Tisztelt valaki. Azt szeretném kérdezni öntől, hogy ön ismer engem, hogy ilyen kötekedő hangnemben ir nekem? Annak ellenére, hogy ez egy fórum, még mindig kötelesek vagyunk egymást tisztelni. Abból amit írt, könnyen levonom azt a következtetést, hogy ön nem eggy újjá született hívő ember, ezért nem válaszolok a kötekedő kérdéseire.
Beírásom végén ott áll, hogy ha van kérdésed akkor tedd fel. Kérdezz és válaszolok. Nagyon sok mindent tudnák írni. Mi a kérdésed? Tegyél fel értelmes, megválaszolható kérdést.
Pünkösd egyszer volt.A történet nagyja bizonnyal még igaz is.
Azóta bakfitty hitegetés méz a madzadra a fenébe is milyen mézesmadzag amin még egy kis állott méz sincsen :)))
Nem azt állitom hogy egyáltalán sehol semmi de az szinte alig észrebehető a sok ál kamu talán neszesemmi között ! Legrosszabb az intellektuális az entellüketell karizma amikor valaki feláll a hordóra pofázni.
Nagyon hasznos lenne, ha valaki vállakozna arra, hogy ezekből magyarra is fordítson.
Különösen ezeket 1,2,3 Search the Scriptures... They Are They Which Testify of Me.
Én románul olvastam többet is belőle, mondhatom, hogy ezt bárkinek is kár lenne kihagyni.
Ha van valaki aki tud románul, és nincs ideje elolvasni, annak ajánlom, hogy a kommenteknél keresse meg a linket és töltse le a hanganyagot. Igaz, hogy robot olvassa fel de eléggé érthető és még a hangsúlyozás is jó.