Keresés

Részletes keresés

fokukac Creative Commons License 2001.05.14 0 0 118
Bocsánat, 3199 önkormányzatnak.
Előzmény: fokukac (117)
fokukac Creative Commons License 2001.05.14 0 0 117
Kedves "Monnyatokle" !
Ha ez tényleg megvalósul, bizonyisten megyek lakni Óbudára !

Ágyő zugló.... :)

Ui. ez esetben már csak 2199 önkormányzatnak kellene ezt a sárga 200 decibeles gyönyört betiltania...

Előzmény: monnyatokle (115)
BahnScorper Creative Commons License 2001.05.14 0 0 116
Khmmm... találtam egy jóstehetséget a régebbi hozzászólások között...

greg5 válasz erre | adatok | e-mail 2000-04-01 00:50:42 (55)

...Egyszer a sarki Józsi bácsinak elege lesz a cincogásból, odamegy az autóhoz, kirángatja a vezetőt, és bezúzza az arcát...

És bejött... :-)

monnyatokle Creative Commons License 2001.05.14 0 0 115
"Az orszag megszerette a jellegzetes dallamot ... ... kifejezetten szinesiti az emberek eletet ..." Honnan veszi ezt a baromságot kedves Halasz Akos? Jómagam egy önkormányzat választott tisztségviselőjeként most szándékozom egy olyan előterjesztést fabrikálni, amelynek elfogadása esetén szűkebb pátriámban tilos lenne a hangjelzés. (Nem azért, mert "nem perkál az önkormányzatnak a FF" ld.:eMM).
HEnci Creative Commons License 2001.05.14 0 0 114
Ezt én is hallottam és feküdtem a röhögéstől, mikor elképzeltem, ahogy bekattan attól a kellemesnek nem nevezhető dallamtól (egyébként meg tudom érteni).
Előzmény: BahnScorper (113)
BahnScorper Creative Commons License 2001.05.14 0 0 113
Na, asszem érdemes lesz előszedni ezt a topicot, miután pszichopapa embertársunk állítólag ettől a prüntyögéstől kattant meg. Kell ennél több bizonyíték? ;-|
fokukac Creative Commons License 2000.11.12 0 0 112
Mivan emberek ?
Már senkit sem zavar a femiliforszt?

Azóta halkabbak lettek ?
VAgy csak mi süketültünk meg ?
Vagy csak belekeseredtünk?

Vagy most mi van?

Írjatok!

fokukac Creative Commons License 2000.07.26 0 0 111
Lunatic - Lajoska,

Mégse mentél a Balcsira????
Vagy onnan is netelsz?

Aztán van-e Kenesén Femili Froszt avagy sem?!
Mert a Rábán nem volt, hála a jó Istennek....

:)))

pá,
Balage

Lunatic Creative Commons License 2000.07.17 0 0 110
Na kedveskéim!

A monotonitás elkerülése végett
leírok nektek egy dalocskát kedvenc szignálunk dallamára
Dúdoljátok szépen,
mi több hangosan kánonban énekeljétek!
:

Megjött már a jégkrémes
Citromsárga Mercédesz
Szójj anyádnak hozzon pénzt
Ennyi jégkrém nem elég!

L.

ZULLU Creative Commons License 2000.07.17 0 0 109
Kedves egy manegerem!

Ne fenyegetőzzél te itten, hogy megduplázod a tutulóid számát, mert könnyen megjárhatod...

Szerintem a dallam valóban élvezhető: 1,5 - 2 km távolságból. Közelebbről meg süketítő. Úgy gondolom, hogy ez a veszett tutulás nem azért van ám, mert nem győzitek kiszolgálni a tolongó kuncsaftokat. Hanem épp fordítva: már most is túl sok eszkimó ( azaz dehogy is eszkimó, az még hagyján,: FF )jut arra pár csóró fókára, azért akarnak így - síppal-dobbal-nádihegedűvel - többet magukhoz csalogatni. A hangerőből gyaníthatóan a FF törzsvásárlói tulnyomó részt nagyothallók - vagy ha még nem is azok, a FF mindent elkövet ennek érdekében.

Úgy tudom, ez a hálózat valami ilyen frencsájz-szélhámosság, az árusaitok nem számítanak a foglalkoztatottaitoknak, ami nagy szerencs rátok nézve, mert így aligha perelhetnek majd, ha egy-két év alatt teljesen megsüketülnek.

De meglehet igazad van,: Éljen a profit és mindenki le van szarva; a szabadrablásos kapitalizmusban ne pofázzanak bele, hogy te honnan és hogyan kaparod a zsozsót...

