Hali!
Most biztos rendkívül utálni fogtok ebben a topicban, de számomra egyértelműen cslódás volt a Pantera fent nevezett műve... a régiek sokkal inkább bejöttek (a cicanacis korszaktól eltekintve, persze...)
Süvi
O, hat nem igaz, most miert alltatok le? Ennyit a Pantera feelingrol;p
Szoval uj album (jo mostmar tobb mint 1 eves de akkor is meg ez az uj) 10es, vegigneztem koncerten is (clubbhouse) az albumbemutatot, allat!!! Megeri megnezni!
Ha netan meg eletre kelne ez a tema, akkor nagyobb aktivitast fejtek ki!
Hail to Pantera!
DE, AZ! GRRR! Mivel megtelik az E-klub emberekkel, ezert jol meg kell szurni, hogy kik mehetnek be! Peldaul csak azok, akiknek van amerikai Blind polojuk, vagy nincs. (Majd meg eldontom >:) )
Pantera hir nincs.
Vincent: en csak 1szer hallottam az uj Pancsit, de akkor olyan erzesem volt, mintha egy Raretrax valogatas lemezt hallgatnek a tobbi CD-re folvett, de nem publikalt szamokbol!
Nincsenek rajta softos szamok, tehat a hardos sem igazan hardos (hallgassatok meg a Trendkillrol a Suicide ptI-II. na az mar sulyos)
Azert kene meghallgatnom meg 10szer, hogy rendes velemenyem legyen!
BreZol: megneztem az Adataidat, es mindenhova irok, ahova irtal, hogy erezd: a blind figyel teged...
Ja es egy anno dolog: nem a Pantera nyerte a legjobb lemez dijat, hanem a szemetszar "luvmetal" Him, akik a legtipikusabb Dark zenekar akiket valaha is hallottam! Akkor mar inkabb Katatonia (soft is, depressziv is)