Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2000.03.23 0 0 10
Most akkor döntsük el,hogy melyik legyen az "ofisöl Múd topik"... Vagy az egyiken anyázzunk,a másikon áradozzunk? :-)))

Lacibácsi:Mellesleg engem se érdekel a Hammer kontra Eclectic. Még ha egyesek mást mondanak, akkor se, úgyhogy kérlek ne orrolj emiatt. Meg amiatt se, hogy egy-két interjúalanyom (pl:Shock 4.) heveny Hammer-fikatúrába kezdett. Személy szerint semmi gondom se a Hammerrel, se veled.

Törölt nick Creative Commons License 2000.03.23 0 0 9
Lacibácsi,nem enmagammal beszélgettem...:-))))
supertzar Creative Commons License 2000.03.23 0 0 8
Kedves kollégád nyitotta úgy 10 napja, majd beszélgetett kicsit önmagával, mielőtt elsüllyedt vele.
Keresés funkció tud segíteni, ha keresel valamit :-)

Előzmény: Felföldi Péter (5)
Felföldi Péter Creative Commons License 2000.03.23 0 0 7
Ziccer volt.
Előzmény: Törölt nick (6)
Törölt nick Creative Commons License 2000.03.23 0 0 6
le.
Előzmény: Felföldi Péter (5)
Felföldi Péter Creative Commons License 2000.03.23 0 0 5
Nem kell összeesküvés-elméletet sejteni a dolog mögött.
Ezt a topic-ot megnyithattam volna, mint F.P., aki az Eclecticbe írogat (szigorúan nem zenei jellegű cikkeket) és mellékesen egyáltalán nem érdekli az Eclectic és a MHH között fennálló hagyományosan rossz viszony.
De megnyithattam volna úgy is, mint F.P., a mothermoon tagja, akinek szegről-végről köze van a Mood zenekarhoz és aki ezúton kívánja kifejezni örömét, hogy tetszést aratott a muzsikája.
Ehelyett megnyitottam, mint F.P., a levélcímezgetés közben szórakozásra vágyó műkedvelő állami alkalmazott, akire már az általános iskolában is ordibált mindenki, hogy miért nem fogja már fel azt, amit rajta kívül az egész osztály 10 perce belátott, vagyis azt, hogy létezik már egy Mood topic, amit azonban ő még mindig nem talál, hacsak nem az Anathemánál nem.
De az szinte csak fikázásból áll, ami őt nem érdekli. Inkább szeretne egy kicsit arról beszélgetni, hogy milyen nagyszerű dolog az, amikor az emberfia hosszú évekig mindenféle elismertség nélkül játssza a saját zenéjét és aztán egyszercsak megvan az eredménye.
Őt ilyen dolgok érdeklik. Mert ő egy ilyen lelkes kis állatka. De az ilyeneket lelövik, ugye?
Előzmény: supertzar (4)
supertzar Creative Commons License 2000.03.23 0 0 4
Nem lehetne, hogy még mások is jöjjenek az Eclecticből és nyissanak Mood topikokat, amik aztán gyorsan süllyednek. :-)

Amúgy a Mothermoon tök jó volt az E-ben!

Előzmény: Felföldi Péter (3)
Felföldi Péter Creative Commons License 2000.03.23 0 0 3
Akkor ez most az lesz.

Áldást kérek rá az égiektől.

Előzmény: Kátai Tamás (2)
Kátai Tamás Creative Commons License 2000.03.23 0 0 2
Tényleg elkéstél, van mégegy Mood topic, bár az sem official.
Előzmény: Felföldi Péter (1)
Felföldi Péter Creative Commons License 2000.03.23 0 0 1
Mi az, hogy elkéstem?

Én soha nem kések el sehonnan, maximum lassabban érek oda, de akkor aztán ott vagyok.

Szólj, ha tudsz még egy Mood topicot, mert akkor átnevezem ezt "Nem Hivatalos Mood Topic-ká".

U.i: Ki az a Terry?

Előzmény: cornelius (0)
cornelius Creative Commons License 2000.03.23 0 0 0
Elkéstél Terry.
Előzmény: Felföldi Péter (-)
Felföldi Péter Creative Commons License 2000.03.23 0 0 topiknyitó

Elég sok helyen láttam a Mood-dal kapcsolatos hozzászólásokat, így talán ennek a topic-nak is lesz létjogosultsága.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!