Csak hát akkor itt ez a " arcukra mosolyt csalnunk " duma meglehetősen gyonmorforgató...

a ZULLU, aki még véletlenül se konkurens, és aki felháborító megnyilatkozásaid nélkül aligha szólt volna itt hozzá.

krics Creative Commons License 2000.07.17 0 0 108
Nem hiszem, hogy lott volna.. Az azert tulzas lenne, pedig, hat en sem kedvelem igazan ezt a rohadt kocsit/ceget. Persze, hogy nem a sofort kell agyonloni - bar, ha a munkajat is vegzi, vegezhetne azt kisse kulturaltabban is... masreszt meg o a munkajat vegzi, en meg mondjuk aludnek -, de az adott helyzetben - gondolom 10000szerre hallotta aznap eppen ezt a szart, es mondjuk pihent volna - felhuzta az agyat (igen, tudom, nem mentseg, nem kell megirni), es tette, amit tett.
Egyebkent en sem lottem volna le a sofort, aminthogy o sem tette.
Előzmény: Yoo (105)
krics Creative Commons License 2000.07.17 0 0 107
'Thor:-"Figyi öreg, nem lesz ez így jó...'
Lehet, hogy ez mar megvolt... (de csak lehet)

'..(vagy rövid tűzharc után lelövik). Miközben a rendőrautóban utazik, megyek mögöttük és vidáman dudálok. ..'
:))))))))))))

'Te támogatod az önbíráskodást?'
ooo.... nem tamogatom, de ha mas nem ved meg, magadnak kell megvedened magad. (ez nem feltetlenul az adott helyzetre vonatkozik, bar nem lotte le a sofort, nem volt onbiraskodas.)

'Még ha tényleg igazuk is van? '
Ha tudsz jobbat, ird meg... JO dolognak nem tartom, legfeljebb adott szituacioban szuksegesnek, de nem akarok elvonatkoztatni ettol a konkret esettol, mert... - mert minek? - es mert a konkret esetrol beszelunk. Lehet -csak lehet-, hogy tenyleg ez volt az egyetlen megoldas.

'... nincs jogod....'
Na ja... ebben tokeletesen igazad lenne, ha rajtad kivul barki mas is foglalkozna a jogokkal ebben az orszagban. Sajnos azonban az en jogaimmal pl. a kutya nem torodik. Mire ervenyt szreeznek a jogaimnak - ismet maradjunk az eredeti esetnel -, ramegy jo sok penzem, meg idom. Hova is tunnek kozben a jogaim??? Nekem pl biztos nem lenne idom 'torvenyes jogorvoslati lehetosegeimmel' elni, sot vszinuleg a cegnek a penze is tobb, igy tobb/jobb az ugyvedje is. Eselyem sincs. Ez az, ami zavar ebben az egeszben.

Előzmény: RAMBO (101)
Jó estét Creative Commons License 2000.07.16 0 0 106
Szerintem se a sofor a hibas, de neki nem is lett baja. Dejo hogy most 2 honapig nem hallom a csodalatos dallamto, csak nem jonnek utanam!

De en is nagyon tudok orulni ha meghallom, plane mikor epp a vizsgakra keszulok, nerakok valami megnyugtato zenet, 5 perc mulva ezerrel be a rohadt dallam!

Lehet hogy ha hazamegyek en is megjatszom a thor fele modszert!

Yoo Creative Commons License 2000.07.16 0 0 105
DDDDDDDDDDDD Nem mintha helyeselném a dolgot, de elmesélhetnéd milyen arcot vágott a sofőr! (Szegény, különben nem is ő a hibás, ő csak dolgozik.)

Megfelelő megoldás: ha nem vesz senki tőlük, nem hinném, hogy megéri nekik az üresjárat. Én már kb. egy éve nem is hallottam őket, csak nagyon távolról, a szomszéd lakótelep környékéről. Nálunk már nem próbálkoznak. Szerencsére.

Thor! Lőttél is, a levegőbe, vagy ilyesmi? DDDDDDD

Előzmény: thor othar (72)
Jó estét Creative Commons License 2000.07.16 0 0 104
felhozom ezt a topikot hogy laccodjek, mer lett egy masik ilyen topik t.moderatot lehetne oket osszevonni!
Fornetti Creative Commons License 2000.07.15 0 0 103
Miért nem lehet kompromisszumot kötni???

Én is utálom, más is utálja, de van aki szereti... (?) állítólag.

És ha hivatalosan FF megeheti, hogy egész nap gilingel, és ÁLLÍTÓLAG ezt a mi kedvünkben járásnak tekinti, akkor nem-e lehetne-e arra is tekintettel, amit MÉG kérnénk a cuki dallamon kívül? Példul, hogy negyed hangerőn, feleannyiszor hangozzék el adott területeken...

Egyébiránt az újabb hatvanmittoménhány FF-os sárgakocsi megjelenéséből a vidéket nem lehetne kihagyni? Áldanám érte szőr FF-marketing menáger urat...

