen is az EDDA !
Milyen ? Hát PROFI!

Előzmény: Bölcs (13)
ECHOMANIC Creative Commons License 2000.04.08 0 0 14
EZ KOMOLY ?
Rohanok megvenni !
Az egyik kedvencem és nagyon vártam, hogy kiadják CD-n. A többi mikor jön ki ? 6,8,9(Pataky-Slamovits)
Ez jó hir !
Látta vki a Tv-ben a Patakyt abban a "tehén" ruhában ? Brrr...

Előzmény: Bölcs (13)
Bölcs Creative Commons License 2000.04.07 0 0 13
Szerintem a 15. éves jubileumi dupla koncertalbum volt az utolsó értékelhető művük!
Ámbár az unplugged album is jó, dehát azon régi számok vannak.
Most jött ki nemrég CD-n a Változó idők (7. album), jó rég hallgattam, de most jó újra hallani, mert az még zene (és szöveg) volt a javából!
Előzmény: ECHOMANIC (11)
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.07 0 0 12
Pataky, Feró meg egy csomóan pont azt csinálják, ami ellen régen lázadtak. Ez elég szomorú. Pontosabban nem is az. Nem érdekel és kész...
ECHOMANIC Creative Commons License 2000.04.06 0 0 11
Sehogy !
A hitelesség, a tartalom, a háttér már nem számit csak a profit! Igaz, hogy nagyon jó zenészekből áll a zkar, de ők is beadták a derekukat. Vki kreált egy új imázst nekik, fehér ing, rövid haj.Persze nem a haj hosszával van gondom én is pár hónapja vágattam le sok-sok év után, hanem az összhatással beleértve a zenét is.

Nektek tetszik a utolsó 5 év EDDA termése ?

Előzmény: Törölt nick (10)
Bölcs Creative Commons License 2000.04.06 0 0 9
Hello!

Bocs, hogy kétszer tettem fel, de a rendszer azt ítra, hogy nem tette fel, erre meg feltette...
No sebaj.
A zenekar többi tagjára és a zenéjükre azért énm még mindig kíváncsi vagyok, mert Alapi qrva jó gitáros és a Kicskával remélem maradandót alkotnak és legalább egy kicsit a zenéé lesz a főszerep. Igaz, amióta Donászy otthagyta őket, a dob nem tetszik (pedig Hetényi igen jól műveli a dolgot), mert egész más a hangzásvilága, mint ami az Eddát jellemzi.

Előzmény: üVegpohár (8)
üVegpohár Creative Commons License 2000.04.06 0 0 8
Művek! Művek! EDDA Művek!
Én mennék a koncertre mert nagyon szeretem hallgatni az EDDA-t (megvan mind majnem) csak sajna tengerentúlon vagyok. Menjetek helyettem is :)

"Minden hajnal övé marad.."

ECHOMANIC Creative Commons License 2000.04.06 0 0 7
"Remélem Pataky Attila levetkőzi ezt a szemét pénzközpontú imázsát"

Na ,addig álljál fél lábon!

6-7 éve szinte minden Edda koncerten ott voltam. A táborokba is elmentem, az egyik kedvencem volt. Az első 12 albumot ma is nagyon szeretem, de koncertre már nem megyek (Edda) Már hamis az amit előad. Abba kellett volna hagynia 5 éve akkor királyként vonult volna le a szinpadról, most meg pénzhajhászként él a köztudatban. Nem hiszem, hogy a 20 év alatt nem szedte meg eléggé magát. Nincs egy normális kontroll ?
1/32-ed füllel hallottam az új feldolgozás albumot. Ez mire jó, kinek ?(persze az előadónak).

Inkább majd Ossian-ra, vagy Pokolgépre megyek, ha lesz még ebben az életben.

Előzmény: Bölcs (-)
tejfigura Creative Commons License 2000.04.05 0 0 6
de a legnagyobb bűne mégis csak az, hogy még mindíg aktív zeneileg.
Halászkirály Creative Commons License 2000.04.05 0 0 5
Az a baj, hogy Pataki hiába vetkőzi le a pénzközpontú imázsát, már nem lenne hiteles. És mint ilyen, már nem lesz rá senki se kíváncsi. Mindenki tudja, hogy álszent.
Lepaktált a magyarországi cigány-alvilággal. Ez qrva nagy bűn. És ráadásul nyíltan vállalja is, ez még nagyobb bűn.
magdika Creative Commons License 2000.04.05 0 0 4
Ah kedves gitarhos, koszonom, koszonom...
Előzmény: BahnScorper (3)
BahnScorper Creative Commons License 2000.04.05 0 0 3
Kiváncsiságod kielégítésére nagyon is ajánlom neked a Törzsasztalon a "Meddig süllyed még Pataky Attila" topicot.
Az mindent megmagyaráz!
Előzmény: magdika (2)
magdika Creative Commons License 2000.04.05 0 0 2
Tenyleg, en mar jo ideje kivancsi lennek nahany verbeli eddarajongo velemenyere, hogy mit szolnak kedvenc egyuttesuk frontemberenek daridos amokfutasaihoz, hogy vajon nem veri-e ki oket ejszakankent a hideg veritek, mikor almaikban attis mulatos notakat enekel...
Kivancsian varnam az autentikus hozzaszolasokat...
mag
Levike Creative Commons License 2000.04.04 0 0 1
Hali !

95 ben meg ott voltam. Azota kicsit oregedtem, es ugy tunik manapsag mar csak a hanyinger jon ram Pataky Attilatol.

Levi

mud Creative Commons License 2000.04.04 0 0 0
Ugy tunik, nem t0000laxanak az erdeklodok...
En speciel mar a Pataky Attila nevetol is oklendezek, hat meg ha levetkozik...:-))
Bölcs Creative Commons License 2000.04.04 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Kíváncsi vagyok, hogy sikerül e újra a régi Eddát látni egy kicsit. Én biztos elmegyek, noha az Edda nekem a 10-15 évvel ezelőtti zenéjüket jelenti. Remélem Pataky Attila levetkőzi ezt a szemét pénzközpontú imázsát.
Várom véleményeteket
Bölcs

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!