Keresés

Részletes keresés

denever333 Creative Commons License 2002.09.30 0 0 7
A kihozott könyv a filmről lett irva ezért sem olyan mint a film. sok minden elsiklik felette. Ezt nagyon sajnálom viszont van egy oldal ami a Clive Barker féle szörnyekkel foglalkozik nézzetek el oda is ez a www.spawn.com s láthattok érdekes dolgokat.
Amúgy a "Korbács" tényleg nagyon ott van.
Kár hogy mostanában kevesebbet hallani róla.
break2 Creative Commons License 2002.09.30 0 0 6
sci-fi kategoriaba ezzel a topikkal
Nephilim Creative Commons License 2000.03.23 0 0 5

A Korbácsot és a Kárhozatot olvastam (ebben a sorrendben), aztam még a Hellraiser-t is, de mivel úgy tunt számomra, hogy esik a színvonal, elhatároztam, hogy többet nem olvasok tole...

Ettol eltekintve a filmet továbbra is nagyon hatásosnak tartom (foleg az elso ketto részt). Sajna, a harmadiktól elrontották, és a jófej Pinhead már leölt mindenkit, aki az útjába került (holott feladata szerint csak azokat kellett volna, akik kinyitják a dobozt, és arra érdemesek), és ez nekem nem tetszett. Meg az sem, hogy a másik három cenobita nem jött vissza, hanem végképp elpusztultak. És logikátlan volt az is, hogy a harmadik részben hogy csinált cenobitát a Földön, mikor nem volt itt a Mérnök, meg a kis kabinja sem. Aztán, a harmadik részben elkészült cenobiták meg hová lettek a negyedik részre?

Mike McCready Creative Commons License 2000.03.23 0 0 4
En nem vagyok Baker rajongo, de a korbacs az rendesen ott van...Az egyik legjobb konyv amit olvastam.
Előzmény: Bookshie (3)
Bookshie Creative Commons License 2000.03.23 0 0 3
Szerintem is ezerszer jobb a film, a könyv számomra is nagy csalódás volt. Csoda, hogy ilyen minőségi horrort tudtak készíteni belőle. Amúgy nagy Barker rajongó vagyok, de szerintem a csúcs egyértelműen a Korbács. Mindenek felett.
etalon Creative Commons License 2000.03.22 0 0 2
Ha a film jobban bejön mint a könyv, akkor olvass több Barkert!
A Kárhozattal kezd.
Nephilim Creative Commons License 2000.03.22 0 0 1

Te vagy az Frank? Már megint meglógtál? Van itt három fura fickó, meg egy kopasz nő, és téged keresnek... :))))))))))))))))
Előzmény: SOWHAT (0)
SOWHAT Creative Commons License 2000.03.22 0 0 0
COME TO DADDY :)))))))
Nephilim Creative Commons License 2000.03.22 0 0 topiknyitó

Nemrég láttam a fent nevezett alkotás 2.,3. és 4. részét, és - nem tudom pontosan miért, de - valahogy megfogott. Az első részt olvastam, de könyvben valahogy nem jön át a feelingje. Végül is, annyira nem jók, mint filmek, de van bennük valami, ami megfogja az embert.

Más is így van vele, vagy csak én vagyok ilyen beteges???

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!