És tényleges alírásgyűjtéssel vajh nem lehetne-e ezt a egészet dűlőre vinni?

földikutya Creative Commons License 2000.07.14 0 0 102
Igen, az én kisbabám is mindig elmosolyodott, mikor letettem aludni, majd 10 perc múlva ott üvöltözött ez az idióta autó a negyedben. Én is mindig elmosolyodom, mikor vasárnap ebéd után behunynám 20 percre a szemem, és akkor elkezd ott kóvályogni, dudál megállás nélkül - és legalább 50-szer megy körbe-körbe a telepen. Ráadásul, míg otthon voltam a kicsivel, mindig hétköznap de. járt, mikor néhány kismamán és kósza mámin kívül egy lélek sem volt otthon. Most mégis azt kívánom, bárcsak járna megint délelőtt...
RAMBO Creative Commons License 2000.07.14 0 0 101
Nem pontos kérdésed, de mind a két részére válaszolok:

A. Helyzetmegoldás ha ott dudál, ahol nem
szeretném (Thor szemszöge):

Thor:-"Figyi öreg, nem lesz ez így jó. Ne gyere erre délelőtt 11-ig, mert aludni szeretnénk. Utána is csak egyszer (pl. déltájban, vagy mittudomén). Ja és halkítsd le a dudádat, senki nem süket."

B. Helyzetmegoldás, ha Thor megjelenik puskástul (sofőr szemszöge):

B.1. Elütöm.
B.2. Leparkolok a hülye kocsimmal úgy, hogy a hátsó kerék Thor arcán álljon.
B.3. Feldugom neki a puskáját.
B.4. Leállok az arcáról, felnyalábolom, és áthajítom a háza kerítésén.

C. Helyzetmegoldás, ha Thor megjelenik puskástul (sofőr szemszöge) II.:

Ott helyben mobilról rendőrt hívok, akik elviszik Thort (vagy rövid tűzharc után lelövik). Miközben a rendőrautóban utazik, megyek mögöttük és vidáman dudálok.

Neked a B vagy a C szimpatikus? Te támogatod az önbíráskodást? Te jó dolognak tartod, ha valakik fegyverrel fenyegetőznek, ha úgy gondolják, hogy igazuk van? Még ha tényleg igazuk is van?

Szóval arra próbálok rávilágítani, hogy a sérelem ér is, nincs jogod nagyobb jogsértéssel megtorolni. (Csendháborítás vs. Tiltott fegyverviselés+lőfegyverrel történő visszaélés+garázdaság). Mégha ez "megoldja" is a helyzetet.

Előzmény: krics (99)
jozsefka Creative Commons License 2000.07.14 0 0 100
sziasztok
nem tudom ki hogy van vele, de én a vizsgaidőszakban egy kicsit megvadultam attól a rohadt dallamtól, osztán repült a befőttesüveg az ablakon kifelé
j.
krics Creative Commons License 2000.07.14 0 0 99
En meg nem Thort vedem, de qrvara igaza volt. Masreszt meg nem hiszem, hogy feldugtad volna, mert szetlovi a fejed, ha mar nagy arcrol van szo. Ne mondd mar, ha radfognak egy fegyvert, akkor ugralsz. Hat persze. Mi vagy te, ongyilkos? Egyebkent pedig azt mondja, megoldotta, oda nem mentek azota. Miert, Te hogy oldottad volna meg a helyzetet?
Előzmény: RAMBO (94)
krics Creative Commons License 2000.07.14 0 0 98
Egyreszt nem, mokas, Masreszt nekunk is vannak jogaink, es nem MI sertjuk az OVEKET, hanem OK a MIENKET. Nem mindegy. Harmadreszt nem hinnem, hogy akar rosszabbul, akar kevesebbet dolgoznek, mint ezek a nyomorult soforok. Azert ne magyarazd mar meg, hogy huha, mekkora munka is ez es, hogy ok tulajdonkeppen hosok, csak nem ertjuk meg az onfelaldozasukat. Negyedreszt pedig ABSZOLUT NEM ERDEKELNEK A GYEREKEIK. Egem - es a tobbieket is - iszonyatosan idegesitik. Igen, onzo vagyok, megkaptam mar mas topicban, is, de ilyen vagyok. Ha en nem zavarok senkit, hat engem se zavarjanak. Es ez a legkevesebb.
Előzmény: Fagylalt kedvelő (89)
cs_geza Creative Commons License 2000.07.14 0 0 97
Némán... A gézák tékóverelték a fagyilifroszt topikot....:)

Most koltozunk ki Erdre, faluvegere, remelem oda nem jar.....
Otthon hulyet birok kapni tole. Es az araik sem jok. A fagyijuk pedig kifwejezetten rossz, mintha soxor kiolvadt-visszafagyott volna.... :(

Előzmény: gézakékazég (96)
gézakékazég Creative Commons License 2000.07.14 0 0 96
Sziasztok!

