Keresés

Részletes keresés

Thas Creative Commons License 2002.03.26 0 0 17
Amat?rök! Mit gondoltok miért van az hogy minden 35-40 év feletti férfi a munka után a kocsmába rohan és nem az asszonyhoz? Meneküljetek amíg nem kés? :)))))))))))))))))))

Üdv.: Thas

YesOrNo Creative Commons License 2002.03.25 0 0 16
Bravó!
Legalább Mégegyszer ennyit.!!:))

Én is nagyon.
Ezért aztán inkább csak:
Yes :)

Előzmény: Konyak (13)
breakdown Creative Commons License 2000.03.29 0 0 15
Sziasztok! Ez egy nagyon jó topic és mivel Én is érintett vagyok,:-)) gondoltam hozzászólok. Egy kapcsolatot jól fel lehet dobni egészen apró dolgokkal is. Egy- egy kis ajándék, figyelmesség és máris más színben látja a napot a Kedves!
Egy dologra azonban nagyon kell vigyázni és ezt nehéz elkerülni, mégpedig, hogy ne váljon megszokássá a kapcsolat, de ha tényleg szerelem van, akkor ez a veszély nem fenyeget! Amíg nem szerelmes az ember, nem is gondolja, hogy mennyire szüksége van erre az érzésre, még akkor is ha ez néha fájdalommal jár.
SzVSz. a szerelem az életben az egyik olyan dolog, amiért érdemes élni!!!
bd
Petrus2 Creative Commons License 2000.03.29 0 0 14
Sok Boldogságot Nektek!

Üdvözlettel:
Petrus2 (aki szintén szerelmes)

Konyak Creative Commons License 2000.03.29 0 0 13
Remélem, kedves szerelmesek, ti is olyan szerencsések lesztek, mint én és Damian. Most áprilisban ünnepeljük a 10. évfordulónkat együtt (16 éve ismerjük egymást). És elmondhatom, hogy még most is szerelmes vagyok! :-)))
Missy Creative Commons License 2000.03.29 0 0 12
csatlakozom a szerelem feelinghez:))) ősz óta..

persze, hogy lehet fokozni, nálunk volt egy kis zörrenés este, másnap reggel említettem neki, hogy jó lenne egy ölelésben megvigasztalódni, egy kis csokor virág érkezett az irodámba nem sokkal később by küldönc, meg egy cetli: itt várlak a kapu előtt, hogy megölelhesselek
hát nemmondom, tudta, mivel vesz le a lábamról!

nagyon jó volt, hogy ott volt, amikor szükségem volt rá

ami tetszett még:
szülinapomon elvitt vacsizni, és mondta, hogy hív egy taxit a pult melletti telefonról (fura volt mert van mobilja) jön visszafelé, kezében a becsomagolt ajándék, előtte elment az étterembe, a pincérekre bízta és elővarázsolta:)

szerintem ötletes volt

de persze sok apróság kialakul minden kapcsolatban, amibe bele lehet kapaszkodni, és ami csak rátok jellemző

Jungfrau Creative Commons License 2000.03.29 0 0 11
Vannak ötleteitek (nem nekem - úgy általánosan) mivel lehet a SZERELMET fokozni, emelni?
Apró figyelmességek, megmozdulások...
nemisbéka Creative Commons License 2000.03.29 0 0 10
Ha az ember (ember lánya) nem akar görcsösen társat keresni, akkor többnyire kerül :). Úgyhogy fel a fejjel és élvezd a tavaszt!
Előzmény: Mézga (9)
Mézga Creative Commons License 2000.03.29 0 0 9
A francba a sok irígy ellendrukkerrel, meg a "kiábrándultakkal". Legyetek irtó boldogok! Én is olyan szívesen lennék már újra szerelmes.

Mézga

nemisbéka Creative Commons License 2000.03.29 0 0 8
:) Régebben kezdődött, téli a "hivatalos" kezdet és köszi, műkszik a dolog tavasszal is :). Álmodozós sóóóóhaj... :)
larp Creative Commons License 2000.03.29 0 0 7
Én is szerelmes vagyok!!! És viszonozza is a világ legszebb, legokosabb, legkedvesebb lánya :))
Boldogság a végtelenediken...
BahnScorper Creative Commons License 2000.03.29 0 0 6
Szerelmes vagy - az egy dolog! Én is voltam már néhányszor!
Csak éppen ott szopacsos a dolog, ha nem viszonozzák a szerelmedet! Akkor felváltva leszel jó hangulatban, meg padlósan. Aztán meg mikor véglegesedik, hogy nem, akkor abszolúte padló!
Én ilyenkor tudnék shotgunhoz nyúlni, mikor látom, milyen alakoknak jutnak a legjobb csajok...
organic Creative Commons License 2000.03.29 0 0 5
kedves Jungfrau barátom,

menj te a francba mákos szemét disznó : )))))

organic
magányos farkas

Asenki Creative Commons License 2000.03.28 0 0 4
Akko' most neked annyi! :-)))))
Törölt nick Creative Commons License 2000.03.28 0 0 3
Életemben 1x voltam szerelmes, az is télen következett be. Most már vigyázok, hogy se télen, se nyáron - tiszta TV3.
Előzmény: Gini (1)
MosRobi Creative Commons License 2000.03.24 0 0 2
Ugye,hogy joooo????????????
Előzmény: Jungfrau (-)
Gini Creative Commons License 2000.03.24 0 0 1

Hagy legyek egy szösszenetnyit ünneprontó!
Azér aztat kalkulálljad ám be, hogy tavasz van, tombolnak a hormonok!!! :-) Ha télen is igy érzed, akkor valami van...:-)

Azééé sok boldogságot Jungfrau aki nem lány! :-)

blueye Creative Commons License 2000.03.23 0 0 0
j0 Neked (is) !!!!!!!!!!
Jungfrau Creative Commons License 2000.03.23 0 0 topiknyitó
Francba minden gondolattal, megtisztitom magamat a felesleges magánytól, újra megviccelt a sors...
Tudjátok biztosan milyen jó érzés szerelesnek lenni! :)
Most az vagyok! :))x10000000000000

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!