Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Ati Győrffi Creative Commons License 2016.03.05 0 0 185

Sziasztok!

Van egy 2001 es Matizom, megyek vele x kilométert, aztán leállítás után nem indul. Várok vele 20 percet fél órát, utána beindul. Amikor megáll és nem indul nincs elektromos szikra. Gyujtáskapcsoló, gyujtótrafót cseréltem. Segítdetek ha tapasztalt valaki ilyesmit. Üdv Ati

zsolt160matizos Creative Commons License 2004.04.14 0 0 184
Válaszok ide katt!
Opel Corsa, és az Alto-kat veri szerintem a Matiz, Corsát motorikusan, Altot belsó hely, motor egyenletesebb a Matizba, stb....
Előzmény: Sickboy (183)
Sickboy Creative Commons License 2004.04.13 0 0 183
Hali!

Nos, tudom hogy rossz helyre írok be, de Lanos-os topicokat már nem nagyon látni, ezt meg olvassák. Szóval tervezem Daewoo Lanos vásárlását, tetszik is, elég jónak találom, elég nagynak (4 ajtós), az ára is megfelelne... csak azt hallottam hogy brutális a fogyasztása! Ez igaz? Ugyanis főként városban lenne használva.

csacsener (lány) Creative Commons License 2004.04.13 0 0 182
Sziasztok Mindenki!

Négyütemű trabim volt, csak, garázs híján, szét-rozsdált- sztem a Matiz hasonlít a legjobban hozzá - vagy, a Tico, de azt nem gyártják.

Mit javasoltok? nyilván Matiz-topic-on matizt... de, bővebben?

(még szóbajöhet: suzy ill. vki nagyon OpelCorsa-ra akar rádumálni, ami viszont nem kiskocsi már!)

????? (még a Lada kocka hasonlít egyébként a legjobban....)

Detonátor Creative Commons License 2004.03.24 0 0 181
Semmi értelme, főleg ennyiért. Inkább vegyél egy nagyobb autót. ;)
Előzmény: yoz (179)
zsolt160matizos Creative Commons License 2004.03.24 0 0 180
A Matizosok a Daewoosokkal karöltve ezt az oldalat használják, katt ide!
Előzmény: yoz (179)
yoz Creative Commons License 2004.03.20 0 0 179
Üdv mindenkinek! Lenne 1 kérdésem. Milyen tuningot ajánlotok egy matizba viszonylag olcsón mondjuk 10-20 ezerért? Ja, meg még 1. Hogy lehet képet feltenni a fórumba?
Detonátor Creative Commons License 2003.08.18 0 0 178
Egy szakajtó matizost találsz a Zsolt által betett linken. Hasonló jelenségek előfordultak másnál, ha jól emlékszem, de már nem emlékszem, hogy kinek, mikor, hol. De ha ott feldobod a témát, biztos jön rá válasz. Apukád nem hajtja szét a verdát, ha már elmúlt 3 éves, és csak 16ezer van benne.
Előzmény: Peter35Bp (177)
Peter35Bp Creative Commons License 2003.08.18 0 0 177
Hali... Az auto már nem garos egyébként. De amugy is Daewoo szervizben volt csak hozzanyulva. Xal az lehet, hogy hulye volt a szerelo, bar manapsag ebben az orszagban aki látott már csavarhuzot mindjart asziszi magarol autoszerelo:) De ettol fuggetlenul gondoltam talalkozott már valaki hasonlo jelenseggel.
Előzmény: Detonátor (176)
Detonátor Creative Commons License 2003.08.18 0 0 176
Mennyi idős az autó? Nem garanciális véletlenül? Akkor meg minek kísérletezni? NGK egyébként a gyertya neve. :) Nagy tudor lehetett, aki ilyesmit mondott. Én a libámat sem bíznám rá legeltetés címén. :)
Előzmény: Peter35Bp (173)
zsolt160matizos Creative Commons License 2003.08.18 0 0 175
Neved végén a bp-ből következtetek,hogy Budapesti vagy, ezért ajánlok egy tuti szervizet a Váci Daewoot!
De ha klubtagnak belépsz, még kedvezményt is kaphatsz, tapasztalatok a cégről a honlapunk fórumában!
Szerintem nem gyertya a hiba, a leirt benzin szag miatt!
Várunk az oldalon, ahol ingyenes regisztálási lehetőséged is van a fórumon, illetve a levelező rendszerünkhöz is csatlakozhatsz, akár édesapád, akár a saját nevedben!
Matyis üdv!
zsolt160matizos Creative Commons License 2003.08.18 0 0 174
Neved végén a bp-ből következtetek,hogy Budapesti vagy, ezért ajánlok egy tuti szervizet a Váci Daewoot!
De ha klubtagnak belépsz, még kedvezményt is kaphatsz, tapasztalatok a cégről a honlapunk fórumában!
Szerintem nem gyertya hiba, a leírt benzin szag miatt!
Várunk az oldalo, ahol ingyenes regisztálási lehetőséged is van a fórumon, illetve a levelező rendszerünkhöz is csatlakozhatsz, akár édesapád, akár a saját nevedben!
Peter35Bp Creative Commons License 2003.08.18 0 0 173
Sziasztok. Édesapám Matiza egy ideje a következő dolgokat adja elő. Hidegen ( ebben a nyárban) rángat, benzin szag rendesen akad. Országútról beérkezve pld egy városba, az első lámpánál történő lassítás és megállás után leáll. Újra indításkor persze egyből indul és megy. Gyengének érezzük. Megy mind a 3 henger, de mintha a középső gyengébben muzsikálna. Az eset előzménye tankolás volt. Amit megtettünk, hogy a szervíz rábeszélésére kicseréltettük a középső henger Injector-át. A hiba maradt. Ezután azt mondták a szervízben, hogy gyertyahiba lehet. Ezt vettunk egy autosboltban, ami elvileg hozza valo. Aszem Nkg vagy milyen:))) Xal hiba maradt. Erre egy Daewoo tudor azt mondta, hogy ebbe a kis ketyerébe valami speckó gyertya való ami állítólag max 10.000Km t bír ki. A kocsiban 16.000 van. Igazából tanácstalanok vagyunk. Esetleg nincs valakinek tippje? Megköszönném..
zsolt160matizos Creative Commons License 2003.07.26 0 0 172
Egy kis érdekesség:

