Én már voltam ilyen koncerten (kimelt állós) , elől kényelmesen álltam, nem volt nagy tömeg, agyontaposás, mögöttem meg a rácsnál iszonyú tömeg , mert ugye a sima állósok is mind elől akartak állni, de ugya a kordon az kordon :(
""Hadd loccsanjanak a tökök"!!!!!!!! fórumban folynak az esmények megvitatása ..."
Kiváncsi lennék,hogy miért az a fórum lett a pumpkins fő fóruma,ráadásul elég lapos a topik címe is.Ezt talán könnyebben meg is lehtene találni.Kinek jutna eszébe úgy keresni egy SP fórumót hogy loccsanjanak,vagy tökök?
Amúgy én is megyek,de még vacillálok,hogy a kiemelt állóhelyre menjek-e vagy esetleg egy oldalsóra előre .Mit gondoltok mekkorra tömegnyomor lesz majd elől?
Látni is szeretném őket nem csak valami figurákat a távolból.
Most voltam a woody allen koncerten,és a jó helyem ellenére (104es szektor)sem láttam a zenészek arcát csak az alakjukat.
Valaki ha tudna segíteni. Nem vagyok Budapesti. Számora egy koncertlátogatás igazi erőpróba(már 30 vagyok)főleg így csikorgó januári hidegben.ú De csak nem kéne kihagyni ezt a bulit. Már nem vagyok tizenéves hogy a vasútállomáson csövezzek reggelik amíg jön a vonat hogy haza tudjak menni. Nem tud valaki valami lcsó fütött helyet ami nyitva reggelig az aréna-nyugati páyaudvar közötti útvonalon.Vagy e kettő közelében lenne a legjobb.Mindegy mi,kocsma,dizskó,klub,akármi.
Mennék de így nem tudok.És senkim nincs a fővárosban.
tippeket segítséget várok itt vagy seaofsin@freemail.hu
Furcsa lett ez az új lemez.Eddig kétszer hallgattam,és annyira nem fogott meg:( Olyan középszerű,és nincs rajta olyan szám,ami sláger lehetne.Ez önmagában persze nem baj,de nem fogják agyonjátszani az tuti
Sziasztok! A Mashed Potatoes nevő box-setről tud valaki valamit? Valakinek megvan esetleg? Amúgy bármilyen Pumpkins ritkaság érdekel, meg van Nekem is, úgyhogy gyűjtők írjatok ide! Üdv: Parapapa