Keresés

Részletes keresés

BahnScorper Creative Commons License 2000.03.28 0 0 10
Ha már egyszer a csőd szélén álltak, ezzel a manőverrel csak magukat tudták bebiztosítani!
Előzmény: beny (9)
beny Creative Commons License 2000.03.28 0 0 9
Nem az utazás kiállítás alatt, hanem már előtte tudták, hogy ez a helyzet, de ennek ellenére még beszedték a pénzeket, utolsó lehetőség....
Előzmény: BahnScorper (7)
alexandrosz Creative Commons License 2000.03.28 0 0 8
A Tan-Túrával utaztam két évvel ezelőtt és nagyon jó volt. Sose gondoltam, hogy csődbe mehet.
Exkluziv utaik is jó áron mentek.
Sajnálom.
:o((
Előzmény: beny (6)
BahnScorper Creative Commons License 2000.03.28 0 0 7
Hogy az a...
Mi az hogy nem fizetnek vissza?! Ezt a humbugot! Vki jól megszedte magát ezen az ügyleten, az hutvágner! Az elsőnek ugyan még nevét sem hallottam...
Nade így is túl sok az utazási iroda a piacon, és nagyon kevés köztük az, amelyik valami egyedit kínál. Ezek után nem is csoda, hogy csődbe mennek. Én élből bojkottálom az utazási irodákat, eleddig csak a SATUR-t használtam néha, de azt se nagyon... Jó reklám - még nagyobb pojén lett volna, ha az Utazás 2000 alatt csap be a villám...
beny Creative Commons License 2000.03.28 0 0 6
Soha nem gondoltam volna ezekről az irodákról, hogy csődbe mennek. Hiszen mindkettő nagy,ismert és közkedvelt utazási iroda volt!
Sőt én tegnap olvastam egy újságban, hogy a Tan-Túra, Club Espana és a Jorgos Travel közösen nyitottak egy irodát.
Hogy lehet ilyet csinálni az emberekkel, hogy befizetik vasárnap az utat és kedd reggel pedig bejelentik, hogy bocs,de csődbe mentünk.
Előzmény: rettegen (2)
cinquecento Creative Commons License 2000.03.28 0 0 5
no
Előzmény: rettegen (3)
cinquecento Creative Commons License 2000.03.28 0 0 4
Igényesnek igényes... csak hát...
Előzmény: rettegen (2)
rettegen Creative Commons License 2000.03.28 0 0 3
vazze Öccázas.....:-)
Előzmény: cinquecento (0)
rettegen Creative Commons License 2000.03.28 0 0 2
a Club Espana helyett müxik a Club Espana 2000!
de engedély nélkül!
ezek a szar irodák 0-t érnek...
Föleg, hogy a Club Espana ca. 35millióval tartozik a spanyol szállásfoglalójának amit nem fog megadni...

szóval ez egy igényes zéró......

Előzmény: beny (-)
cinquecento Creative Commons License 2000.03.28 0 0 1
A csókot köszönöm, bár attól függ, kivel csókoltatsz... kívánhatok? :))
Előzmény: cinquecento (0)
cinquecento Creative Commons License 2000.03.28 0 0 0
A nullázás viszont mindig is jól prosperált...
beny Creative Commons License 2000.03.28 0 0 topiknyitó
Kedves Tasztalosok!

Most hallottam, hogy reggel bemondták a Tv-ben, hogy csődbe ment a Tan-Túra és a Club Espana, ennek ellenére az utazás kiállításon még kiállítottak és be is szedték a pénzt a leendő utasoktól, akik már utazni nem fognak.
Ja, és majd elfelejtettem a pénzt se adják már vissza, mivel csődbe mentek!
Vélemények?

Beny

U.i.: A nullásozóst csókoltatom!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!