Na meg:

zsolt160matizos Creative Commons License 2003.07.06 0 0 171
Hogy ne haljon ki ez a topic!
Ez a Matiz+Daewoo barátok klub fóruma!Mostanában mindenki itt van!
Gyula, bocsi Det. amikor a topicot kezdted, ezzel kellet volna kezdened:
Detonátor Creative Commons License 2003.05.15 0 0 170
Akkor más szempontot kell nézned. Én pl. ki nem állhatom a Suzuki alacsony üléseit, de DarkSide fórumtársnak pl. nagyon bejön. Kinek a pap, kinek a paplan. :)
Előzmény: logoutx (169)
logoutx Creative Commons License 2003.05.15 0 0 169
A csomagtartó nem lehet szempont egy Matiz méretú autó esetén.
Előzmény: Detonátor (168)
Detonátor Creative Commons License 2003.05.15 0 0 168
Lemezvastagság ugyanaz. A motortérben gyárilag toronymerevítő. Űlések vastagabbak, magasabbak. Utastér szellősebb. Csomagartó jelképes.
Előzmény: logoutx (167)
logoutx Creative Commons License 2003.05.15 0 0 167
Látom feljövőben a topic.
Ezúton kifejteném, hogy tetszik az új Matiz:)

Biztonságilag (merevítők, anyagvastagság, stb.) mennyivel jobb a Matiz a Suzukinál? (kérdem, nehogy valaki kötekedésnek vegye!)

Ordas Farkas Creative Commons License 2003.05.15 0 0 166
itt is köszi a választ, legalább feljön kicsit a topi... :-)))
Előzmény: Detonátor (165)
Detonátor Creative Commons License 2003.05.15 0 0 165
Nekem a Daewoo Gyulai eddig bejött. Sem a Matizomnál, sem az Esperonál nem fizettem még 20 rugónál többet. Esetleg tudom ajánlani a váci Daewoot. Ők kicsit drágábbak, de sok Matizos ismerősöm szerint nagyon ott vannak a szeren.
Előzmény: Ordas Farkas (164)
Ordas Farkas Creative Commons License 2003.05.15 0 0 164
Üdv!
Tud valaki ajánlani olyan szerelőt, aki ért Tico-hoz, és vállal átnézést, olajcserét?

a márkaszervíz elég drága, nem? vagy esetleg tudtok valami megbízható/elfogadható árban dolgozó márkaszervízt?

