Keresés

Részletes keresés

Kipper Creative Commons License 2002.07.16 0 0 5
akkor melyik a jobb, a kétfejes vagy a forgatható?
Előzmény: székkutas (3)
icecube Creative Commons License 2000.06.19 0 0 4
a Sky dekóder úgy működik, hogy távolról hatástalanítani tudják az illetgális kártyákat időőnkénti apróbb kódmódosításokkal. Olyan Sky kártyát vegyél, amire garanciát vállalnak hogy utánprogramozzák. Pl. Orbit sat megcsinálja ha jólemléxem.

ice

Előzmény: Törölt nick (2)
székkutas Creative Commons License 2000.06.19 0 0 3
Ajánlom a www.sat.hu oldalain nézz körül, ott a forumban kérhetsz szakemberektől tanácsot.
Ha én vennék, csak digitális beltérit választanék. Kb 60-70 ezer forint. 110 cm-es tükörrel, 2 vevőfejjel (Astra-HotBird műholdakra)több mint 250-300 kódolatlan tv műsor. Ha forgatható rendszert akarsz, az jóval drágább. A kódolatlan műsorok száma kb 100-al több. (mert rengeteg műsor több helyen is vehető!)
A kódolt adások vételét megdrágítja a dekóder és az előfizetési díj. (Az igazán profi műsorok így vehetők. Több száz!)
Ez a jövő!
Előzmény: FatMo (-)
Törölt nick Creative Commons License 2000.03.19 0 0 2
icecube

Van olyan cég, aki garanciát vállal a sky-ra ? Azért kérsezem, mert ugye - elvileg - a szigeten kívülre nem engedélyezik a dekóder árulását. Tudom, hogy mindent fel lehet törni, de ez tényleg működik (eddig "szakemberek azt mondták, hogy biztosan csak egy ideig).

Előzmény: icecube (1)
icecube Creative Commons License 2000.03.18 0 0 1
Min 140cm-es antennát, ami nem baj ha motoros.
Beltéri: olyat vegyél ami digitális+analóg egybeépítve. Pace, Nokia a jobb darabok közül valóak.
Sky nézéshez pedig be kell szerezned egy dekódert, ami nem annyira olcsó. MIndenképpen olyat vegyél, amire vállalnak garanciát, vagy programozható, mert a Sky gyakran szeret kódót váltani.

Üdv
Ice

TomAce Creative Commons License 2000.03.18 0 0 0
am mikr0-t:)
FatMo Creative Commons License 2000.03.18 0 0 topiknyitó
Szóval, abban kérném segítségeteket, hogy milyen parabolát + beltéri egységet vegyek? Mi ezeknek az áruk? Igazából, ha lehet minél több angol nyelvű csatornát szeretnék (NBC, Sky One, MTV, stb.) fogni. Abszolute amatőr vagyok az ügyben, úgyhogy kérlek öntsetek el infokkal!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!