Keresés

Részletes keresés

Andi Karnis Creative Commons License 2000.03.13 0 0 3
Hát ez az, a film teljesen sablonos volt. Még a két főszereplő játéka sem tudta feldobni a hangulatot. Egy alapjában véve érdekes történetet teljesen elrontotak.
Szerintem a krimi helyett inkább a thriller-re kellett volna öszpontosítaniuk. Pl: a néni megőrül a fegyházban, terrorizálja a gonosz férj új családját, vagy bármi más, nem tudom...
A fényképezés meg sajnos nem kárpótolt... :((

Lehet, hogy valami igényes Vandammfilmet kéne néznem? (ha már ez a film nem nekem való... ;)

Előzmény: bonsay (2)
bonsay Creative Commons License 2000.03.12 0 0 2
Szerintem nem is volt olyan rossz a film. A fényképezés mindenesetre gyönyörű (nyitójelenet, az öböl, a nő, amikor este felébred a hajón, és a New Orleans-i jelenetek), és az árveréses jelenetért már megérte megnézni a filmet. Igaz, a történet elég sablonos, de az előbbiek engem kárpótoltak a film minden hibájáért (pl. giccses zárójelenet). Azonkívül nekem a főszereplők alakítása is tetszett. Bár bevallom a Drivig Miss Daisy sokkal jobb volt...

U.i.: Ashley Judd hangja nagyon szexi!! :-)))

bonsay

DcsabaS_ Creative Commons License 2000.03.12 0 0 1
Kedves Andi Karnis!

Nem lehet, hogy csak rossz szemmel néztél rá? Vagy hogy egyszerűen nem is Neked való? (Egyébként íme egy lehetséges szempont.)

Előzmény: Andi Karnis (0)
Andi Karnis Creative Commons License 2000.03.12 0 0 0
szerintem nagy 0 a film...
(nehogyma kinullazzatok az elso topikom)
Andi Karnis Creative Commons License 2000.03.12 0 0 topiknyitó
Udv Emberek!

Latta valaki ezt a formedvenyt? Sablonos, unalmas, idegesito szemet film. Csak az ellensegeiteknek ajanljatok!!!!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!