Keresés

Részletes keresés

SZ.I. Creative Commons License 2000.12.11 0 0 24
en is szeretem!!!
a tesucim tegnap ota MENYASSZONY :)
es olyan edes, hogy nemigaz:) es szep:) es nagyon jo tesoka:)

ez a topic nem megerdemelten sullyedt el.

Törölt nick Creative Commons License 2000.05.29 0 0 23
Mire?
Előzmény: mud (22)
mud Creative Commons License 2000.05.29 0 0 22
mire.
Előzmény: Törölt nick (21)
Törölt nick Creative Commons License 2000.05.29 0 0 21
Kire nem buktak?
Előzmény: mud (20)
mud Creative Commons License 2000.05.28 0 0 20
Hm...Vincent....te nagyon konnyen kiadod magad.
Vagy lehet, meguntad, hogy nemigen buktak rá...?
Előzmény: Törölt nick (19)
Törölt nick Creative Commons License 2000.05.27 0 0 19
Veled mindig gecozok persze, öcsém lehetnél, te csiccsó, próbállak nevelni egy kicsit na, hogy ember legyen belőled, és ne maradj olyan rotty, amilyen vagy...:-))))))

(Ki volt az a hülye aki komolyan vette a székfejeneltörős sztorit? :-))))))))))))

vincentghazudós

Előzmény: ( turpi ) (17)
taptarap Creative Commons License 2000.05.27 0 0 18
Na ja, ha olyan kritikus életszemléletű vagy állandó jelleggel, az kicsit macerás lehet, de mi azért birunk, mert ritkán látunk :)))) kérdés a következő, idősebb, vagy fiatalabb tesód van és milyen nemű, mert ha fiatalabb, akkor igenis kéretik nem bántani. Én is fiatalabb testvér vagyok. A másik fele, hogy mondjuk nekem is néha az idegeimre megy a bátyám és gyilkos hangulatot vált ki belőlem, de még idáig mindig túlélte. A legdurvább két dolog volt. Egyszer kb. 10-12 éves koromban belevágtam a hátába egy grafitceruzát, őszintén szólva, ezt azért megbántam. A másik pedig, mikor egyszer kb. 8 éves koromban kergetőztünk a lakásban, nem éppen testvéri szeretetből és én berohantam az ajtón és bevágtam a tesóm pedig jött utánam. A csukott üvegajtón. De végülis csak a kezét kellett kicsit összervarni. És végülis volt olyan, amikor miatta én törtem ki az üveget, de utána legalább bekötözte a kezem. Istenem milyen szép dolog a testvéri szeretet.
( turpi ) Creative Commons License 2000.05.27 0 0 17
es miert torte szet a fejeden a szeket?
kulonben meg megerdemled mert mindig gecozol :))))
najonem
Előzmény: Törölt nick (15)
mud Creative Commons License 2000.05.27 0 0 16
That's the spirit...
Előzmény: Törölt nick (15)
Törölt nick Creative Commons License 2000.05.27 0 0 15
Mit tervezek?
Leölöm vazzeg.
A pokolba vele.
:-))
Előzmény: mud (14)
mud Creative Commons License 2000.05.27 0 0 14
ajjvé...mondaná a getom, ha dolgozna szombaton, de ez nem jellemzo...
kedves egy tesód van.
te mit tervezel?
Előzmény: Törölt nick (13)
Törölt nick Creative Commons License 2000.05.27 0 0 13
Annak apropójából hoztam fel ezt a topicot, kedves elvtársak, mert ma nagyon összevesztem a tesómmal, aki széttört a fejemen egy széket, és én fél órán át eszméletlen voltam.
errevarrjatokgombot
mud Creative Commons License 2000.03.23 0 0 12
Na ja... de a nori meg nem tud szamolni.
Amugy a mostoha az 1 ronda szo, valami Grimmesét juttat mindig eszembe. De a harom nover akkor mind "mostoha", a batyammal egyutt az negy, a kesobbi termekhez semmi kozom, mer' egyik szulém se mukodott kozre. Summ a summ árum: negy tesom van, nem hat, beee...
Leno Laj Creative Commons License 2000.03.23 0 0 11
Ne bízd el magad tesuci hugucája, ez egy komplett picológus csapat itten....
Előzmény: taptarap (10)
taptarap Creative Commons License 2000.03.22 0 0 10
de jó, hogy ennyien rákkatantak a topicomra. Kulonben én is egy buta hug vagyok, de mostanában tobbet netezek, mint a tesucim, akit a címben említek, de biztos tetszeni fog neki, hogy ilyen népszeru lett, amit neki csinaltam. irjatok sokat, orulni fogok nektek (meg a bátyá'm is, o a tesuci)

