Keresés

Részletes keresés

dani416 Creative Commons License 2011.01.25 0 0 42

él még ez a fórum?

most szereztem meg az őrült római vakációt. :-) magyar felirattal.

a táncoslábú tiszteletes, a fogadjunkkal együtt már megvan, szinkronnal. melyik filmjében énekli egy kiskocsmában a pregero dalt?

sz-klari Creative Commons License 2009.01.28 0 0 41

Szia!

Nagyon nagy szükségem van a Fogadjunk! című filmre, láttam, hogy Neked megvan. Mivel elég nagy antitalentum vagyok a számítógéphez, lehet, hogy hülyeséget fogok írni. Át tudod küldeni az sz-klari@freemail.hu címre? Ha nem, akkor milyen módon kaphatnám meg?

Előre is köszi!

Klári

Előzmény: borzfold (40)
borzfold Creative Commons License 2008.12.14 0 0 40
Nekem megvan .avi-ban a Táncoslábú tiszteletessel együtt - jó minőség és magyarul. Szivesen odaadom. Ezen kivül sajnos nekem csak olasz nyelvűek vannak és még feliratot sem találtam hozzájuk (angolul sem). Tehát engem is érdekel minden magyarul beszélő Celentano film.
Előzmény: dazo (39)
dazo Creative Commons License 2008.08.05 0 0 39

hello,

keresem a "fogadjunk !" című filmjét ...

nincs meg esetleg vkinek ?

még moziban láttam, de talán videon is megjelent

-=Gerner=- Creative Commons License 2008.06.19 0 0 38

Urak !

Nem tudom , jó helyen keresgélek-e , de megkérdem :

Nincs meg valakinek véletlenül , a Táncos lábu pap  című film ?????

DVD , vagy VHS ... -tök mind1, csak cinkronnal , tűrhető minőségben...

monserat Creative Commons License 2001.05.08 0 0 37
naugye,,,, norika szeressük adriánot, mekérdemli, és jere velem espanaba és táncolunk rendben? hozd azé az ember is mer szereted, és kell a kikapcs.
Előzmény: n0ri (36)
n0ri Creative Commons License 2001.05.08 0 0 36
monserat, te egy tündér vagy, már tavaly is azon gondolkoztam, mi volt az a film, azér nem szóltam bele

con venti quattromilla baci..
(remélem még nem felejtettem el az alapvető olasz szavakat)

Előzmény: monserat (35)
monserat Creative Commons License 2001.05.08 0 0 35
na ide figyejjetek, nézzétek mega serafinot, rengeteget lehet röhögni, én imádom ezta pofát randa mintaz ördög, de egyéni, és tiszta lökött, nem tuggyátok még, hogy csak bolondokkal + őrültekkel érdemes? najés a hangja minta reszelő de van nekijje ritmusérzéke nemis akármillen, nagyon birom. nem kell mindig a magas müvészetben röpködni, kell ijjen is. én mindig nevetek ha hallom és látom, télleg szeretem
vidmar Creative Commons License 2000.03.23 0 0 34
Nem ezek a dolgok önmagukban még nem jelentenének semmi problémát, ám kiderült hogy nem szereti a citromfüvet, ezt pedig már nem nézzük el neki.
Előzmény: mud (33)
mud Creative Commons License 2000.03.23 0 0 33
Namivan, fijukak? csak ugy hagyjuk meghalni ezta jo kis topikot, mert kiderult, hogy a Celentano nem ferfi, hanem nő, meg énekes...?
mud Creative Commons License 2000.03.16 0 0 32
Citromfu rulez. vidmar, asszem megkedveltelek. A jazmin is jo, de konnyen el lehet cseszni. Mijazhogy chat-vonal, szoljon mar valaki ennek az intrudernak...
Előzmény: vidmar (26)
cornelius Creative Commons License 2000.03.14 0 0 31
De bizony kommersz, azt szeressem, a napközis típust, sok citromlé, sok cukor, és vajas-mézes kenyérrel, vidám, mikor ettél utoljára vajas-mézes kenyeret, most őszintén?
muzsa Creative Commons License 2000.03.14 0 0 30
topikinditonak:

ha jol nezem, ket filmben jatszott az ornellaval, az egyik a Makrancos holgy (ugyhogy az nem igazan hasolithat a romai vakaciohoz) a masik pedig egy Innamorato pazzo cimu film (Orult szerelmes). lehet hogy az az? de nme lattam egyiket se:(
celentano rulezik, egeszen pontosan é il re degli ignoranti, ami annyit tesz, hogy a tudatlanok kiralya. es ezt o mondja magarol.

