Nagyon nagy szükségem van a Fogadjunk! című filmre, láttam, hogy Neked megvan. Mivel elég nagy antitalentum vagyok a számítógéphez, lehet, hogy hülyeséget fogok írni. Át tudod küldeni az sz-klari@freemail.hu címre? Ha nem, akkor milyen módon kaphatnám meg?
Nekem megvan .avi-ban a Táncoslábú tiszteletessel együtt - jó minőség és magyarul. Szivesen odaadom. Ezen kivül sajnos nekem csak olasz nyelvűek vannak és még feliratot sem találtam hozzájuk (angolul sem). Tehát engem is érdekel minden magyarul beszélő Celentano film.
na ide figyejjetek, nézzétek mega serafinot, rengeteget lehet röhögni, én imádom ezta pofát randa mintaz ördög, de egyéni, és tiszta lökött, nem tuggyátok még, hogy csak bolondokkal + őrültekkel érdemes? najés a hangja minta reszelő de van nekijje ritmusérzéke nemis akármillen, nagyon birom. nem kell mindig a magas müvészetben röpködni, kell ijjen is. én mindig nevetek ha hallom és látom, télleg szeretem
Citromfu rulez. vidmar, asszem megkedveltelek. A jazmin is jo, de konnyen el lehet cseszni. Mijazhogy chat-vonal, szoljon mar valaki ennek az intrudernak...
De bizony kommersz, azt szeressem, a napközis típust, sok citromlé, sok cukor, és vajas-mézes kenyérrel, vidám, mikor ettél utoljára vajas-mézes kenyeret, most őszintén?
ha jol nezem, ket filmben jatszott az ornellaval, az egyik a Makrancos holgy (ugyhogy az nem igazan hasolithat a romai vakaciohoz) a masik pedig egy Innamorato pazzo cimu film (Orult szerelmes). lehet hogy az az? de nme lattam egyiket se:(
celentano rulezik, egeszen pontosan é il re degli ignoranti, ami annyit tesz, hogy a tudatlanok kiralya. es ezt o mondja magarol.
És milyet? Borsmentát, fodormentát, netán valami feketét vagy zöldet? A jázmin például nem rossz, a magam részéről a citromfűt komálom mostanság, bár a borsmenta az örök kedvenc. Meg van valami kínai füstölt, lábszáng szecsáng, vagy valahogy így ejtik, írva már nem tudom, de az igen érdekes egy ideig, utána pedig a hányinger kerülgeti az embert. Vagy csak nem kommersz, Lipton, Pickwick, stb... ?
Miaz, hogy menjenek máshová, hiszen nem a cornélius indította ezt a topicot?
Hát nem mondom, tiszta hülyék vagytok ti mind, ez kész nevetség, hogy engemet minek akartok beállítani, amikor a kék az egy szép szín, és visszaolvastam a topicbeli hozzászólásaimat, és megállapítottam, hogy ez tele van szerénységgel, meg jóindulattal, sokkal inkább mint más topicokban, és informatív is ráadásul, nagyon is, szemben a ti nevetséges gőgötökkel.
nana nem kéne itt chat vonalat csinűálni menjetek máshova...:-)
szal a topicinditónak , mert ő eltünt mint az aranyóra Moszkvában:
annak is valami Vakációs cime volt... abban volt, hogy a trambulinról leugorva összevissza szaltózott a koma?
a kedvencem az a filmje amikor kettö van belöle és Amalfiban játszódik a cime: Különös pasas
" Tej és vaj egy rakás van
Mazzolani sajtjában..."
csocsi
getomnak a menőzését vagy az én jóindulatomat? mert én gyógyszert szedek, annak köszönhetem, getom meg szerintem imponálni akar, hát jóféle lehet, akinek ezzel lehet...
Pontosan azt jelenti. Mar latom, mér nem jutottam be egy oran keresztul ide...
Latom, nyelvi es netdizájnos téren perfekt vagy... Most a szerénységeddel kéne foglalkozni...
Pamlag..?