Bár nem szeretem a Republicot, úgy érzem, hogy bizonyos hangulati elemek miatt Cseh Tamás részéről nem volt rossz választás. Az egésznek egyébként nagyon pénzhajhász jellege van.
Télleg senki nincs a környéken, aki értéket lát abban amit a Republik úgy általában csinál?
Nem hiszem, hogy ciki lenne ez Cseh Tamás részéről, szerintem inkább arról lehet szó, hogy valaki, aki az elmúlt harminc évben ugyanazt csinálta, most megpróbál egy másik korosztályt megszólítani
megjegyzem rengeteg közös vonása van a Republik és Cseh Tamás zenéjének, pl. irónia, cinizmus, ahogy kívülről szemlélik a világot, amiről énekelnek, meg szerintem mind a kettőben van egy jó nagy adag okosság is
na befejezem, mielőtt műelemzésbe csapnék át, igazán nem szeretném elrontani a napotokat vele
Fél füllel történt hallgatás után zeneileg észre sem vettem, hogy Cseh Tamás is közreműködik. A dalszövegekben sem érzek hűdenagy változást. Csupán a lemezborítón lehet észrevenni, hogy az öt szürke nyurga alak helyett hat van. Érthetetlen, hogy Cseh Tamást mi késztette a Republic-kal való együttműködésre. Talán Koncz Zsuzsa mutatta be őket egymásnak...
Most hallottam a TV2ttőn, hogy megjelent a Republik és Cseh Tamás közös lemeze - tudtok erről valamit?
Én csak annyit, hogy a mostani koncertjükön CST volt a vendég (majnem azt írtam a Sportcsarnokban :) ), de sajnos nem voltam ott, pedig lehet, hogy mondták, hogy lesz lemez is
hallotta esetleg már valaki, hogy hogy szólnak együtt?