Amat?rök! Mit gondoltok miért van az hogy minden 35-40 év feletti férfi a munka után a kocsmába rohan és nem az asszonyhoz? Meneküljetek amíg nem kés? :)))))))))))))))))))
Sziasztok! Ez egy nagyon jó topic és mivel Én is érintett vagyok,:-)) gondoltam hozzászólok. Egy kapcsolatot jól fel lehet dobni egészen apró dolgokkal is. Egy- egy kis ajándék, figyelmesség és máris más színben látja a napot a Kedves!
Egy dologra azonban nagyon kell vigyázni és ezt nehéz elkerülni, mégpedig, hogy ne váljon megszokássá a kapcsolat, de ha tényleg szerelem van, akkor ez a veszély nem fenyeget! Amíg nem szerelmes az ember, nem is gondolja, hogy mennyire szüksége van erre az érzésre, még akkor is ha ez néha fájdalommal jár.
SzVSz. a szerelem az életben az egyik olyan dolog, amiért érdemes élni!!!
bd
Remélem, kedves szerelmesek, ti is olyan szerencsések lesztek, mint én és Damian. Most áprilisban ünnepeljük a 10. évfordulónkat együtt (16 éve ismerjük egymást). És elmondhatom, hogy még most is szerelmes vagyok! :-)))
persze, hogy lehet fokozni, nálunk volt egy kis zörrenés este, másnap reggel említettem neki, hogy jó lenne egy ölelésben megvigasztalódni, egy kis csokor virág érkezett az irodámba nem sokkal később by küldönc, meg egy cetli: itt várlak a kapu előtt, hogy megölelhesselek
hát nemmondom, tudta, mivel vesz le a lábamról!
nagyon jó volt, hogy ott volt, amikor szükségem volt rá
ami tetszett még:
szülinapomon elvitt vacsizni, és mondta, hogy hív egy taxit a pult melletti telefonról (fura volt mert van mobilja) jön visszafelé, kezében a becsomagolt ajándék, előtte elment az étterembe, a pincérekre bízta és elővarázsolta:)
szerintem ötletes volt
de persze sok apróság kialakul minden kapcsolatban, amibe bele lehet kapaszkodni, és ami csak rátok jellemző
Szerelmes vagy - az egy dolog! Én is voltam már néhányszor!
Csak éppen ott szopacsos a dolog, ha nem viszonozzák a szerelmedet! Akkor felváltva leszel jó hangulatban, meg padlósan. Aztán meg mikor véglegesedik, hogy nem, akkor abszolúte padló!
Én ilyenkor tudnék shotgunhoz nyúlni, mikor látom, milyen alakoknak jutnak a legjobb csajok...
Hagy legyek egy szösszenetnyit ünneprontó!
Azér aztat kalkulálljad ám be, hogy tavasz van, tombolnak a hormonok!!! :-) Ha télen is igy érzed, akkor valami van...:-)
Francba minden gondolattal, megtisztitom magamat a felesleges magánytól, újra megviccelt a sors...
Tudjátok biztosan milyen jó érzés szerelesnek lenni! :)
Most az vagyok! :))x10000000000000