Ki látta közületek az FF reklámját a TV-ben? Nekem nagyon tetszik, személy szerint (hogyan másképp is lehetne...) Mi a véleményetek? Ugyan ez az "elátkozott" jingle itt is elhangzik, de ehhet képest a reklám szerintem teljesen rendben van! (Akármennyire is utálom én is a jingle-t.) Vélemények?

cs_geza Creative Commons License 2000.07.14 0 0 95
Fagylalt kedvelő adatai
Felhasználónév: Fagylalt kedvelő
Email-cím: halszilvi@freemail.hu
Homepage: http://
Üzenetek száma: 2
Státusz: Új vendég
Jogosultságok: Témanyitás és hozzászólás írása
Bemutatkozás:

No comment........

RAMBO Creative Commons License 2000.07.14 0 0 94
Nem én voltam a sofőr, ez a szerencséd. Mert feldugtam volna a fegyvernek látszó tárgyat a seggedbe, és úgy küldtelek volna haza vele.

Nem szeretném, ha félreértenél: nem a femili frosztot védem, csak utálom a lépten nyomon előkerülő, nagyarcú bunkókat, akik fegyvernek látszó tárggyal handabandáznak vélt vagy valós igazukat védve egy esetleg antipatikus cég ALKALMAZOTTAIT fenyegetve.

Előzmény: thor othar (76)
BahnScorper Creative Commons License 2000.07.14 0 0 93
Na hát aki ilyen rabszolgamunkát végez, annak úgy kell... miért nem megy az ilyen inkább teherfuvarozónak, ott is kell gályázni, de az azért igy is jobb...

az árukinálatról: 1:1-ben Schöller, azon se akadnék ki, ha ezek is Törökbálinton dolgoztatnának... és mire kiderül, hogy baj van az áru körül, már messze járnak...

az öregeket nem zavarja?
1. a brazil szappanoperák sem zavarják őket...
2. ha én is nagyothallnék, engem se zavarna...

Nem vagyunk átlagemberek?
Még szép hogy nem! És boldog vagyok, hogy nem vagyok az. Nem akarok a birka tömeg része lenni...

Ilyenkor vagyok hálás a sorsnak, hogy a belvárosban lakok, ahová be nem teszik a lábukat...

Som-Som Creative Commons License 2000.07.14 0 0 92
Fagylalt kedvelő! Mint te is leírod, szar dolog ez a munka. Ha nem lenne Frost, akkor valószínűleg a kocsiban izzadók, gürcölők is kellemesebb körülmények közt dolgozhatnának a fagyisbódéban, közértben, stb.

Ami pedig a ricsajra felriadó és síró kisbabát meg a kialvatlan anyját illeti, nagyon szép idilli kép, de mi lenne, ha egyszer megmaradnánk a szűrke átlagember életénel!

okoskata Creative Commons License 2000.07.14 0 0 91
Kedves FagyiKedvi!
Lassabban a testel. Tényleg szép dolgokat mondc, de itt nem erről van szó. Persze szép dolog amit csinálnak, + becsülendő, + ijenek, de... az a ro..dt dallam már mindenkinek az agyára megy. Szerintem mi vagyunk az átlagemberek, mert 10-9 ember szerint ez a dallam = Game Over... :)
VIOLAH Creative Commons License 2000.07.14 0 0 90
Egyszerűen szétmegy az agyam tőlük!!! Mint hozzászólásom időpontjából láthatjátok, éjszakás ember vagyok, és qrvára díjazom, amikor ezek déltájban a csodaautójukkal megszólalnak a ház előtt... A dallamra egyébként már egy nem épp szalonképes rigmust is kitaláltam, ami a következő: Q...A anyád, Family!

FF SUXXX!!

Fagylalt kedvelő Creative Commons License 2000.07.14 0 0 89
Az igazsagtalansag amit itt csinaltok !!! Egy cegnek is vannak jogai !! Azok is emberekbol allnak. Nekik is van csaladjuk !! El kell oket tartani !! Ti meg itt azt kifogasoljatok, hogy miert dolgoznak olyan hangosan? Hat dolgozzatok egyszer ti igy !! Folkelni reggel koran, a hetvegeken is dolgozni ugy, hogy a gyereket nem is latja, mert jarja egesz nap az orszagot !!
Meg ez a csilingelo hang miert zavar ?? Mokas, figyelemfelkelto !! Idoseket nem zavar, benneteket miert ?? A kisbaba is elmosolyodik, ha meglatja az autos kocsit !! Csak ti uvoltoztok !! Ti nem vagytok atlagemberek !!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!