Keresés

Részletes keresés

jobbhorog Creative Commons License 2000.03.30 0 0 6
Bár nem szeretem a Republicot, úgy érzem, hogy bizonyos hangulati elemek miatt Cseh Tamás részéről nem volt rossz választás. Az egésznek egyébként nagyon pénzhajhász jellege van.
ControlDenied Creative Commons License 2000.03.30 0 0 5
k-val, hihi
ControlDenied Creative Commons License 2000.03.30 0 0 4
Okossagot eddig meg nem sikerult felfedeznem a Republic zenejeben.
Pedig en kerestem!
Udv.
Zslötyi Creative Commons License 2000.03.30 0 0 3
Télleg senki nincs a környéken, aki értéket lát abban amit a Republik úgy általában csinál?

Nem hiszem, hogy ciki lenne ez Cseh Tamás részéről, szerintem inkább arról lehet szó, hogy valaki, aki az elmúlt harminc évben ugyanazt csinálta, most megpróbál egy másik korosztályt megszólítani

megjegyzem rengeteg közös vonása van a Republik és Cseh Tamás zenéjének, pl. irónia, cinizmus, ahogy kívülről szemlélik a világot, amiről énekelnek, meg szerintem mind a kettőben van egy jó nagy adag okosság is

na befejezem, mielőtt műelemzésbe csapnék át, igazán nem szeretném elrontani a napotokat vele

csók
zsl

Halászkirály Creative Commons License 2000.03.24 0 0 2
Fél füllel történt hallgatás után zeneileg észre sem vettem, hogy Cseh Tamás is közreműködik. A dalszövegekben sem érzek hűdenagy változást. Csupán a lemezborítón lehet észrevenni, hogy az öt szürke nyurga alak helyett hat van. Érthetetlen, hogy Cseh Tamást mi késztette a Republic-kal való együttműködésre. Talán Koncz Zsuzsa mutatta be őket egymásnak...
Tova Szilárd Creative Commons License 2000.03.24 0 0 1
folytassuk egy korábbi topicban:
Aggódom CsehTamásért
Előzmény: Zslötyi (-)
Törölt nick Creative Commons License 2000.03.24 0 0 0
ezt lenullázom, jóóóó???????

000000000000000000000000

nulla, antikultúra a kultúrában

valéptech

Zslötyi Creative Commons License 2000.03.24 0 0 topiknyitó
Most hallottam a TV2ttőn, hogy megjelent a Republik és Cseh Tamás közös lemeze - tudtok erről valamit?

Én csak annyit, hogy a mostani koncertjükön CST volt a vendég (majnem azt írtam a Sportcsarnokban :) ), de sajnos nem voltam ott, pedig lehet, hogy mondták, hogy lesz lemez is

hallotta esetleg már valaki, hogy hogy szólnak együtt?

zsl

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!