Farkas Koma

Detonátor Creative Commons License 2003.04.19 0 0 163
Haladjál hazafelé! Jimny-s is jöhet 2-án. ;)
Előzmény: Törölt nick (162)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.19 0 0 162
Attól még jó exMatizos ott segít, ahol tud...
Előzmény: Detonátor (161)
Detonátor Creative Commons License 2003.04.18 0 0 161
"ORSZAGOS MATIZ-TALALKOZO (2003. MAJUS 02., pentek)

Kulon reszveteli dij nincs, de kajarol, benzinrol, belepokrol mindenki gondoskodik maganak. :)

10:30-ig: orszagos gyulekezo Miskolc egy nagy parkolójában (Pesti ut 9., CORA-aruhaz), tovabb kozosen Lillafuredre
11 ora korul: erkezes Lillafuredre, parkolas, ismerkedes, kocsimustra, tuning, autóhifi, stb.
11:30-kor: Istvan-barlang (25 perces tura, melegebb ruhat hozni!)
felnott: 500 Ft, diak: 350 Ft.
12 ora korul: kajahely kivalasztasa, ebed, bazarsor, nezelodes, vasarolgatas (borozas?)
delutani kozos program: Garadna-kisvonat (egy menet kb. 200Ft)
http://www.fortunecity.com/underworld/genesis/605/laev_1_h.htm
- indulas oda 13:15 (Lillafured-Garadna), erkezes 13:35, ott lehetoseg kisebb turara
- vissza 14:00-kor (vagy kirandulosoknak 15:10-kor)
fakultativ: csonakazas a Hamori-tavon es/vagy Szinva-vizeses meglatogatása, fotozas

A (majdnem) pontos indulashoz es a (remelt) el nem tevedeshez eddig bevalt a regionalis csapatok szervezese:
pl. Dunantul, Budapest, Del-Alfold, stb.
(A debreceni csoportnak talalkozo a Boszormenyi uti MOL-kut parkolojaban reggel 8-kor, indulas fel 9)

Tovabbi reszletek a http://matiz.dweb.hu honlap forumaban."

De egyébként is Erdélyben leszel, úgyhogy a pofádot 'me befogod, Uzukis. :)))

Előzmény: Törölt nick (160)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.18 0 0 160
Mizu a találkozóval, megint nem ír senki azóta a listára!
Detonátor Creative Commons License 2003.04.18 0 0 159
Mi van, beragadt a Caps Lock? :)
Lesz 1.0 Matiz is.
Ha itt nem, akkor a Daewoo topicban találsz Nexiásokat is.
Szerintem inkább te keress bennünket, mivel te keresel Daewoot. ;)
Előzmény: kovizsé (158)
kovizsé Creative Commons License 2003.04.18 0 0 158
SEGASZTOK!
EMBREK!HELP!
KELLENE VALAMI GÉP.
CSAK NEM TUDOK PÁR DOLGOT.
ELVILEG BESZÁMOLJÁK A RÉGI CSODABOGARAM ÚJ MATIZBA.
VAN 1000CCM-ES HA JÓL HALLOTTAM?
HOL TALÁLOK INFÓT?
A MÁSIK DOLOG :ESETLEG NEM ÚJ MATIZ,HANEM HASZNÁLT
NEXIA.
ERRE MIT LÉPTEK?
MENNYIT ESZIK,SÚLYA ETC,ETC.....
SEGÍTSETEK.
VISSZANÉZEK VALAMIKOR.DE HA MEGY AKKOR INKÁBB EMILEZZETEK.OTT BIZTOS MEGTALÁLOM.
THX ZSO
vivy Creative Commons License 2003.03.12 0 0 157
az könnyen megeshet :))))
Előzmény: Detonátor (156)
Detonátor Creative Commons License 2003.03.12 0 0 156
Már megtaláltalak a "Dragon" honlapon. :)
Előzmény: vivy (155)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!