Tudnátok budapesti számítógépbontókat ajánlani? Legjobb volna, ha URL-t is kaphatnék. Körülbelül 5 gigás winchestert kellene vennem, de ilyen újonnan már sehol sem árulnak.
Fel a fejjel, van olyan (sot ez a gyakoribb), hogy nem is fustol, csak tobbe nem megy, mert azon foldelted le a muszalas zoknidat. A harmadik kiutott alaplap, bios, proci, meg mifene utan bele fogsz jonni. :-) Addig meg tessek 286-osokon gyakorolni, az van ingyen, kilora.
En uj gep alkatreszeirol beszeltem. Egyebkent jobb helyeken a hasznaltra is adnak 3-8 nap garanciat. (Mire en annakidejen rajottem, hogy a processzorom rossz, de ez csak bemelegedes utan derult ki, persze, hogy lecsusztam rola. :-( )
Akkor visszaviszed az alkatrészt a beszerzési helyre és nem a konfigurációra, hanem az alkatrészre panaszkodsz. Viszont ekkor nagyjából tudnod kell, hogy hol a hiba
ilyenkor nincs semmilyen garrancia, ugyhogy orulhetsz:o))
masreszt meg mond meg a boltban, hogy nem akarsz pontos osszeget csak egy kb.-t es akkor nem kell bevined a gepet.
csak kivancsisag : es ha valamelyik alkatresz javithatatlanul hibas? mert uj, egy helyrol vasaroltnal fogod und visszaviszed.
de ilyen second hand osszekotort holminal?
Hat ha venni nem is, de eladni szoktak igy autot. Most lattam egy Kispolakot, hogy viheted egyeben 50e Ft-ert, vagy motor 20e, valto 15e, stb. Mondjuk tudok olyat is ahol ezt vasarlasnal is megteheted. Leadod a szerelonek, hogy mit akarsz es osszerakja neked. Keres egy bontott, de meg jo karosszeriat, aztan belepakolja az igenyeidet. Nem gyakori, mert profi szerelo kell, aki az adott markaban nagyon otthon van. (Nekem volt ilyen szerelom, ha egyszer lesz annyi penzem, hogy a Suzuki helyett autot vegyek, csak vele csinaltatom meg.)
Szamitogepnel meg kulon jo, mert te valogathatod ossze a cuccost. Mindenbol az arban es az igenyeidhez a legjobbat. Ha minden megkaphato egy helyen, akkor persze 1-2 eFt-ert osszeteszik neked a boltban is. Ha viszont nagyon sporolsz (voltunk mi is egyemistak :-) ), akkor negy-ot helyrol valogatod ossze az alkatreszeket (hol mi a legolcsobb), aztan otthon osszeszereled. Ha vigyazol es nem utsz ki egy-ket alkatreszt, tenyleg olcso, es meg jo is lesz. Legalabb tudod, hogy mit hova kotottel, minek milyen IRQ-t adtal. Igy meg a Windows is kezelheto valamennyire. (Jo, hogy epp most inditottam ujra a gepet, mert lefagyott a TV tuner kartyam :-) )
csokis, te tunder vagy :-)
elkepzeltem, hogy ugy vennek autot ( elonyosebb az ar, bar babrasabbb ) hogy reszenkent megveszem es osszerakom :-))))))))))))))
en !!!!!
az otletet koszonom , icipici elmelyules igenyel
de biztos menni fog
Szerintem reszenkent tobbet kapnal erte, mint egyben, csak ugy babrasabb. Valahogy ugy kene leirnod, mi van benne, hogy magad ele veszed a hozza kapott papirokat, es azokrol bemasolod a boriton levo tipusokat.
Alaplap: ASUS, Tomato, stb.
Proc.: Intel, IBM, Cyrix (gyakorlatilag u.a., de nekem pl. valamiert IBM van rajta)
stb.
Ha nem megy, akkor a kovetkezo 30-as talira hozd el a papirokat, majd kisutjuk.
2,5 eve vett egyszeru joszag ( pentium 150 Mhz, 1 GB, kicsi 14' monitor ) de azota mindenfelet vettem bele, meg egy HDD-t ( 3 GB seagate ), 32x creativ Cd/ROM, hangkartya,hangfal, tobb memoria 64 MB, )sajnos en nem ertek a gephez, illetve csak amennyi ramragadt az eltelt evek soran..
okosabb, ha beismerem ezt.
jo lenne tudni, legalabb nagysagrendileg, hogy mennyit er...
epp azert,hogy ne nezzenek ( latszodjam ) teljesen hulyenek .
egyaltalan, ha hirdetek eleg a fentieket beleirni?
Destroyernek igaza van. Ha nem is a neten, több embernek jött be az Expresszben a hírdetése, mint nem. Meghírdeted a pontos configot és hadd záporozzanak az ajánlatok. Sőt akkor még házhoz is jönnek, nem kell cipelni :) _Pontosan_ milyen gépről lenne szav?
De ha ragaszkodsz a turkálóba való beadáshoz: Macropolis computer a Thököly úton, illetve a XVI ker. Újszász utca elején nyílt egy nemrég. Ha kívánod, megnézhezem a helyet.
vegulis nem elet-halal kerdes, de azt szeretnem elkerulni, hogy sokfele el kelljen cipelni, mert:
"hozza be, megnezzuk "
azert, ha valakinek van konkret cime, telefonszama, E-mail cime, akkor legyen olyan kedves, irja be ide vagy irja meg nekem .
De nehogy azt mondd, hogy neked most sürgősen el kell a adnod! Mert akkor aszongya, hogy megveszem 500 Ft-ért most rögtön, és még jól jártál.
Szépen higgadtan, hogy szeretném eladni, meg minden, és, hogy ráér, elmegyek majd máshova, ha itt nem adnak eleget érte.
Valaki mondjon mar nekem korrekt helyet Budapesten, ahol beveszik a regi gepemet!
tudom, 0 ilyet ismertek, de utana kerek szepen par atyai tanacsot is, please ! A keszulek hasznalhato, de nekem most nincs idom hirdetgetessel foglalkozni.