Keresés

Részletes keresés

Locus star Creative Commons License 2000.04.05 0 0 6
A Floodgate állítólag dolgozik az új anyagon, sőt Kyle az Exhorderrel is csinál új lemezt.
A Trouble momentán pihen,Ron Holzner basszerosnak van egy Mustache nevű ősrock csapata, Bruce Franklin meg a Super Shine-ban játszik Doug Pinnick-kel a Kings X-ből, már felvették a lemezt.
De ez már azt hiszem köztudott volt.
Az viszont elképzelhető, hogy a Trouble fellép a májusi Stoner Hands of Doom fesztiválon Dallasban.
Előzmény: Felföldi Péter (5)
Felföldi Péter Creative Commons License 2000.04.05 0 0 5
Nem tudom, hogy ide tartozik-e, de a Karma To Burn az Isten. Biztos nem Louisianaiak, de a Patty Hurst's Closet Mantra c. nóta azért nagyon oda lett téve. Ki hallotta már az új lemezüket? Bocs a lelkendezésért, de azért stílusban mégiscsak ide illenek egy picit.
A Floodgate-tel mi újság? Úgy tudom, Kyle Thomas most a Trouble-ben énekel.
Kátai Tamás Creative Commons License 2000.04.05 0 0 4
Vonósokat a COC-be! Na, ez tetszene, de tényleg! Ha már úgysem tudnak mégegy Vote with a bullet-et írni...
Előzmény: Locus star (2)
BreZol Creative Commons License 2000.04.05 0 0 3
Stone the Crow!
Locus star Creative Commons License 2000.04.04 0 0 2
Szerintem nem lesz...
Bár már van egy csomó témájuk, állítólag, de szerintem nem lesz az elk. két évben ideje Phil Anselmonak, meg a Crowbar is turnézik, a COC-vel is lesz valami lassacskán (bár az előjelek velük kapcs.-ban nem a legjobbak, valaki már hallott új dalokat, kórus van bennük meg vonósok(!)Na ezt már nem veszi be a gyomrom, ha tényleg így van...
A Crowbar majd a Hammerben lesz.
Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.04 0 0 1
Gábor! Mikor lesz már új Down lemez? Nem tudod véletlenül? Anúgy hol fog megjelenni a Crowbar intrerjú, amiről a múltkor szó volt?

Üdv:V.Á.

Előzmény: Locus star (-)
iron lion zion Creative Commons License 2000.03.31 0 0 0
a Down project nagyon jó. (abban is van Crowbar-tag, nem?)
Előzmény: Locus star (-)
Locus star Creative Commons License 2000.03.31 0 0 topiknyitó
Mindenkihez, akit valaha is megérintett, letaglózott, földbe tiport , talajba döngölt a New Orleans-i metal valamelyik képviselője!
Down, Crowbar, Eyehategod, Acid Bath,Soilent Green, Floodgate stb. rajongók ide!!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!