a huga

Leno Laj Creative Commons License 2000.03.22 0 0 9
Nem csavargok, csak bogozgatom az összekuszálódott idegrendszerem, a tesómról már nem is beszélve, de azért jó Big Brother vagyok és figyelek mindenre, különösen az ígéretes kultúr topik kezdeményekre.....
Előzmény: mud (4)
nori Creative Commons License 2000.03.22 0 0 8
akkor ez tulajdonképpen hat, amiből kettő mostoha. Huhh, összeraktam...
Előzmény: mud (6)
nori Creative Commons License 2000.03.22 0 0 7
akkor ez tulajdonképpen hat, amiből kettő mostoha. Huhh, összeraktam...
Előzmény: mud (6)
mud Creative Commons License 2000.03.22 0 0 6
na ezt kapd ki, nori - nekem is negy van.
Ugy tortent a dolog, hogy anyam elso hazassagabol szarmazoan van egy noverem. Az apamebol ketto. Aztan osszehazasodtak es lett a batyam meg én. Utana apam volt felesege hozzament az anyam volt ferjehez es osszehoztak egy gyermeket, aki engem csak ugy mutat be masoknak: mindket noveremnek occse, mégsem testverem. Ki az?
Előzmény: nori (5)
nori Creative Commons License 2000.03.22 0 0 5
Mér, én csak tudom, milyen a tesvéri szeretet, mi négyen vagyunk, meg van hozzá négy sógor is, getom hozzászólását nagyonis életszerűnek találtam
Ollé már megint csavarog...
Előzmény: mud (4)
mud Creative Commons License 2000.03.22 0 0 4
nagetom...
kellett ez neked? a nori egybul lemoderalt. Csaladi ugyekben nagyon harcias...
Ollé, végre egy igazi kulturtopik!
Télleg, latta valaki a Lenot?
nori Creative Commons License 2000.03.22 0 0 3
Getom, látom, igazi testvér vagy........
Előzmény: getom (2)
getom Creative Commons License 2000.03.22 0 0 2
Én speciel nem kedvelem a tesómat, sokkal jobban szeretem helyette a sógoromat, akivel mindig együtt nézünk filmeket és hetente veszünk egy karton sört, és megisszuk, a tesóm meg egy hülye, és amikor adunk neki (sört), akkor mindig csak beleiszik, csak a felét se, és akkor meg már ki issza meg aztat, úgyhogy mostanába nem is nagyon adunk neki sört, hanem mi isszuk meg az összeset, én meg a sógorom.

Imél cimet meg majd hülye lennék neki csinálni, nem is látott még internetet az a buta tyúk.

unnamed Creative Commons License 2000.03.22 0 0 1
Minden normális ember szereti a tesóját, én pölö imádom a hugicámat, bár e-mail címet én csináltam neki és nem fordítva 8-))))

unnamed

nori Creative Commons License 2000.03.22 0 0 0
Nagy0n szép a testvéri szeretet!
Előzmény: taptarap (-)
taptarap Creative Commons License 2000.03.22 0 0 topiknyitó
na de tényleg!!!! mer' oan jo fej és megmutatta, hogy legyen ímél cimem is

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!