Jó elvagyok itt magamban. De azért el vagyok keskenyedve. Minden nap belekukkantottam a Heti7esbe, hozzátartozott virtuális mindennapjaimhoz. A Politikában lévő topic kész katasztrófa. Help!
Belenéztem a Politikai HetiHetesbe. Hát nem kellett volna a kettőt összevonni. Más hangvétel, "idegen" hozzászólások, a "mieink" se nagyon találtak még oda. Gyerekek, nem kéne fellázadni és folytatni a régit? Egyébként a Politikában az elmúlt két napban a Vitriolról beszélgettek ...
Ezek szerint nem csak én nem találom. Tényleg összevonták a Politikában lévővel? Állati nagy baromság. Annakidején mind a kettőt elkezdtem olvasni és a törzsasztali mellett tettem le a voksom, mert a másik egyáltalán nem tetszett. Most tudja valaki, hogy mi lesz? Ez a végleges felállás? Le vagyunk tojva?
És aki a topicot indította - már nem emlékszem, ki volt -, beleegyezett?
Az összevonás rosszabb, mint a törlés. Egyszerűen nem értik meg, hogy minden topicnak más és más a hangulata. Azért mert a címük hasonló, még nem biztos, hogy ugyanazon aspektusból járja körül az adott témát. Lehet, hogy az egyikbe a rajongók kezdenek el tömörülni a másikba meg a fikázók. A legtöbb esetben a hozzászólások szépen sorban épülnek egymásra, a vita jól követhető. Egy ilyen összefűzés teljesen felborítja a rendet, nem tudni ki mire válaszolt, miért akadt össze egy-két bajusz, stb.
Annyi felesleges topic van, miért pont ezekkel van a baj?
-ris
Nem vagyok képben, illetve nem értem: hol olvasható most a heti7-es topic??? Amelyben volt több mint 1710 hozzászólás? És a Vitriol? És mi a *asznak kellett összevonni? Mit baromkodik a moderátor?
Hát nem tudom, végigolvastam a közleményket, és kicsit csodálkozom. Ez a sok összevonás szvsz egy baromság volt.
Ezzel az erővel összevonhatnák az összes Politika-topicot, vagy hogy saját példával éljek a BKFC-t az összes többi BK-s topcical.
A moderátorok kissé túllőttek a célon.