muzsa Creative Commons License 2000.03.14 0 0 29
es a filmografia

az IMDB Adrianorol

muzsa Creative Commons License 2000.03.14 0 0 28
mindenkinek a figyelmebe ajanlom
celentano homepageja
vidmar Creative Commons License 2000.03.14 0 0 27
Jja, meg van még ez a sefekete-sezöld, valami Rooibos, dél-afrikai cucc, koffein- meg mifenementes, esetleg az az?
vidmar Creative Commons License 2000.03.14 0 0 26
És milyet? Borsmentát, fodormentát, netán valami feketét vagy zöldet? A jázmin például nem rossz, a magam részéről a citromfűt komálom mostanság, bár a borsmenta az örök kedvenc. Meg van valami kínai füstölt, lábszáng szecsáng, vagy valahogy így ejtik, írva már nem tudom, de az igen érdekes egy ideig, utána pedig a hányinger kerülgeti az embert. Vagy csak nem kommersz, Lipton, Pickwick, stb... ?
Előzmény: cornelius (25)
cornelius Creative Commons License 2000.03.14 0 0 25
De bizony, úgyhogy azt csinálok, akkor és akivel, amit akarok, most például egy teát fogok főzni, de iziben.
Előzmény: getom (24)
getom Creative Commons License 2000.03.14 0 0 24
Miaz, hogy menjenek máshová, hiszen nem a cornélius indította ezt a topicot?

Hát nem mondom, tiszta hülyék vagytok ti mind, ez kész nevetség, hogy engemet minek akartok beállítani, amikor a kék az egy szép szín, és visszaolvastam a topicbeli hozzászólásaimat, és megállapítottam, hogy ez tele van szerénységgel, meg jóindulattal, sokkal inkább mint más topicokban, és informatív is ráadásul, nagyon is, szemben a ti nevetséges gőgötökkel.

rettegen Creative Commons License 2000.03.13 0 0 23
nana nem kéne itt chat vonalat csinűálni menjetek máshova...:-)
szal a topicinditónak , mert ő eltünt mint az aranyóra Moszkvában:
annak is valami Vakációs cime volt... abban volt, hogy a trambulinról leugorva összevissza szaltózott a koma?

a kedvencem az a filmje amikor kettö van belöle és Amalfiban játszódik a cime: Különös pasas

" Tej és vaj egy rakás van
Mazzolani sajtjában..."
csocsi

cornelius Creative Commons License 2000.03.13 0 0 22
getomnak a menőzését vagy az én jóindulatomat? mert én gyógyszert szedek, annak köszönhetem, getom meg szerintem imponálni akar, hát jóféle lehet, akinek ezzel lehet...
Előzmény: mud (21)
mud Creative Commons License 2000.03.13 0 0 21
Hm... szerinted a tavasz teszi, vagy a haromreszes öltés...?
Előzmény: cornelius (20)
cornelius Creative Commons License 2000.03.13 0 0 20
Na jó, parányit túloztam.
Előzmény: mud (19)
mud Creative Commons License 2000.03.13 0 0 19
Hm.. ez uj. Télleg volt neki?
Előzmény: cornelius (18)
cornelius Creative Commons License 2000.03.13 0 0 18
Az már a múlté, a szerénység.
Előzmény: mud (17)
mud Creative Commons License 2000.03.13 0 0 17
Pontosan azt jelenti. Mar latom, mér nem jutottam be egy oran keresztul ide...
Latom, nyelvi es netdizájnos téren perfekt vagy... Most a szerénységeddel kéne foglalkozni...
Pamlag..?
Előzmény: getom (15)
cornelius Creative Commons License 2000.03.13 0 0 16
Ej, getom, nem voltál te ilyen nagyzoli, most meg valamiért azzá váltál, sajnálom a végtelenségig.
Előzmény: getom (15)
getom Creative Commons License 2000.03.13 0 0 15
'ssza meg.
Előzmény: getom (14)
getom Creative Commons License 2000.03.13 0 0 14
Nem érvényes, mert annak, hogy

prince of blood

úszkálni kellett volna a képernyőn keresztül.

Előzmény: getom (13)
getom Creative Commons License 2000.03.13 0 0 13
Nem a véremmel írok, hanem keyboardal, de inkább aztat mond meg, hogy a yo' mama, az a your mama?, és aztat jelenti, hogy a mamádat!?

getom, prince of blood

És nyugi!

Előzmény: mud (12)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!