Keresés

Részletes keresés

marginal Creative Commons License 2000.03.24 0 0 9
Látom hogy a célozgatások szintjén már kezdtek egy Harcosok klubja topiccá alakulni. Én inkább maradnék Woonál. A face/off lenyűgöző film, itt kezdtem bukni a látványra, ami a Matrixhoz vezetett. Jelenleg itt tartok, de nagyon várom a MI2 - t, a trailerjétől lehidaltam. ez a fajta látványvilág olyan mint a drog - repülés, vigyorgás, zuhanás. Mikor mozi után kilépsz az utcára, nagyon hiányolni kezded a robbanó motorcsónakokat a tiszta kék ég előtt.
Moozees Creative Commons License 2000.03.23 0 0 8
Tetszik a neved!
Nézd meg mi az e-mail cimem!
Előzmény: Tyler (5)
Liquid_FX Creative Commons License 2000.03.22 0 0 7
A John Woo az erősen ízlés kérdése. A "jellemző lassítások" nekem kifejezetten tetszenek, woo álltalában ott lassít, ahol kell, és nem csak ugy összevissza. Szokták volt még értékelni nála a szereplők jól kidolgozott viszonyrendszerét, és a nem fekete/fehér jellemábrázolást. Ami igazán jó wooban az a filmjeinek a távolkeleti íze, a valóságtól való elrugaszkodás, és a harcok baletthez hasonlítható koreográfiája. Röviden ennyit arról, hogy mások mér szeretik. Ugyanezért persze lehet utálni is. Különben is, tyler, te kis anarchista, nagy péniszeket vágni a rajzfilmbe az okés, a woo meg nem teccik, mi? :)))

Üdv: Liquid

Előzmény: Tyler (5)
Fafara Creative Commons License 2000.03.21 0 0 6
egyszer meg lehetett nézni, és még szórakoztató is volt. csak ugye túlságosan kiszámítható volt a történet, jó sok klisével.
kell ilyen film is, nem azért mondom, de nem az, amit hú de sokszor elővesz csemegézni az ember.
szerintem
Tyler Creative Commons License 2000.03.21 0 0 5
Nos szerintem az egyik legszarabb film, amit valaha láttam. Az sem menti meg az "alkotást", hogy Travolta és Cage jó színészek, és ezt bizonyítják is. Azt nem tudom megmondani, hogy John Woo-nak minden filmje ilyen rossz-e (a Broken arrow rosszabb...pedig az nagy szó), de nagyon zavar, az a felhajtás amit körülötte művelnek. Mintha művész lenne... aha kb. mint Schwarzenegger.
És hogy miért rossz a film? Bugyuta történet, ovis dialógusok. Semmi meglepő nem történik a filmben. A John Woora oly jellemző lassított képek pedig nevetségesek. Szóval engem az érdekelne, hogy miért tetszik nektek. (És az NEM érdekel, hogy én hülye vagyok-e vagy sem...)
Üdv:
Tyler Durden
Liquid_FX Creative Commons License 2000.03.21 0 0 4
A Face/off az egy nagyon finom kis alkotás, láttam jópárszor. John Woo fanként egyébként nem mondanám, hogy woo leggyengébb filmje- igaz, nem is a legjobb- az szerintem a broken arrow(nincs benne szinte semmi woo-s jellegzetesség). Woo valóban nem csinált azóta jobb filmet, leginkább azért, mert azóta egyáltalán nem csinált semmit :)
Nyáron jön az MI2, nézzétek meg a trailert, vadállat...
SOWHAT Creative Commons License 2000.03.21 0 0 3
Ez az a akcio film amit még meg lehet nézni :)
I. Blasius Creative Commons License 2000.03.21 0 0 2

Szerintem a '90-es évek egyik legjobb akciófilmje volt, ennyire csak a Sakál tetszett (a Bruce Willis-es verzió).

A Travolta SZVSZ jobban alakította a "gonosz" karaktert, ezt már régebben a "Rés a pajzson"-ban is bemutatta, Nicolas Cage viszont hitelesebb volt a pozitív szerepében.

John Woo azóta sem csinált ilyen jó filmet, és egyghamar SZVSZ nem is fog.

( turpi ) Creative Commons License 2000.03.21 0 0 1
nagyon nagy 0
John Woo legrosszabb filmje...0 hitelesseg, 0 szineszi jatek
...hatasvadasz
Mr.Color Creative Commons License 2000.03.21 0 0 0
0-0,döntetlen.
Előzmény: Moozees (-)
Moozees Creative Commons License 2000.03.21 0 0 topiknyitó
Remélem mindenki látta ezt a szerintem korszakalkotó filmet. Két óriási szinészi alakitás, és remek forgatókönyv jellemzi véleményem szerint.
Nektek mi a véleményetek?
Melyik szinész volt a jobb?
Melyik szerep volt a jobb? Sean Archer vagy Castor Troy?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!